Nytt hemma hos mig

Här kommer några bilder på det jag köpte i stan igår.



En ny foundation, eftersom min börjar ta slut + att jag fick 100 kronor rabatt på den igår så var tvungen att ta den :) (Min nuvarande foundation har hållt i ett år, och är inte slut än)!




Dessa var på rea och blir fina til mina nya långa naglar! :)

Sådär ja :) Vart glad att jag fick rabatt på min foundation då den är ganska dyr, men eftersom jag har känslig hy så passar den bäst på mig!

Kram Kram

Tråkigt Tråkigt Tråkigt

Heeej alla! Nu är jag hemma, och vilar en stund, hela min kropp gör ganska ont efter mina övningar + zumban, senare ska jag göra bort dagens pass också!

Jag ska fota lite av det jag handlade i stan igår (om jag kommer ihåg det) annars blir det imorn :)

Tjingeling så länge!

Torsdag 31 mars 2011

Godmorgon !

Idag ska jag in till stan, måste byta en grej jag köpt i fel färg, ska visa lite grejer jag köpte sen. Senare har jag albansk undervisning med den stora gruppen! Sen ska jag hem och dansa zumba, jag tänkte visa er resultat efter en vecka eller en månad kanske, vad säger ni?

Grattis till Marigona som idag fyller 18 år, hoppas du får en fin dag älskling <3



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3

On hold

Hallo!

Idag är jag trööött, efter albanska lektionen åkte jag in till stan och köpte lite grejer, bland annat en liten present till Marigona som fyller år imorn! Kan visa lite av vad jag köpte nån dag..!

Tänkte träna zumba + mina övningar men jag får vänta ett tag med det för vi får främmande alldeles strax. Senare är det Greys Anatomy också, måste hinna se på det :)

Ps. Till Nyberg igen- Ja det skulle vara trevligt om du kunde ta dig tid och maila, nu kan du då verkligen inte klaga på mig..!

Puss & Kram


Onsdag 30 mars 2011

Godmorgon ! Ville bara svara på Nybbans kommentar, eftersom jag vill vara säker på att hon ser svaret!

Nybban:
Du är så klok! Att inte alltid köpa nytt, utan ta vad man har istället! Saknar dig mycket! Hur länge blir du i Kosovo till sommaren? Eventuellt ska jag o Ingemar neråt landet i slutet av sommaren, och då tänkte jag hälsa på dig (om du är hemma)! Pussss! <3

Svar: Heeeej kompis! Hahah ja det blir bättre att ta det man har ibland, och billigare! Jag blir borta i 3 månader, kommer hem 21 augusti, så om du kommer förbi efter det är du välkommen :) Puss puss! <3


Mitt finaste "fynd"

Halloj! Jag hade planerat att köpa en väska på internet som jag hittat och som var jättefin, det som gjorde att jag tvekade var att den kostade 400:- Så jag har funderat länge men kunde inte bestämma mig, eftersom jag inte visste hur väskan såg ut i verkligheten!

När jag gick igenom våran lilla "klädkammare" såg jag en av mammas väskor och jag gick direkt till henne och frågade ifall jag fck den, självklart sa hon jag och nu var jag bara tvungen att hitta ett axelremsband eftersom den var utan band. Letade ett tag och sen kom jag på att jag kunde ta den från min väska som jag köpt på åhlens. Nu kan jag ha den både med remmen och reglera den hur jag vill eller välja att inte ha den alls. Det fungerade och jag är så nöjd, dels för att den är så fin med den guldiga remmen och dels för att jag har den från min mamma :)







Visst var den fin? Ni ser även en liten glimt av mina mjukisbyxor jag fick av T:s mamma när jag fylle år!

Kram på er alla!

Tisdag 29 mars 2011

Hejsan! Har inte haft tid att blogga idag, har haft föreläsning + seminarium + att jag har måsta hinna en massa andra grejjer också.

På morgonen gick jag in till stan, det snöade men det var väldigt varmt så det var lite jobbigt när det blev för varmt, men men! Imorse postade jag lite saker, bland annat grejer jasg sålt på Trader! Sen jobbade jag till 2, sen hade jag tänkt gå runt på stan en stund eftersom jag inte började mitt seminarium till 3, men då skulle självklart min bror också hem, så måste försöka hinna det imorgon innan jobbet (har rabattkoder på åhlens, sista dan imorn) för efter jobbet har jag undervisning i albanska direkt.

