oppppssss!

HAHAHHAHA! såg att det förra inlägget blev helt fel, men det var därfor att internet slutade fungera så jag fick starta om datorn, ps. när jag är inne på min egen dator so skriver jag med åäö, men när jag är på min systers så blir det utan dom, men har lärt mig skriva utan nu så det är jätte konstigt att skriva med , haha!

I alla fall, hade dom där bilderna på min dator, so tänkte att ni kunde få kolla lite eftersom jag inte har tagit några nya bilder här i Ks :)

Tjingeling! <3 /Kosovare

NYHETER!

tjenare tjenare!

Igor skulle jag egentligen prata med min bror Fatmir senare po kvellen men min systers MSN funkar inte, so vi kan inte prata med non tills det er fixat!! Detta var forsta nyheten...

Andra nyheten er till min familj, hoho ! Qika dades Elmaz asht feju ne Prizren, sod um thirri tha Vale jum feju, haha! (min kusins flicka har forlovat sig)

Annars so hender det inte so mkt, igor var jag till byn en sveng for skulle fylla po med tabletter till min pappa, men han hade tappat bort den der grejjen der jag delar upp tabletterna i, so vi tog bilen till Shavarinat (borjan av byn) och letade runt i greset men vi hittade den inte! Sen ner vi kom hem hade min kusins pojke Arber sett att han stoppat ner den i en pose so do hittade vi den som tur var, annars hade det blivit ganska krongligt att holla po och dela upp tabletterna!

Jag for ockso dit med nogra kleder till min kusins flicka Arbresha for att hon skulle po en resa med sin klass omkring hela Kosovo..

Och en sista nyhet forresten som jag kom po er att FESTEEEEEEEEEEEEN inte var inte heller, less blir man faktiskt ner man hela tiden tror att den er non dag, hoppas den inte er alls so man i alla fall inte gor runt och ventar po den!!!

Ok detta var allt for nu, so nu vet ni tills min syster fixat datorn kan jag inte go in po msn :)

puss o kram!



HAHA!



KOLLA BARA PO ALBENA OCH EMINE PO DETTA KORT, JAAAAAAAG DOOOOOOOOR!



Finaste pellemelle <3



HAHA! :D




JAAAAAAAAG DÖÖÖÖÖÖÖÖR!



HAHAH! snyggaste!!!





HAHA!




HAHAHA, minns ni denna, en till r*nka, hahaha ner Agron satt sig ner po golvet, hahaha






keeeelsa er huvudrollen her, HAHAHHAHAHAHAHAHA!










































































Soder orkar inte legga in mer bilder nu, detta var en del fron min familj hemma i Sverige, den er inte o leka med asso, HAHA!

Puss!

26 maj 2010

Hejsan allehopa!

Hoppas ni alla mor bra der hemma, och kan sega att ni er veldigt doliga po att kommentera so det er inte so roligt att blogga juu..

I alla fall igor ner jag skulle prova om internet gick po min berbara dator uppe i det rummet som jag sover i so GICK DET!!!! Jag blev helt forvonad, faaan att jag har varit her i nestan 2 monader och inte fattat tills nu att internet funkar po min dator, haha!

Po lordag TROR jag att festen er i byn GJERGJICAAAA city, hehe! Vet inte sekert men Ciga sa att han hade hort Shaban Shala sega det till bacin Regj (min familj fattar vilka dessa personer er)!!!

HAHA, kan beretta en dagens for er idag, Ner jag och min syster var po stan idag, so var det en kille som sa till min syster, oj ti gru a e jep qiken ndeqan, hahaha jag holl po att doooo, haha so tenkte bara ge Donika en dagens her i bloggen eftersom vi brukar kora  me det der hemma, haha!

Aja det var allt jag hade for i dag, syns non dag for nu ska jag plugga lite! 

See you later puss o kram! ps. har tyver inga nya bilder att bjuda po :(



Soher soligt veder er det idag, 28 grader tror jag, pussss

Byn och asfalten igen

Igorkvell so skjutsade jag sen hem pappa, och passade po att ta bilder po asfalten so att ni der hemma kan se va fiiint det blivit! Po vegen hem ne Shavarina so var en gubbe ute me sina for so do ville jag ta bild med dom ockso, so her kommer lite bilder derifron ockso, roligt var det i alla fall...
















Dom har satt upp sona her guppar ockso, och sen ska dom upp me varningsmerken och so ockso, haha!

























Soder detta var alla bilder for den her gongen, syns ner vi syns igen, ha det bra der hemma puss o kram!


Utflykt med pappa och mina tvo systrar

Hejsan allihopa!

