27 december 2012

Hallo!
 
Nu är vi tillbaka här hemma hos syster, vi var ut tidigare på stan då det var så fint väder. Jag hittade ett par fina stövlar och en väska. Nu har vi varit och ätit ute hela bunten och kom just hem. Min systers pojkar är så härliga, vi har alltid haft så mycket gemensamt och haft roligt så det har varit härligt att vara här. Vi var också till ETC där jag såg jättefina hemartiklar, jag får visa dom senare då de var så fina. En fin badrumsmatta hittade jag också, jag har inte kunnat hitta någon hemma i Sverige och denna var precis som jag ville ha den.
 
Imorn ska jag upp tidigt då vi ska till Pristina och Lipjan med min man, får se när jag kan skriva mer men det får bli någon dag då jag hinner.
 
 
Det är denna kappa jag fick av T på min födelsedag, halsduken köpte jag i Mora innan jag åkte. Dessa stövlar var så sjukt snygga att jag dog lite. Hittade ett par utan klack också men jag ville vänta tills jag varit i Prishtina för att det kanske finns fina där också.
 
 
Jag har tänkt köpa en sån här väska för längesen, alltså med ett sånt här handtag men alltid tänkt i svarta banor, men nu fick det bli denna då jag vart kär i den :) 
 
Ha det så bra och GOTT NYTT ÅR om jag inte skriver innan dess. 
 
 

KLINA

Hej!
 
Vi har just pratat med mina systrar på internet och ska just ut på stan, är ute efter några stövlar och en väska, får se om jag hittar nåt.
 
 
Såhär bra har vi det nu!

I Kosovo

Haaaaloj!
 
Åhh äntligen är vi i Kosovo, fy vad härligt och riktigt vårväder har vi också och INGEN snö! Jag ville skriva innan vi åkte från Sverige men jag hade verkligen inte tid, elva gick jag och la mig och gick upp två på natten. Jag hade jobbat till fem på eftermiddagen också och hade fullt upp med att packa, handla, hälsa på min far m.m
 
I fredags åkte vi till Västerås där vi hoppade på bussen till Kosovo, direkt vi hoppade på så slog de på albansk musik så genast blev man förväntansfull och glad, vi hade gott om plats och utnyttjade tillfället medan det bara var vi att sträcka på benen. Jag och T satt mittemot varandra och fötterna ihop. I Malmö kom det på massor av folk och vi satt med världens härligaste gäng. Vi stannade och åt på mcdonalds och sen klev vi på båten mot Tyskland, tror jag det var. Det var mitt på natten så vi låg i soffor och hade det bra.
 
I bussen satt jag och mamma tillsammans och T satt med en jättehärlig kille, de hade det bra med filmer och ibland fick jag också vara med och kolla, hehe! Bakom oss satt en snäll man som jag pratade mycket med, han påminde mig om en av mina bröder så det var väldigt kul att bara sitta och diskutera. Framför oss satt en gammal gubbe med en ung kille och dom var som gjorda för varandra, spelade kort och allt tillsammans. Framför T satt två killar från Malmö som var från Pristina, åhh vad kul vi hade. Jag och T spelade kort ibland och nästa dag då vi skulle spela sa en gubbe, ishalla fiton se tka sakatu gruja jote pram, hahaha!
 
När vi åt mat, frukt, godis, chips på bussen så delade vi alla med varandra och ibland om jag frågade nån vill ni ha frukt kunde de säga nej men jag tar gärna lite godis som ni hade. På denna resa lärde vi känna så många goa människor, jag har bilder på t när han och den där killen lutar på varandra och sover, visar den när jag kommer hem. En av killarna var så rolig att vi dog, en kille vaknade i sömnen och började rycka i folk och vi höll på att asgarva. ah det var många interna skämt där som ni inte skulle förstå med ville bara skriva av mig lite så att jag kan läsa senare och minnas. 
 
Vi var två bussar som åkte tillsammans och vi hamnade i den bussen som hade bäst människor och bussen var finare också. Vi stannade ofta och i ett land så fick vi vänta i 12 timmar, det var på natten som tur var så jag sov mig igenom dom timmarna och vaknade en timme innan vi åkte iväg. Inga krångligheter annars och allt gick väldigt bra. Några klagade att min mamma skulle frysa men vi fick be flera gången att stänga av värmen för att vi svettade ihjäl men det fanns barn så dom frös. I Kosovo är det härligt vårväder så vi njuter. I alla fall så var det lite jobbigt ibland att sitta hela tiden men jag skulle aldrig tveka att åka buss igen, man lär känna så många och man har så roligt, vi dansade och sjöng och klappade händerna alla vi albaner tillsammans <3
 
I Kosovo har vi inte hunnit så mycket ännu, jag och T har gått runt i hans hemstad och ätit mat med min syster och hennes familj och sen kom de hem till oss och hälsade på. Nu är jag hos min syster och vi kom just hem efter att ha varit hos min andra syster. Igår kväll var vi hos Ts mormor och morfar och på fredag ska vi på en visit. 
 