Efter seminariet satte jag igång zumban, danse 20 minuter på den långsmma, där man lär sig stegen och sen 8 minuter på den snabba! Jätteskönt var det, sen gjorde jag mina övningar och efter det tog jag en dusch.

Kom just på att det är Desperate Housewifes idag, så måste hinna se på det, och göra bort pratet med T innan :)
Jag ska nu kolla vad jag har resten av veckan på schemat och sen ska jag se vad jag ska hitta på, imorn ska jag även lämna in mina timrapporter till denna månad!

Jag ska snart visa er mitt bääästa fynd hitills, igår var det jag skorna men detta överträffar även dom :)

Puss&Kram



Längtar tills man kan ta det såhär lugnt utan att få dåligt samvete, som tur är har jag om inte så lång tid kvar sommarlov! :)

Underbara ni

Halloj! Idag har det varit full rulle så mina ögon svider just nu men ska försöka vara vaken en stund till. Ville bara kika in här och dela med mig av en fin bild jag hittade på mitt usb minne, på mig, min pappa och två av mina systrar som bor i Kosovo! Detta var i somras då vi åkte till en stad bara vi fyra och åt god middag, + åkte karusell, kollade på fiskar m.m. Härliga minnen man kan få av en enda bild <3




Love <3



Familjen är här

Hej Hej! Mina bröder är här och hälsar på men idag hann jag inte vara med dom så mkt, var tvungen att planera lektionerna som jag har i veckan eftersom att jag imorn både har föreläsning + seminarium så ville få det bortgjort idag! Aja nu ska jag vara lite social en stund i alla fall, puss!


Tradera fynd

Hellloooo! Har kommit hem nu efter en rask promenad med Donika, herremingud vad skönt det var! Nu sticks det lite lätt överallt, haha :) Förväntar mig inte att ni förstår!

Jag ska visa mina supersnygga högklackade skor jag fick hem som jag vunnit från tradera. Dom var över mina förväntningar, svinsnygga var dom, och höga så nu gäller det att gå fint i dom, men dom blir fina till mina klänningar/kjolar och också jeans. Så glad blev jag idag över det också.







Försökte ta fina bilder, men som ni ser så spårade det ganska rejält, men de är i alla fall jättefina i verkligheten! Mitt bästa fynd hitills som gick på 49 kronor :)

Senaste nytt

Hej igen! Jag var ju i Borlänge igår med min syster och bror + deras familjer + mamma. Jag köpte inte allt för mycket utan försökte handla bara det jag verkligen ville ha + billigt! Aja nu måste jag skynda mig för ska ut och g¨med Donkey + min bror är här, ( Haha många + nu blir det!)









Leggings JC, 50:-
Klänning VeroModa, 199:-
Kjol, JC 99:-

Puss Puss

Måndag 28 mars 2011

Hello! Idag har varit en ganska så stressig dag! Imorse åkte jag in till stan och postade en klänning som jag sålt, sen mötte jag upp min syster och hennes barn för en fika i stan. Välidgt mysigt var det och pratade en massa eftersom det var ett tag sen vi sågs! Vi gick runt lite i affärer och jag ska försöka gå på stan imorn och kolla lite mer, fanns så mkt fint! Sen direkt gick jag till jobbet, och där var det full rulle ända tills jag skulle hem klockan 3. Nu sitter jag hemma och har tänkt blogga lite, så kolla in snart igen så får ni se en massa!

Kram Kram på er, tycker ni ska bli bättre med kommentarer, det är typ dött här inne..?!









<3

Gör kväll nu

Hejsan alla! Jag återkommer imorn med bilder på vad jag handlade i Borlänge idag + mitt lilla projekt som sparade mig 400 :- eftersom jag "limmade och klistrade" själv, såå fint blev det, men som sagt ni får se imorn. Idag var en väldigt rolig dag, gick runt i mysiga affärer, åt lunch och chillade bara :) Nu är jag i alla fall helt öm i kroppen, har så mkt träningsvärk fastän jag inte ens gjort såå många övningar + zumba!

Jag var nu också och gick en sväng med Hyrije, den vanliga rundan, tog ungefär 40 min, det var skönt..!

Vi hörs i morn, puss o kram och sov så gott.


