Lösenordsskyddat!

Hallo!
 
Har egentligen inte tid att skriva, min far är på väg hit för att hälsa på men tänkte bara kika in lite. Väldigt skönt med lösenordsskyddat så jag själv kan kontrollera vilka som läser och inte läser då mitt mål aldrig varit att många ska läsa denna blogg utan främst vänner och familj. Vi får se om någon månad ifall jag tar bort spärren, men just nu känns detta jättebra :)
 
Vi hörs! :)

Måndag igen

Hej!
 
Imorse åkte T iväg tidigt och jag passade på att titta runt lite på internet, jag var ändå klarvaken. Jag åt frukost och duschade och sen kom jag hem efter ett tag. Nu sitter jag alltså hemma och väntar på ett seminarium som börjar klockan ett. Sen ska jag och mamma på stan lite efter att hon slutat.
 
Vi hörs ikväll!
 

Godnatt

Hallo! 
 
Kom just från min ena syster till den andra nu. Vi hade väldigt trevligt men är alldeles för mätt nu efter fikat. Nu ska vi alldeles strax gå och lägga oss. Tidigare promenerade vi in till stan och tittade på vasaloppet, riktigt härlig stämning var det med grym musik. Har även hunnit se på Greys anatomy :)
 
Ha det bra, helgen har gått alldeles för fort...
 
 
Första bilden, Ts föräldrar. Andra bilden: jag och T på nyår i Kosovo. Tredje/fjärde bilden Ts systrar. Femte/sjätte bilden Ts bröder :) Visst var detta kort fint som Ts syster satt ut på Fb <3

Söndag

Hallo allihopa! Varför vaknar man alltid tidigt på helger och är trött på morgonen på vardagar?! Typiskt men vi har i alla fall haft en mysig morgon. Igår var vi ute en hel del vilket var skönt då det var plusgrader. Det är vasaloppet här nu så det är därför väldigt mycket folk här vilket är roligt.
 
Idag ska vi hälsa på lite släkt senare men måste också få gjort lite saker. Det har varit så kul att bo hos min syster och hennes barn. Vi har haft en helt otrolig helg med mycket skratt och härliga stunder. Imorn ska vi tillbaka hem och då blir det städning, tvätt och att handla som står på schemat.
 
Hoppas att ni också haft en underbar helg.
 
 
 
Här var jag förlovad och skulle till Ts kusins förlovning. Jag tyckte verkligen om hur frisören stylat mig och kände mig hur fin som helst. Klänningen och skorna hade jag lånat av min systers dotter som fått helt underbara kläder från hennes man i USA. <3

Snart middag!

Hallo!
 
Idag har jag varit barnvakt och så har vi åkt med bussen upp till mamma o pappa med systern! Nu ska vi snart äta pite, vilket ska bli otroligt gott. Imorn är det plugg som gäller så idag har jag tagit helt ledigt. Vi tänker handla senare och gå ut och gå en sväng, jag och min man!
 
Jag har bestämt att sätta lösenord på min blogg (Jasse A,N-L jag skriver i meddelanden på fb mitt lösenord) under början av nästa vecka. Jag har denna blogg till min familj + vänner och det vill jag fortsätta ha den till. Jag vill inte ha dessa hjärtlösa människor här inne. Självklart vill jag inte ha lösenordsskyddat och tar kanske bort det sen men vill inte vissa ut ur mitt liv, ja då får man ta till lite större åtgärder. Men det jag har "mu Nxe" nu i alla fall är att jag är 200 % säker på mitt beslut om att skaka av mig vissa, ibland är det så rätt att följa magkänslan. Samma sak då T berättade till sin pappa om hans relationer till vissa och han blev fly förbannad och chockad, men jag lugnade ner honom och sa att även om T någon gång kommer vilja ha kontakt med dessa kommer han aldrig få det för mig. 
 
Detta är sista gången dessa personer får en reaktion från mig, vill bara få leva mitt liv utan en massa kommentarer om hur jag lever mitt liv. Och om det hade varit någon jag respekterar som gett mig förslag hade jag   varit ok med det.
 
Nu ska jag gå med mledh pak men masi jam martu. HAHA
 
 
<3

22 februari 2013

Hej Hej!
 
Just nu sitter vi med min bror och hans familj hos min syster, jag och T bor här över helgen då vi hyrt ut vår bostad! Denna vecka har jag haft fullt upp, både jobb och skola och nu hade jag en essay att lämna in innan midnatt men jag hann lämna in den för ett tag sen. Skönt att alla veckans måsten är slut, även om det kommer nya nästa vecka! Idag hade jag seminarium på morgonen om ålder och språk och sen hade jag jobb och stängning men som tur var gick sista barnet vid fem och då slutade jag med fastän min tid står kvar som den var. :) Det var även kräm med mjölk till mellanmål och gud vad gott det var, har en full påse blåbär som jag fått av min syster som jag inte hunnit använda så kan tänka mig att det blir kräm framöver hemma hos oss :D
 
