Mitt lilla <3

Heeej! 
 
I Ks hade jag tänkt kolla på bebisen innan vi åkte hem men redan dagen efter när jag var hos syster och visste att det fanns privata gyn så kunde jag inte hålla mig. Man får passa på då det är så lätttilgängligt i Ks :) Bebben hade 3cm omkrets på huvudet och lårbenen var 2cm,och doktorn sa att allt såg jättebra ut. Vi ville veta kön också och han trodde på pojke men var ej säker då det kunde vara navelsträngen,bebisen är ju så liten :) 
 
Efter två veckor gick jag till sjukhuset där min man bor och där fick jag se bebisen igen med Ts mamma, doktorn sa att allt såg jättebra och att vi väntar en liten pojke,men nu är det så att vi har rul (rutinultraljud) imorgon och hoppas på att bm ser då för jag vågar inte riktigt lita på dem eftersom bebisen var så liten än. 
 
Nu känns det bara tråkigt att efter rul imorgon får vi inte se bebisen nå mer om allt går bra ända till förlossningen men det är tur att bm lyssnar på hjärtat iaf.
Jag frågade även mim bm om detr farligt att kolla så ofta som jag gjort hittills och det var det absolut inte. 
 
Jag lägger upp bilden från första ultraljudet i Ks,det runda svarta till höger är huvudet och sen ser man armen och handen vid huvudet :) 
 
 
 
V. 15
 
Tänk att jag redan gått in i månad 6 :)

Sommar

Hej!
 
Igår var vi och hälsade på min syster som åker till Kosovo i nästan en hel månad, min mamma åker också med dem så vi ser dem igen vid tågstationen. Det känns lite tråkigt att dom ska åka men samtidigt skönt att vi redan är klar med semestern. Jag tog med en cheesecake till syster som vi kunde fika till men hennes dotter hade bakat en kladdkaka också så det blev ganska mycket, haha! I måndags var de här och då mumsade vi på marrängschvish (stavning?). Vi har även varit till min bror i tisdags och hade det trevligt. I går var vi till stan med mamma och hon hittade ett par jättefina sandaler som hon fick av mig, en liten semesterpresent <3 Det ska bli så himla tråkigt utan dem men gissar på att det blir mkt prat via skype och telefon.
 
Var också och åt glass i stan en dag, jag har blivit besatt av kalla saker och körsbär, mumma! Semestertider så allt är frid och fröjd, blir nog inte mkt mer skrivande här men ibland så :)

19 juli 2013

Hej,åh jag vill bara skriva ner detta så att jag inte glömmer. I onsdags,alltså v17+1 kände jag två små klick ungefär 5 cm ner från magen åt höger. Jag har aldrig känt den känslan gravid som icke gravid så jag är ganska säker på att det är lillen. Idag då, då har jag känt små klick eller buffar mycket längre ner i magen och det måååånga gånger med några sekunders uppehåll,jag satt i soffan och vågade inte röra på mig av rädsla för att inte känna mer,haha! T försökte känna men det känns ju inte på magen än, åh vilken häftig känsla <3
 
Har en ny bild som jag ska försöka ladda upp senare

Wedding times

Vi har haft besök här idag och haft det trevligt :) Varit till stan också en sväng med mamma och handlat lite saker. Såg en bild idag från när vi dansa på vår gård från bröllopet på dagen då det bara var närmsta släkten där. Fick mig ett litet gott skratt, det är så kul att både jag och min man har stor familj och jag älskar det, finns absolut inget negativt med att ha stor släkt <3.
 
Jag och T är till höger på bilden <3
 
 
 
 
 

Picknick -svensk sommar

Vi blev bjudna ner på picknick igår,det måste vi verkligen göra om ! Vi hade väldigt trevligt och kollade på min syster som tränade och passade på att lyssna på bra musik:)
 
 
 
 
 
 

Throwback

Hallo!
 
Fick just ett par bilder skickade av min svägerska som jag tänkte dela med mig av. Det är från dagen efter bröllopet. Jag och bruden var på samma ställe och fixade oss och den dagen var så himla varm men vi hade väldigt roligt ihop. Jag är så glad över att Ts kusin gift sig för allt vi gjorde, gjorde vi tillsammans! Vi hade det härligt under hela vår semester och jag älskar Ts familjs ställe, det är verkligen hur fint som helst :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ledighet

Nu är helgen slut och vi har verkligen tagit det lugnt sen vi kom hem men imorn ska jag försöka     Ta tag i lite ärenden. Ska lägga mig nu,tänkte bara kika in en sväng,gonatt på er
 
Saknar mina systrar,vi hade så himla kul ihop<3

Tillbaka i Sverige

Godmorgon 
 
Vilken tur att det nu finns direktflyg,det gick så himla smidigt att slippa mellanlanda någonstans och att dessutom ha bilen på en parkering var ett stort plus. 
 
Vi har haft det så himla härligt i Kosovo, ätit massa gott och umgåtts med familj och vänner. Jag har passat på att äta allt det jag var sugen på som inte finns i Sverige,haha 
 
Vi hade även ett bröllop som vi hade så himla roligt på,min pappa och kusin var också där så det var kul. 
 
 

RSS 2.0