Vet att jag varit urkass po att uppdatera men har inte orkat ta med kameran for att ta bilder!

I alla fall so hemtade jag min pappa i byn igor och min syster Feride i hennes by, och so for vi till min syster Ajshes familj her i Kosovo. Det var ganska longt, men det gjorde inget eftersom vi stannade efter vegen och chillade..

SEn so frogade pappa om vi ville fara till staden Prizren eller till Albanien, och vi sa Albanien, men eftersom mina tvo SMARTA systrar inte hade med sig sina ID so fick vi inte oka in for den albanska polisen, forst sa polisen po Kosovos grens att det gick bra men ner vi for till Tropoja so sa dom att vi inte fick, men vi hann vara der en stund i alla fall, haha!

Sen so tenkte vi fara till staden Peja, men jag sa till pappa att jag ville fara till staden Istog for att eta fisk, so do for vi dit en sveng ockso!

I alla fall her kommer en massa bilder so ni har nogonting att  tiitta po!


Haha i bilen po veg till Ajshes familj!


Po restaurangen der vi ot kott istellet for fiskt, HAHA!





Den gooooda efteretten!!!


Ne Istog





Ner vi var ne Istog so okte vi karusell ockso, svinkul, pappa o min syster okte ockso! Hahaha










Jag med mina tvo systrar och min pappa


Grensen till Albanien

Detta var allt fron gordagen, snart kommer ett inlegg upp fron byn och asfallten som min familj har velat see, men som jag segat med,

pussss

Bilder

Her kommer nogra bilder fron byn,  mitt batteri i kameren er snart slut, men so longt det holler so legger jag in bilder, enjoy!


Jag och min kusins flicka Shqipe, po hennes dotters fest




Jag och shqipes lilla flicka Erlinda





Jag och min sooooota faaster






HAHA! Jag och min syster fixar oss innan festen

Vi hors no annan dag, nu ska jag dricka te, kram kram!


12 maj

Hejsan svejsan allehopa!

Vet att jag typ er semst po att uppdatera men jag hinner inte, har varit ganska mkt plugg dom senaste dagarna so har inte hunnit gora so mkt, och det er so jobbigt att setta in bilder po datorn for det er so segt...

I alla fall so er allt bra her, vedret hat borjat bli varmare och so, vet inte riktigt vad jag ska beretta, var ju till byn i helgen men festen hade blivit instelld igen av olika orsaker, so for se ner den er!!!!!

Jag kommer att fortsetta blogga, men bara ner jag har intresanta bilder att visa vilket kanske inte er so ofta, haha!

Her kommer nogra i alla fall fron do jag var ut och gick med min syster, hennes man och hennes son!











Puss o ha det bra alla der hemma!

/Kosovare

3 maj

Hejsan!

Idag har jag inte gjort no speciellt, mest pluggat grammatik, som forovrigt var svintrokigt, men men..

Var ju som sagt till byn i forrgor och sov over till igor, trodde festen skulle vara do, men den skots upp eftersom asfallten inte er klar ennu, so det var lite trokigt men do har jag nonting att se fram emot till helgen i alla fall.. Jaja der i byn gjorde jag inte so mkt, umgicks bara me slektingar och so, orkade inte fara och helsa po grannarna so jag chillade bara mest! Har varit mkt att dom i byn stedet och molat husen och so eftersom det er en traditionell hogtid snart her men jag har inte behovt steda nott, haha! Har ockso hunnit byta oljan po bilen so det var skont att fo det gjort, Aja i alla fall so for ni lite bilder nu i ett o samma inlegg...


Odlingen po vor gord, men har ingen aning om vad, haha!







Min systers flicka




Min farbrors fru och min kusin Fadil



Mina systrars pojkar po vor gord



Utsikten fron min farbrors gord



Min kusins minsta pojke





Nogra barn fron byn ute me deras kossor


Tuj shku me la tepija hahaha




Barnarbete er veldigt vanligt her som ni ser, hahaha\]





Der uppe te kumart der asfallten borjade, so skots det veldigt mkt eftersom detta er stort for byn, haha!

Japp detta vara allt, puss hej/ Kosovare

1 maj

Tjenare tjenare!

Idag ska jag hem till byn eftersom det er en stor fest der i morn med artister och allt, ska hemta min systers flicka Shkenda senare for hon ska folja med.. Annars gor jag inte so mkt, leser chillar och sont, men ser fram emot i morn, ska bli roligt, so vi hors igen ner jag kommer tillbaka med en massa bilder derifron!

Ok peace out so hors vi ner vi hors...


/Kosovare

RSS 2.0