Jag såg att jag fått anonyma kommentarer på min blogg (som nu är raderade) då de inte hör hemma här precis som personerna som skrivit dem. Tur att jag har kvar kommentarer från tidigare i min blogg så jag kunde gå tillbaka och se vem det var. På internet är det svårt att vara anonym! Jag förstår inte varför vissa som inte ingår i mitt liv bryr sig och stör sig på mitt sätt att leva mitt liv, och ett ord att jag borde samla hjärnceller är ju skrattretande.´Jag gläds för andra människor och skriver inte dumt på andras bloggar, allra minst anonymt. De personer jag lägger upp i min blogg betyder något för mig och jag lägger inte ut någon för att vara elak, vilken tur att jag varit så noga med vad för kort jag lägger ut, just på grund av detta, avundsjuka, så stor så att de blir gröna, haha! I alla fall så på alla hjärtans dag inlägget där jag och T pussas så är det klar att DU vet hur man kysser någon, det tror jag säkert, något som denna person verkar missat är att detta är MIN blogg och jag visar mina pussar inte DINA. Usch och fy för ouppfostrade människor. Kom ihåg att skaka av er sådana människor som bara tar energi. Jag och min syster, hennes man och T sitter just nu och skrattar åt detta :) Vilket sammanträffande att vi just fick veta att dessa personer befinner sig i de södliga delarna av Sverige när jag också kollat upp IP adressen på google, patetiskt!
 
Nu ska jag forsätta se på gladiatorerna med min  bror och syster, tur att man har dem som bara säger att inte bry sig i det och skaka av mig det.
 
Bara för att jag gillar dessa personer så mycket, så får de en favorit i repris.
 
 
Älskar min andra hälft.

<3

Hallo!
 
Har jobbat till halv sju idag och sitter just nu hos min syster! Glad att hennes operation gick bra, varit lite orolig från förra veckan då vi visste att hon skulle opereras <3 Imorn ska vi till min andra syster då hennes flicka fyller år idag men min syster ville att vi kommer imorn så att vi kan ha det mysigt bara vi :)
 
Igår var jag och T på moraparken och åt en god trerättersmiddag, först vitlöksbröd med mozarella och parmaskinka, sen varmrätt och sist en god efterätt. Efteråt bowlade vi en timme och vi hade så roligt, jag fick två strike, så jag var glad då jag aldrig lyckats få det tidigare. En underbar kväll på alla sätt och vis <3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en trevlig helg!

Alla hjärtans dag

Hallo!
 
Just avslutat ett tråkigt seminarium och nu sitter jag här och läser lite. Ska snart duscha och fixa lite här hemma.
 
Förra fredagen var jag och T barnvakt till min lilla älsklingspojke och vi var på lekkompaniet med honom och lekte, jag fick följa med upp och åka rutchkanan vilket uppskattades av mig, haha! T fick också klättra upp och ner och det var så roligt att se hur lille A föredrog att leka med T då killar är killar och dom gör på sitt sätt :)
 
Vi hade även främmande och helgen gick alldeles för fort.
 
Igår kunde jag inte hålla mig då jag såg att T köpt ett paket till mig som var menat för idag! Tillslut gick T med på att jag fick öppna paketet då det tydligen inte var allt. Ser framemot att se vad han har för överraskning idag <3
 
Förlovad och hade en helt underbar sommar 2011 med min kärlek <3

7 februari 2013

Hej, kom hem för en stund sen efter en pw med min syster, svängde förbi stan en stund också. Alltid när jag varit ute och gått så blir jag så frusen men efter jag duschat så får jag upp värmen igen och nu äter jag glass. Tidigare var min brorsdotter här, vi åt glass, pratade om hennes skoldag och vänner  och sen hade jag föreläsning och hon såg på barnkanalen och medan vi gjorde det åt vi chips och dipp tillsammans :)
 
Imorgon ska jag till sjukhuset en sväng och sen hem direkt för då har jag seminarium, helgen är efterlängtad!!!
 
Snart är det alla hjärtans dag, har ingen aning om vad jag ska hitta på, får klura vidare på något kul <3
 
 

Härliga fredag

Halloj!
 
Just nu sitter jag hos min syster och beställer lite bilder med henne så jag passar på att skriva lite. Idag har varit en bra dag, jag har kunnat sova inatt och kände mig frisk när jag vaknade. Nu är dock T sjuk så efter mitt seminarium så åkte jag till ICA i stan och handlade med en massa olika glass och lite andra saker han ville ha. Min älskling <3 Sen har vi bara vilat hela dagen och i eftermiddag var jag och mamma till stan och jag handlade lite presenter till min sjukling hemma så han skulle uppmuntras lite, lite till mig blev det också :)
 
Vi var bjudna på middag idag och åt världens godaste smörgåstårta, när jag var liten så provade jag med räkor och nåt griskött men denna var med kyckling och kalkon, T tyckte också att det var sjukt gott :) Tack min fina syster för en god middag <3
 
Nu ska vi snart se på gladiatorerna :D
 
Imorn är det kalas också så det blir kul :)
 
Trevlig helg!
 

RSS 2.0