3 juni i Kosovo

Hej Hej!

Jag er inte inne so mycket po internet so det blir inte att blogga so mycket, men men. Jag har heller inte orkat ta nogra kort, men det kommer, so lenge kommer det bara text.

I mondags ringde jag min syster och frogade vad hon gjorde, hon berettade att hon, pappa och min andra syster skulle oka till min faster och helsa po, so efter ett tag ringde jag tillbaka och sa att jag ockso foljer med. Jag korde Ts pappas bil, och jag var lite ovan eftersom jag var helt sjelv men det gick bra. Jag hemtade forst min syster i hennes stad Kline, sen hemtade jag min pappa och min syster som var hos min syster, sen okte vi till Llapushnik, sen skjutsade jag hem alla igen och T motte upp mig i Komoran so okte vi till Prishtina. Det var en rolig dag, och vi hade trevligt tillsammans bara vi 4.

Igor var jag och T i Ferizaj och ot middag ganska sent po en jettefin restaurang som hade jettegod mat,!

Jag har sett nogra merken som finns i Sverige her i Prishtina, det var lite rolit. vermoda har jag sett och igor sog jag zara, ska go och kolla non dag. Igor ner vi ot lunch uppe po bergen i Prishtina so var menyerna po engelska so jag tog sot sur kyckling med ris, mhh det var jette gott, och det var mest bara utlendska der, jettefint so sog man hela Prishtina der uppifron.

Idag har jag etit en jettegod torta, alla andra gonger jag etit torta i Kosovo har dom varit jetteeckliga, men den jag ot igor var jettegod, jag hittade dom i en liten bakelse affer her i Prishtina. I forrgor var jag sjelv ut po stan och kopte hem mat, det var lite pirrigt do det er so stort her men det gick bra, so medan T stedade legenheten tog jag hem, pizza, kyckling, pasta och mantilla, haha ner jag er hungrig so handlar jag mer en jag orkar! Jordgubbar kopte jag ockso som var jettebilliga.

T kopte en jettefin veska till mig en dag, den er vit  och har lite spets po sig, perfekt till sommaren, och do jag inte tog med mig non handveska hit.

Jaja nu blev det mycket att lesa men vi hors snart igen. Love

RSS 2.0