I Kosovo

Vi har det så bra här nere och Rion blir bortskämd till tusen! Alla står i kö för att hålla i honom och jag ser knappt min bebis hela dagen då han är på vift, uppskattas massor att han har så roligt med alla :) Han är mest med sin farfar överallt, vi har varit ute ganska mkt och just nu sitter vi på ett kafé här i Prishtina och Rion är hemma med sin farmor :) Vi åt en jättegod lunch och nu väntar vi på Ts systrar som skulle till deras universitet! Resan hit gick förresten Bjurholm bra som helst,lillen sov för det mesta eller så lekte han!
 
Här kmr bilder från våra dagar här! 
 
 
 
 
 
 
 

Makeover

Idag var jag borta och färgade + klippte håret, det tog många timmar men Rion hade haft det jättebra hos moster och dom skickade små videoklipp och bilder hela tiden <3 På vägen hem stannade jag och tog en kabanoss i baguette :) Nu har jag just plockat ögonbrynen och jag är så nöjd över mitt hår. Valde att fortsätta det ljusa och så blir jag mörkare i höst ist, köpte även med ett serum hon använde som gjorde att mitt hår gick att kamma jättelätt!
 
Imorn åker vi så det kmr bli glesare uppdatering men ibland kmr jag kika in även från Ks!
 
Ha en bra sommar alla ni som läser.
 
 
 
 

Done My eyelashes

Hej :)
 
Igår sa min vän att hon skulle åka bort tidigare än väntat så då blev det bråttom att hinna göra mina ögonfransar som vi bestämt så jag åkte dit igårkväll och gjorde dom. Det var skönt att bara få ligga där i två timmar och bli ompysslad :) Ögonfransarna blev jättebra, åh så nöjd jag är :) Det blev väldigt fint och jag fick många fina kommentarer av mina mammavänner jag träffade på en sväng! Min syster gjorde dem också idag och det blev super bra på henne också.
 
Idag tror jag vi får besök och sen ska jag packa allt set sista och duscha då Lillen sover, stress stress! Min systers flicka var så snäll och brände några cd skivor till oss, vet inte när jag ska hinna köpa ett usb minne :/ 
 
Imorn har jag fullt upp igen, ska klippa och färga håret bland annat så Rion ska vara med sin moster i några timmar <3 Och sen på onsdag åker vi! 
 
Vet inte om jag hinner uppdatera mer men ska försöka lägga in före och efter bilder på mitt hår imorn :)
 
OCH FÖRRESTEN, vi skrev på kontrakt för vår lägenhet nu och jag och T har redan beställt möbler, haha! Soffa från em möbler, vardagsrumsbord och köksbord från mio och sängen från möbelrondellen, så när vi kmr tillbaka ska vi bara hämta upp allt! Det var ju meningen att vi bara skulle bo här i nån månad tills vi fick större lägenhet eftersom jag blev gravid men det är ju smått omöjligt att få lägenhet här men nu så :)
 
 
 
 Love them

Stressigt

Jag är så himla stressad inför vår resa att det inte är sant, vi har ju aldrig rest med bebis så jag är så nojjig över att jag ska glömma något! Rion är ett litet matvrak så jag ska ta med burkar för ca en vecka men sen hoppas jag att det finns mat och fruktburkar där nere, eller jag vet att det finns men jag hoppas dem har samma kvalité som här. Gröten tar jag med för alla veckorna för den älskar han. Idag ska jag ut och köpa lite mer av det jag inte hunnit köpa än och imorgon hoppas jag att jag kan åka in till stan SJÄLV -ingen bebis som inte har tålamod och ingen man som tkr det är tråkigt när jag ska kolla på damkläderna :) 
 
Igår träffade jag en mamma som skulle köpa vår bärsele,man köper mkt som är oanvändbart när man får första barnet,eller den var inte användbar för oss. Vi har umgåtts en del så vi stod och pratade en stund och sen kom en gammal arbrtskollega som kände min mammavän så vi stod och pratade alla tre och sen fortsatte jag och Lena prata om gamla händelser när Hanna gått. Hanna undrade vad jag gjort som gått ner så mkt så lite viktprat blev det också :)
 
Sen åkte jag och Rion till min syster och var där i några timmar,sen hade jag ett ärende och sen åkte vi raka vägen hem för Lillen var trött!
 