The city

Godmorgon! Hoppas ni inte glömt ändra klockan, gjorde det nyss, hade glömt bort det och min mobil gjorde det inte automatiskt.

Igår var min bror och hälsa på me hans familj, sen följde vi med dom och satt hos dom och fika en stund, jag och deras dotter dansade zumba :) Jag har nu fått ett usb med Hela zumba materialet, så nu är jag supertaggad, :D

Sen gick vi alla till min syster där vi blev en lång stund, massa prat och fika även där, det är inte så lätt att äta rätt i min familj, haha! Vi bestämde att vi kanske skulle till Borlänge också, så det tror jag att vi ska hinna med :) Ska bli roligt att bara kolla runt! Hoppas ni också har det bra så hörs vi senare!

Kram Kram


Sleeping beauty

Hej alla alsklingar! Nu sitter jag hemma och ska lägga mig, kan knappt hålla mina ögon öppna! Sov gott alla, hoppas ni mår bra! Och kom med mer frågor, anonym eller med namn, spelar ingen roll, det blir bara kul :)

Puss


Frågestund..?

Hejsan alla!

Idag har varit en bra dag, det har blåst lite men det har ändå varit en fin dag! :) Så idag är jag glad..!

Ska fråga resten av min familj senare om vi ska hälsa på min ena syster idag, Ajshe! Var längesen vi var där. Helg är det nu, så himla skönt! Ska försöka ta mig in till stan i morgon, kanske går med DONIKA, om hon ser detta, och Kelda och Gona..?! Hade behövt gå en sväng förbi Åhlens.

Jag vet inte om det är nån av mina släktingar som skojjar men jag hade fått en kommentar om en frågestund, så jag gör det endast om det är seriöst. Så om ni vill fråga om nåt, vad som helst (!) så är det bara att kommentera detta inlägg..! Haha, ska bli roligt att se hur detta slutar!

Kram på er nu alla, om jag åker in till stan så lovar jag bilder! Måste ändå posta en klänning som jag sålt!



Bröllopsvalsen, haha! <3

I just got to love him

Hahahaha! Jag dör (öhh varför är mina bokstäver röda?) gick in på T:s hotmail och medan han pratar med nån kan jag se :) Jag bara måste älska dagens teknologi.. Han hade en konversation med sin kusin, och såhär löd den, orkar inte översätta till svenska, det blir så fult då men om ni vill verkligen veta så kan ni kolla på google translate! <3

Elhamdulilah për mëshiren tënde ndaj nesh se pa Ty jemi të humbur!Bëhu i sinqert me Allahun që Ai te jetë i sinqert me ty...... says:
Land

Taulant Mazreku says:
he\
Elhamdulilah për mëshiren tënde ndaj nesh se pa Ty jemi të humbur!Bëhu i sinqert me Allahun që Ai te jetë i sinqert me ty...... says:
Qa je ka ban a je mir

Taulant Mazreku says:
he oj kineze
qe mir

Elhamdulilah për mëshiren tënde ndaj nesh se pa Ty jemi të humbur!Bëhu i sinqert me Allahun që Ai te jetë i sinqert me ty...... says:
Me babin a keni fol

Taulant Mazreku says:
ti qysh je
jo

Elhamdulilah për mëshiren tënde ndaj nesh se pa Ty jemi të humbur!Bëhu i sinqert me Allahun që Ai te jetë i sinqert me ty...... says:
Mir be neser kam provim

Taulant Mazreku says:
ani ishalla e jep

Elhamdulilah për mëshiren tënde ndaj nesh se pa Ty jemi të humbur!Bëhu i sinqert me Allahun që Ai te jetë i sinqert me ty...... says:
A pot rrihet
Amin

Taulant Mazreku says:
jo pom mungon kosovarja qajo kinezja si ti

Elhamdulilah për mëshiren tënde ndaj nesh se pa Ty jemi të humbur!Bëhu i sinqert me Allahun që Ai te jetë i sinqert me ty...... says:
Ha ha
Shum pe don o daj

Taulant Mazreku says:
po normal o daj me nuse qohet jeta

Elhamdulilah për mëshiren tënde ndaj nesh se pa Ty jemi të humbur!Bëhu i sinqert me Allahun që Ai te jetë i sinqert me ty...... says:
Veq vazhdo qeshtu me dasht
A po

