25 maj i Kosovo

Hej Hej!
Jag landade i Kosovo i forrgor, nu er min svenska lite konstigt do de sista tre boksteverna i alfabetet saknas po detta tangentbord, Flygresan hit gick jettebra even fast jag trodde att flyget skulle bli instellt do askmolnet borjade komma mot europa. Jag treffade po en albansk tjej men tvo barn so vi reste tillsammans, veldigt trevligt var det.
Jag var sen i byn med min syster, vi umgicks mest bara med voran pappa. Sen var jag o T hos min syster, annars har jag inte hunnit med so mycket. Igor ner jag och T, Shkelqim och Ts syster var ute och drack kaffe po kvellen kom det fram tvo stycken tiggarbarn, dom var hur snella som helst forst men var jette fula i mun sen, uschh! Dom ba, Det er haram att vara 4 tjejer med tvo killar, hahaha vi holl po att do av skratt. Aja, sen var jag och Qendresa ute po stan, det borjade sporegna och vi blev dygnsura, men innan det var vi en sveng forbi hennes universitet och sen po stan. jag sog en jettefin veska och det finns jette fina kleder her, inte som i dom mindre stederna, vero moda finns och en massa andra afferer som vi har i Sverige, haha! Sen po stan sog vi ice slush som i sverige och hot dogs, so det ska vi prova po non dag.
Jag ot en jettegod lunch idag i stan, pasta med kottferssos och parmezan ost, jettegott var det! Det var lite uppdatering, vi hors ner vi hors. Bilder kommer ner jag for min kamera, min systers pojke har fortfarande den do han inte hunnit setta in bilderna fron hans student po kameran en.
Kram kram

Onsdag

Haha, tänkte bara kika in här men då såg jag en massa kommentarer från mina fina vänner i Jokkmokk, mest från min bästa kompis Jasse A <3 Vi har varit med om så mycket tillsammans, och ibland vill man bara tillbaka till den tiden, lite tråkigt att allt nu bara är fina minnen men ibland vill man mer, flytta ner nu snart :) Jasse är min äldsta barndomsvän och jag har haft turen som aldrig har behövt känna mig ensam i skolan för jag har alltid vetat att jag har Jasse, sen har jag haft en massa andra fina vänner och såna som är mer bara ytliga, men Jasse älskar jag så himla himla mycket, saknar dig, <3

Ps. På måndag åker jag till Kosovo <3

17 maj tisdag

Hej Hej!

Igår var vi på cirkus, det var inte alls lika roligt som jag minns att det brukade vara i Jokkmokk, aja efter pausen så gick jag och satte mig med min syster så då blev det mest prat mellan oss två så vi kollade inte på själva cirkusen, applåderade bara när andra gjorde det, haha! Men det var i alla fall skönt att komma ut och göra nåt annorlunda.

Idag fyller min systers flicka år men jag vet inte om hon har kalas idag eller nån annan dag..?! Vi får se helt enkelt, det kanske blir till helgen.

Idag var jag förbi skattevervet och jobbade en stund. Annars har jag inte gjort så mkt, så har inget att berätta.

Ha det bra :)


15 maj 2011 söndag

Hallo Hallo!

Jag har ingen som helst lust att blogga faktiskt men kollar bara in lite snabbt. I fredags hade vi på oss till 24.00 att lämna in den sista skrivna tentan men jag hade gjort klart den innan så jag lämnade in den till 19.00. Nu är det skönt för jag är ledig denna vecka, men ska ändå jobba lite hos min bror + så har jag mina albanska barn.

Igår promenerade jag och mamma ner till mina bröder och systrar, det tog sin lilla tid, närmare 1 timme men det var skönt att gå och prata, vi var där heela dagen, fikade först hos min bror, åt middag hos min ena syster och fikade senare hos min andra syster. Mysigt var det och vi kom hem vid halv elva på kvällen. Natten var djävulsk och jag har inte alls sovit bra, hade jätte ont i magen, men nu är det som tur är över.

Idag hann jag bara duscha så kom min bror med hans familj och hälsa på, trevligt :) Nu sitter jag här och ska ta itu med lite grejjer, annars ska jag bara ta det lugnt, mår fortfarande lite dåligt..!

Imorgon har jag jättemycket saker att ta hand om, jag ska till biblioteket, lämna tillbaka mina böcker, skatteverket och en massa andra ställen. Tråkigt men måste göras..! På kvällen blir det lite roligare i alla fall för då ska vi på cirkus, haha :D

Ni får ha det bra, så hörs vi när vi hörs!

10 maj 2011

Hejsan Hejsan!

Skulle kika in här och se om jag har några kommentarer men ni är så tråkiga mina läsare som inte kommenterar alls nå längre, det är halva nöjet liksom...!

