Fortsettning









Thats it!

Detta var alla bilder jag hade, om en vecka so flyttar jag hem till byn eftersom min mamma kommer, so do kommer jag endast legga in bilder ner jag er her hos min syster! So uppdateringen kommer bli ennu mindre!

Ha de best! :)

Hello everybody!


HAHA! Ner vi var till byn so vart bilen lite overfullt, typ nio pers, hohoho!







Baksidan po vorat hus, Agrons balkong!






Fron vor egen tredgord!


Peron













Bild

HAHAHA! Nu kommer ni fo sen en bild ni inte for se so ofta, varken po bild eller i verkligheten!.....


..nemligen ner jag lagar albansk mat...HAHAH!

(bjuder po bilden, fasten den er asfuuuuul!)

love<3

Bygg

Tjenare!

Nu kommer ett inlegg med bilder fron ner min syster legger sitt tak( for er som inte er intresserade for venta po andra inlegg). Min kusin var even her och hjelpe, och min systers mans arbetskamrater var her och la taket gratis! :)

I alla fall her kommer lite bilder, so min syster i Sverige kan kolla po bilderna!

ps. Borjade po det her inlegget for ett tag sen, men hade inget net so jag fortsetter nu!















Soder, resten orkar jag ej legga upp eftersom jag endo skickat resten till Fatime, peace out dudes!




Tvo redigerade bilder

HAHAHA! Kan ej lota bli, nu kommer tvo stycken bilder ni redan sett, men dom e redigerade.!




Sol och bad

Hallllllooooooooooo!

Idag var vi och badade faktiskt, men vi hann bara bada en och en halv timme for sen blev det doligt veder, men bettre lite en inget alls!

Bilder foljer her nedan...











Nu for det vara nog, hoppas ni gillar bilderna, kram

Voran grind i byn

Hallo igen! Typiskt mig va, antingen skriver jag inte allas eller so for ni en massa inlegg, haha men det gor mycket smidigare soher, enligt mig i alla fall.!

Tenkte legga in lite bilder som har efterfrogats from mina broder in Sweden, bilder av vor nya grind i byn som min pappa kopt!

Lets get down to business then!

















Jette fina er dom faktiskt, nu passar dom till huset ockso for dom forra var inte so fina!


The grate Kosovo

Tjenare Tjenare!

Hur er leget. allt bra me er?

Idag har varit en herlig dag, lite regn po eftermiddagen men det var bara skont eftersom vi holl po att stekas po formiddan!

Igorkvell var det befrielsedan for Klina (stan som min syster bor i) Vi gick en promenad med min systers grannar och sen stannade vi lite i parken der det var koncert, men vi stannade inte so lenge och so kom vi hem. Jevligt jobbigt var det ner vi inte fick sova no eftersom musiken hordes enda hit!!!

Idag har vi varit till byn i alla fall, min syster ska isolera hennes tak i morn so do har vi varit och kopt ett for so att dom kan servera mat till alla dom som kommer och ska jobba med taket eftersom det er hennes mans komisar so gor dom detta gratis, greatttt!

Ner jag och min pappa var och kollade po vilket for vi skulle velja so hade dom fott jettesota lamm ockso, so jag var snabb med att ta fram kameran for att fota, jeteeeeeeeegulliga var dom, jag elskar ju som sagt valpar men dessa smo lamm var ennu sotare, herre mi skapare! HAHA!

Her kommer i alla fall lite bilder (sota bilder)!



























Det vart lite monga bilder, men kunde inte lota bli, haha! Ps, Adem och Agron om ni leser detta inlegg glom inte att visa bilderna till smotjejerna!

Puss o kram, ha det bra!

<3

Bilder

Jag skrev ju tidigaare att det varit en fest her i tre dagar, men do hade jag ingaa bilder, so her kommer nogra!

Min kusin var even her (Rahime) och helsade po so hon var ut med min syster och min pappa, medan jag var ut med min systers flicka och min andra systers pojke och mina kusiner :)










Lite sliiiten :)



Peace, love and understanding, nu ska jag sova

Klassresa

Tjenare, er veldigt seg po att blogga men det er so segt att sitta her och setta in bilder,so mina uppdateringar kommer inte att vara monga!

Fick en kommentar om attjag skulle legga in bilder fron min kusins flickas klassresa(ho hade min kamera), so tenkte legga in bode fron hennes plus min systers pojkes klassresa, en av stederna vet jag i alla fall er Prizren, dom andra har jag ingen aning om!



































KOSOVO ER VERKLIGEN ETT PARADIS (L)

I kendojm lirise

Tjenare !

Orkar verkligen typ aldrig logga in här och sätta in bilder men tänkte göra de nu, eftersom jag såg att nån kommenterat att jag skulle lägga in bilder från min kusins flickas klassresa (inte för att jag visste att ni hemma i Sverige visste om det)men men..!

Nu i tre dagar har det varit fest här i min systers stad Kline, de firar att staden blev fri från serberna detta datum, så det har varit mkt folkmusik och lite artister också, den 18 juni? tror jag att det är en till fest där de även där firar stadens frihet, sen så är denna fest i alla städer i kosovo fast på olika datum beroende på vilket datum det blivit fritt från Serbien,men jag tror att jag bara går på den som är här i stan!

I alla fall, det har varit väldigt roligt, har inte kunnat ta så många bilder men dom kommer lite senare( dom är fortfarande i kameran)... Första kvällen var jag med min systers pojke Durim, vi gick runt och kollade och lyssnade på musik och så. Andra kvällen och idag gick jag runt med min syster flicka och hennes kusiner så det var mysigt, dom har sovit över här hos min syster!

Idag var jag och min syster och min pappa även till min kusin Rahimja som följde med oss hit till stan så hon, pappa och min syster är fortfarande ute och gör stan, HAHAHA!

Aja var väl allt, har varit hem till byn också och förresten så har mina tre kusiner, Salih, Fadil och Isa varit hit också på festen så har varit med dom också, väldigt roligt!

HAHAHA! tyvärr verkar det som att jag inte heller har bilderna från Arbreshas klassresa på min bärbara dator, jag har satt in bilderna på datorn där nere, hohoho! Är verkligen trött nu så ska sova, men bilder kommer, ha tålamod!

Puss o kram, gonatt!

RSS 2.0