Nu orkar jag inte läsa igenom vad jag skrivit så om det är några fel så får ni ursäkta. 
 
Ha det bra alla!

17 december 2012

Hallo!
 
Ska alldeles strax lägga mig men tänkte kika in här lite. Idag har jag som sagt jobbat, gick väldigt bra, skönt att det var så varmt ute idag så att jag inte behövde frysa på min rastvakt. Vi hann även förbi lager 70 och dollar store där det blev lite inköp, inget till mig och T men lite kläder till hans familj. Nu har vi nästan ingenting kvar att handla, jag ska bara köpa en sista grej til min kusins äldsta son som varit i Sverige och fått en försmak och vill nu ha lite saker, sen är vi klar :)
 
Imorgon blir det jobb igen, längre dag då! Hoppas bara det är varmt, har tänkt promenera till jobbet imorn. Skönt att vara klar med allt annat som jag måstat göra så att jag slipper göra rester nu. Imorgon ska jag även hinna förbi en skola där jag ska skriva på lite papper.
 
 
Hahah, ah bilden får tala för sig själv! Men kan ju säga som så att jag har världens bästa man som alltid gör mig glad :)

Söndagsmys

Tjena!
 
Åh vad vi har myst idag! Och varmt har det varit också så vi har hunnit med en promendad också. Idag har vi ätit korv och makaroner till lunch och köttfärsås med potatismos till middag, blev glad att vår köttfärs kom i fredags :) Nu står en marrängtårta i ugnen så det ska vi mumsa på ikväll. Blev helt plötsligt sugen på att baka, jag som alltid ogillat att baka :)
 
Tidigare var vi och hämtade mamma och åkte till min syster och grattade min systerson. Imorgon blir det jobb och sen ska vi packa lite mera även fast vi har tjuvstartat redan :D Måste bara hinna handla lite till innan vi åker.
 
 
Här är en bild från Prishtina då vi busar och blir smygfotade av min mans syster :)
 
Hoppas ni alla haft en bra helg!

Lucia 2012

Hej!
 
Igår jobbade jag på en skola och de hade luciatåg, gissa om jag blev glad! Ännu en orsak till att vara lärare, varje år får man uppleva detta av elever, älskar allt som har med lucia att göra :) Minns när jag själv lussade flera gånger per dag för olika firmor när vi skulle resa och samla ihop pengar. Fina minnen!
 
Direkt jag slutade så fick T välja mat och själklart ville han ha pite, så jag gjorde två olika och bjöd mamma och pappa, medan jag gräddade de i ugnen så åkte han och hämtade dem. Jag fick även en fin present, älskar när han själv väljer och överraskar mig <3 En väldigt fin klocka i guld fick jag som jag önskat mig, min fina T <3
 
Vi var till stan jag och min mamma och jag handlade en present till min kusin som var gift med min mans farbror, en fin klocka blev det! Senare var vi till min syster och åt paj, mhh! Nu idag har vi vart och köpt present till Ts två systrar och är nu nästan klar med all shopping. Idag har vi bara tagit det lugnt och haft det bra.
 
Nu har vi bjudit över lite främmande på thé så vi sitter och väntar på dom så vi får värma oss lite i denna eviga kyla.
 
 
 

12 december 2012

 
Hej!
 
Jag har inte skrivit på länge, och nu var det inte för att jag inte velat men jag har inte hunnit! Idag kom jag hem sent, T gjorde middag och jag har just duschat och värmer mig i Ts famn medan han vilar <3 Jag vet inte när jag tyckt att det varit så skönt att få helg som nu. Imorn blir det jobb så måste upp tidigt.
 
Igår var vi till stan och handlade lite presenter till T:s familj, älskar att köpa presenter! Det blev lite plagg till oss båda också och men mest längtar jag tills våra kläder kommer som vi beställt från nätet, hoppas det är fint :)
 
Förra veckan var mina två bröder och hälsade på oss i några timmar och sen så var vi bjudna på middag hos min syster förra helgen och igår blev vi bortbjudna igen. Denna helg ser jag fram emot att bara mysa! Jag vet att jag glömt bort en massa men kommer inte ihåg nu. Jag har lagt ut ett litet video klipp från vårt bröllp på min fb (tänkte att mina vänner som inte var med kunde titta lite) men kan inte lägga upp här! Idag har jag suttit och kollat på den och längtar tillbaka, så fint <3 Jag och T kan sitta i flera timmar och bara kolla på vår bröllopsvideo :D
 

1 december 2012

Hej!
 
Vi har varit hos mina systrar idag,först på kaffe hos min ena syster och sen ringde min andra syster och ville bjuda på middag så vi har varit där hela kvällen, haha blev några heta samtalsämnen såhär vid slutet! Idag ringde även min syster och hennes man från Tyskland och pratade ett tag, vet inte vart de fått Ts telefonnummer men det var trevligt att prata lite :)
 
Imorn blir det skyltsöndag men nu ska vi se på Tv här hemma :)

RSS 2.0