Idag har varit en underbar dag, jag började den klockan 8 - 9 med en live3 föreläsning sen klockan 10 promenerade jag ner till stan, var klar där vid 1 kom hem, klockan 2 hade jag seminarium och studiegrupp med våran seminarieledare för att prata om kursen, hur vi ligger till, vad vårat senaste arbete fått för betyg med mera. Det gick bra tyckte jag, och jag är nöjd :)

Klockan halv fyra (då solen lyser på vår bakgård) tog jag fram en madrass och låg ute och solade ungefär en timme, jag har ganska svårt att blir brun eller så är det därför jag aldrig solar, men lite färg fick jag i alla fall!

Nu pratade jag en stund med T, men vi får fortsätta vårat samtal senare:D Nu ska jag köra min dagliga halvtimmas träning och sen ska jag läsa ut dom sista 10 sidorna i min bok för imorn ska vi diskutera den, utvärdera, analysera, allt sånt där, det har varit väldigt mycket sånt denna termin så nu är man less dom där böckerna men detta var den sista:D

OCH i helgen hoppas jag att vi grillar, var så länge sen, och det är så härligt och mysigt :D

Puss&Kram och ha det bra alla nu :)

Söndag

Hallo!

Idag har varit en lugn dag, bara varit hemma och tagit det lugnt, laddat inför veckan! Det har hänt mycket under helgen men nu är den slut snart. Igår promenerade jag ner till min syster där jag åt middag och sen på fika hos min andra syster, mysigt!

Imorgon har jag en massa ärenden men det blir först efter mina två föreläsningar! Måste komma ihåg att gå förbi bibliotketet också för att lämna tillbaka några böcker + skriva ut lite papper.

Idag har det varit fint väder också, men jag har inte varit ute nåt.

Vi hörs senare i veckan, ha det bra.



Jag hos min syster Fatime med hennes pojke Adrian för länge sen <3

Ps. Detta inlägg skulle kommit igår, men det har varit krångel med blogg.se men det verkar inte ha publicerats så lägger in det nu.

Uppdatering

Heeeeeej! Hur mår ni, allt bra?

Här är allt bara bra, är bara så himla stressad att jag helt glömt bort att ge er uppdatering. Men det kommer vara såhär i alla fall en vecka till för då är jag klar med min kurs och kommer få lite mer tid över, men nu sista veckan så ä det inlämning, sista föreläsningarna och bara 2 stycken seminarier till!

Vad mer dåå?! Har varit till stan förra veckan men tänkte gå förbi en stund imorn också ifall jag hinner, måste ändå skriva ut några papper på biblioteket.

Jag har gått till och från stan hela veckan, men idag ville inte min bror låta mig gå, för han envisades med att också gå med mig, medans jag ville att han skulle ta bilen så jag kunde åka hem sen, för skulle undervisa i albanska och skulle vara trött, så då åkte vi båda bil, men imorn får han gärna gå med mig om han vill det, men tvivlar starkt då han är en latgris.

Imorn är vi också bjudna på mat hos min äldsta bror, ska bli gott med albanskt, var ganska länge sen jag åt det.

Annars så saknar jag mina systrar som bara jobbar och jobbar och kommer aldrig och hälsar på, men det får bli i helgen hoppas jag <3

Förresten så köpte jag en jättegod lotion som man smörjer kroppen med på apoteket som var 50 %, blev tipsad av en vän på universitetet så jag blev jätteglad då det var 50% på den, haha:D Kan visa den nån dag :) Sponsringen kom från min snälla bror Adem :)

Juste ja, min snälla, fina bror Agron hade beställt cirkus biljetter till hans familj och beställde fyra stycken till också, så den 16? tror jag ska vi på cirkus, gud va roligt det ska bli, göra nåt annat för en gångs skull, senast var jag i Jokkmokk för många många år sen! Så det ser jag fram emot..

Den 17onde fyller min systers flicka år, så då blir det förhoppningsvis tårta också, Mhmmm som jag ser fram emot det, hehe :D


Ps. Märks det i det här inlägget att jag saknar mina syskon, och att umgås med dom,??? Hehe, jag har känt mig så isolerad dom sista veckorna med allt plugg nu i slutet, och när man är van att träffas ofta så känns det tomt efter ett tag, men hoppas dom kommer nån dag och hälsar på i alla fall, älskar er alla och är glad att jag har alla, tänk va tråkigt om jag inte hade haft alla mina underbara syskon.. Nää så ska vi inte tänka, utan I am blessed, and I appreciate every single one of them <3

Kram kram på er, och som min seminarieledare säger, Lev väl




RSS 2.0