Rion har börjat få en massa blonda hårstrån,det trodde jag aldrig då han hade svart hår när han föddes :)
 
En av hans nya skjortor han ska ha i Ks :)
 
 

Härliga dagar -MAMMA

Åh så härligt vi har det jag och Rion,dagar utan planer och bara vara<3 Idag har jag bilen så vi ska in till stan, igår var jag och köpte lite leksaker till Rion och han vart jätterädd men idag leker han fint med den så jag tror han bara var trött igår :)
 
 
Igår låg vi i sängen och Rion lekte lite innan läggdags och då helt plötsligt säger han MAMMA två gånger på raken,åh mitt hjärta smälte <3 Annars är det mest baba han säger och nån gång har han sagt o ma, men igår var det mamma :) 
 
 
Just efter jag tog denna bild sa han mamma :) 

Äntligen bättre väder

Usch vilket väder vi haft på senaste, regn varje dag och natt men idag var det mkt varmare,skönt :)
 
Tidigare gick jag och Rion till Kappahl där jag skulle byta lite saker, till Willys för dagens middag och sen en sväng på leklust! Blev några nya flasknappar också då dom förra hade för stort hål. Nu sover Rion och jag har börjat med middagen,kyckling i ugn och ris och så sallad och tzatziki såklart. 
 
Imorgon har jag bilen så ska in till stan en sväng med Rion, hoppas det går lika bra som sist med vagnen. Ska se om jag hinner till dollar store när T kommit hem så jag kan checka av lite saker till nästa vecka :D 
 
Min lilla cooling <3 

Min viktresa och vilktstatus

Jag vet inte om min viktresa är intressant för er men jag tänkte skriva ner det då jag har bra minne men inte så bra att jag kmr minnas om några år! 
 
Jag har ju alltid varit naturligt smal och kunnat äta vad som helst men när hag förlovade mig med T ändrades det! Han åt fem ggr per dag och jag tyckte det såg så gott ut så jag åt så ofta också. Sakta men säkert gick jag upp och sen blev jag ju gravid också.
 
En vanlig graviditet väger ca 13 kg då man räknar in livmoder,foster,blodvolym,vätska,moderkaka och alla dom sakerna och det stämde för mig för jag gick ner ca 12 kg första veckan efter min fl. Totalt gick jag upp 17 kg så jag hade 5 kg kvar av gaviditetskilona då jag började träna/äta nyttigt den 10 februari. Sista gången jag vägde mig var hos barnmorskan en månad innan jag födde så jag gick säkert upp nåt kilo till men har inte det dokumenterat tråkigt nog! (Man brukar få väga sig på fl men dom glömde väga mig)
 
Ända sen min fl och idag ca 6 mån senare har jag gått ner 26.5 kg! Och från och med 10 februari har jag gått ner 15.3 kg! Nu denna månad, alltså juni har jag gått ner 3.7 kg! 
 
Jag har några enstaka kg kvar och sen är jag äntligen i mål men nu är det semester och då ska jag glömma allt som har med träning och mat att göra och bara njuta, med måtta såklart! 
 
Jag hade hört en massa som hade så svårt att tappa gravkilona men jag tkr inte alls det varit så svårt! Dock ska det vara svårare med andra men då kmr jag vara i bättre form när jag blir gravid igen! Jag är väldigt stolt över mig själv att det gått så bra och efter att ha sett vad min kropp kan klara av- bära och föda ett liv så vill jag ta hand om den och det har jag verkligen gjort :) Jag hade ett mål inför sommaren och det har jag passerat för länge sen så nu tar jag semester (från och med nästa vecka och fortsätter när jag kmr tillbaka :)
 
Har mina före bilder på Ts telefon men här får ni en bild av mig idag :) Wohoo heja mig :) Ps: Adem, jag är fri vilken dag du vill för middagen! Hahaha, I wish. Vi slog ett vad men han brukar inte hålla dem :D 
 
 
Nu är det bara mitt junk in the trunk jag ska träna bort i höst :) 

Godmorgon

Idag är vi vakna med tuppen, men ska snart natta om Rion så får vi sova en timme till :) Han leker just nu i sängen och har blivit så duktig på att sitta men ibland far han åt alla håll haha! På mornarna får han följa med till toan med mig då det inte är så säkert att lämna honom själv längre, då passar bumbon utmärkt, världens bästa uppfinning :)
 
 
 

RSS 2.0