......................

Hej!

Dessa dagar har varit sega då jag varit lite sjuk, men igår så gick jag ändå på fest med några vänner som vi planerat ett tag. Vi åt middag, efterätt och dansade och när det kändes som att det räckte så kom T och hämta mig :)

Idag var vi in till stan och jag köpte ett par nya glasögon till mamma, såna som blir mörka ute, så nu är hon jättesnygg. Det blev även lite saker till mig och T också :D Nu är jag hemma efter att ha varit hos min syster hela dagen och T är på grillfest och har det bra :) Imorn ska vi till min andra syster och gratta hennes man i efterskott så det blir roligt, annars ska vi bara ta det lugnt och äta något gott till någon film :D

Gonatt!

Sjuk :(

Hallo! Jag ligger hemma och är sjuk, dålig timing, men men! Tur att jag har min man som kommer med varm soppa och thé till mig på sängen tidigt på morgonen <3

Nu ska jag försöka gå och äta nåt (fastän jag inte känner nån smak) :(

Call it a night

Hej !

Idag har varit en bra dag, vi började den med att gå med pappa till sjukhuset där jag lämnade T med pappa för jag var tvungen att sen ta bussen in till stan men det hade gått bra :) Tur att T var med honom så att jag kunde åka iväg, på fredag ska vi dit igen !

Jag har nu på kvällen tvättat våra kläder och T stryker nu bådas kläder, så jag ska snart lägga mig i mitt nystrukna linne :D

Godnatt på er, för nu stänger vi av datorn <3


Min systers födelsedag

Halloj!

I stället för mitt vanliga "Vad är det för en dag ? är det en vanlig dag ? Nej det är ingen vanlig dag för det är ......... födelsedag, HURRA HURRA HURRA sms så väntade jag och köpte tårta och åkte ner till min syster för att fira henne fast än hon inte ville :D Hon blev jätteglad och vi satt länge och pratade om alla planer till sommarn och allt roligt som ska hända :D Vi var även till min andra syster sen och fikade lite och min systers man klippte T lite grann! Sen promenerade vi hem  längst vattnet och nu har jag duschat och pratar med min svägerska lite :) Nu fick ni den dagliga rapporten, haha !











"Jeta asht ma e fort se vdekja, e mira asht ma e fort se e keqja, dashuria asht ma e fort se urrejtja, e verteta asht ma e fort se genjeshtra" En fin text som min man just läste upp för mig <3


Nytt överkast

Hej Hej!

Kan inte hålla mig borta från denna blogg ändå verkar det som, haha! Nä jag tänkte bara dela med mig av mitt nya överkast som min syster + en annan kvinna sytt för hand :D När min syster förklarade hur den såg ut så trodde jag aldrig att den skulle bli såhär fin, jag är glad över att jag litade på henne, den är så snygg!

Ps: Detta är inte min säng utan min systers :)





Visst blev den jättefin och personlig, jag bara älskar den :)


15 April 2012

Hallo!

Jag vill bara kika in och säga att det kommer att vara väldigt lite (om inga alls) inlägg på denna blogg fram tills sommaren då jag kommer ha mkt att skriva om här också och ha massa bilder :)

MEN I´ll be back, as I always do <3




10 April 2012

Hallo!

Idag har jag suttit hela dagen och sammanställt lite från mina anteckningar då vi har ett stort arbete där vi jämför olika lärningsmetoder beroende på olika förutsättningar mm. Det är intressant men väldigt frustrerande då man måste tänka så mycket och verkligen kolla på dom minsta sakerna, men jag hoppas att jag är på rätt väg i alla fall!

Jag har fått ett så roligt erbjudande som är i ett annat land, det landet som fascinerar mig mest, men det är i sommar och jag har inte riktigt tid eller möjlighet denna sommar då det händer så mycket men jag hoppas på att kunna få åka iväg nästa sommar kanske :) Det skulle vara en stor dröm för mig, använda engelskan som jag brinner för i vardagen på ett helt annat sätt och lära mig så otroligt mycket :)

Annars så har jag beställt ett sånt där polisutrag då jag ska på VFU snart och mitt förra gått ut, sen har jag och T gått på en långpromenad som var härlig och just nu så har jag tryckt i mig ganska mycket popcorn med sour cream & onion, haha :D

Ni som läser kanske kan skriva i en kommentar vad ni har gjort idag eller om något roligt, (Jag behöver inte publicera kommentaren om ni inte vill det)

Ni får ha det bra :D




Lång helg

Hej Hej!

Igår var jag och T + min systers familj + några till till Borlänge och shoppade, det blev inte så jättemycket men några små köp. T fick ett par jättefina mocka skor av sin kusin, :D

Jag har ju köpt en grym plattång men vet inte om jag ska platta håret idag eller imorn.. om en stund ska vi i alla fall på middag hos min syster, ska bli gott då jag är svinhungrig! Ville egentligen också till mina bröder idag också men T verkar aldrig komma hem, han har åkt till Karlstad en sväng :)

Annars så har det varit skönt med lång helg och vi njuter mest, är sugen på Ben & Jerrys glass också  så måste nog gå och köpa lite senare.

Nu ska jag ringa min man så ni får ha det så bra så hörs vi när vi hörs.





Glad fortsatt påsk!


3 April 2012

Heej!

Idag har varit en stressig dag, först plugg och sen tog jag bussen till skolan där jag skulle fixa lite papper (albanska) och sprang tillbaka så jag han med bussen innan den hade åkt förbi igen! Jag och T gick lite i stan eftersom han velat köpa ett par täckbyxor men de vi kollat på en gång tidigare var slut på en affär så då gick vi till inter sport och där hittade han ett par jättefina + en jacka så vi ska dit imorn och köpa dom till han. Jag köpte också ett par mjukbyxor som var så sköna att jag var tvungen att ta dom :)

Igår var vi ut en sväng också och vi hade mamma med oss och då sa hon att vi skulle ta lite kort så hon fick agera fotograf till mig och T och tog några fina bilder :D

Nu fick vi just besök så lägger bara in lite av dom bilderna :D





Visst vart bilderna fina och mysiga?!



RSS 2.0