Tillbaka till vardagen

Hej! 
 
Vilken härlig sommar vi haft! Barnen var så duktiga på både dit och tillbaka vägen. Det viktigaste var att Rion i år tack vare vaccinerna slapp magsjuka som han haft alla andra gånger vi åkt ner, så bara det var ju succé! Det tråkiga var att vi inte åkte till havet, kändes inte som vi skulle kunna njuta med tre småbarn men nästa sommar tar vi revansch! 
 
Ts syster gifte sig så mkt kretsade kring det, men det vara bara roligt. Vi var bjudna på så många bröllop så det inte var sant, tillslut var jag så less så jag kunde spy! Typ.. Det var lite synd för Ts kompis bjöd oss på hans bröllop men vi kunde inte åka eftersom vi skulle upp mitt i natten och komma hem till Sverige. 
 
Nu har vi varit lediga i två veckor här hemma i Sverige också men på måndag är allt som vanligt igen. Jag åkte på lunginflammation men är snart frisk efter att ha ätit Kåvepenin i 10 dagar. Hemskt var det men tur att T var hemma. När jag var på akuten var mina prover på 13, ( normalt under 4) och när jag var tillbaka efter två dagar låg dem på 251! Läkarn ringde mig mitt i natten och frågade om jag inte ville in på en avdelning då jag ju inte kunde må så bra när de var så höga men jag sa att jag provar med antibiotika hemma. Skönt att det löste sig iom barnen. 
 
Jag har hunnit varit på tjejmiddag i veckan, så mysigt och välbehövligt. Sommaren gick som vanligt alldeles för fort men det känns ändå ok. Nu fixar vi i hemmet istället, vi har ju haft fullt upp med renovering/ barn men nu äntligen tänker vi lägga ner lite tid på inredning. Vi har fått upp nya gardiner, ramar med familjebilder och mer ska upp  då väggarna är ganska tomma. Vi börjar med vardagsrummet.
 
 
 
 
 Jag har ju världens bästa systrar som ställde upp och hade barnen varje gång vi var på bröllop ❤️
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rioni te dajt e babgjyshit ❤️
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0