Taulant Mazreku says:
op op

Elhamdulilah për mëshiren tënde ndaj nesh se pa Ty jemi të humbur!Bëhu i sinqert me Allahun që Ai te jetë i sinqert me ty...... says:
Edhe mu pom mungon

Taulant Mazreku says:
kush o daj

Elhamdulilah për mëshiren tënde ndaj nesh se pa Ty jemi të humbur!Bëhu i sinqert me Allahun që Ai te jetë i sinqert me ty...... says:
Nje djal
I bukur

Taulant Mazreku says:
ani bre daj shko rri me ta
mos e le veten met mungu





<3

24 mars 2011

Hej!

Idag är en sån dag då man bara är less på allt och alla. Tänkte berätta lite om min dag i alla fall.

Imorse postade jag en jacka som jag sålt, sen jobbade jag till halv två, sen undervisade jag till 3. Oftast är det roligt, men idag var det inte roligt att undervisa..!

Mars månad har också gått ganska fort, skönt! Nu väntar jag bara tills jag får äta tårta hos Marigona som fyller år 31 mars :) Det är höjdpunkten som jag ser fram emot just nu i alla fall. Jag ska försöka ta mig in till stan i helgen, har fått några värdecheckar på Åhlens som jag ska försöka utnyttja. Sen vill jag bara kolla runt, är på jakt efter ett par ljusa tunna jeans som sitter slimmade som smäck! Fint till våren/sommaren på kvällarna.

Jag har verkligen "bloggtorka", allt känns så meningslöst att skriva om när allt är så tråigt, enligt mig. Så ni kanske kan hjälpa mg och skriva en kommentar om något ni vill läsa om, skulle bli jätteglad!

Idag så spände jag magen och bad min bror känna att jag blivit stark, och han blev ganska chockad fastän jag bara tränad magen några gånger :) Jag har väldigt lätt för att få snabba resultat i princip allt med min kropp, gå upp i vikt, gå ner i vikt, bra kondis, dålig kondis m.m Längtar till promenaderna i alla fall!


This night

Hejsan! Idag hade vi främmande igen av Hylles familj men jag satt på mitt rum och läste så kunde inte joina. Lika bra det för då fick jag mkt gjort, när mina syskon kommer då går jag alltid ner, känns så dumt annars! Annars har det varit lugnt, sett på Greys Anatomy :D

Nu är jag såhär trött som när bilden togs när vi var på väg från Tyskland på båten, så jag ska sova!




<3

Summer, I miss you

Åhh vad jag längtar till sommarn, speciellt när man ser alla bilder då man inte måste ta på sin en jacka + flera lager under. Satt just och kollade på lite bilder från i somras.. Gud va roligt vi hade, speciellt jag och min systers flicka som gjorde en massa bus + min systers pojkar, haha!













Oredigerade bilder, men det blir roligast så tycker jag! Haha, den sista bilden är på min systers minsting som alltid var så nöjd när han fick följa med i bilen :)

Fjortistiden

Hej!

Som dom allra flesta har jag också haft en fjortisperiod, då jag var helt omöjlig, haha! Men jag saknar ändå den tiden, för fan va roligt vi hade ändå. Tänkte visa en bild som verkligen visar det, det är på nyårsafton.. Jag kanske ska färgahåret lite mörkare fast helst hade jag velat ha ljusare, men jag vågar inte :S



Måste leta reda på detta halsband och örhängen som jag fick av min ena syster <3 Blir fint till sommaren!


Onsdag 23 mars 2011

Gordmorgon! Samma visa idag alltså förutom att jag har en timme med mina albanska elever också. Måste bara snabbt nu gå igenom det jag planerat. Sen ska jag också skicka iväg lite saker som jag fick såld igår, aja vi hörs senare. :)

WHAT TO DO?!

Hej alla fina!

Jag har verkligen inte hunnit med att blogga idag, även fast jag vill och tycker det är roligt, men har så mkt annat just nu, tråkigt..!

Jag har i alla fall varit i stan, sen promenerade jag hem med en av mina svägerskor, riktigt härligt var det med vårvärmen men nu väntar jag bara på att all slask ska bort, sen är jag nöjd.

Jag har sålt några av mina grejer på tradera också, och jag fick skorna jag ville ha för 49 kronor, HAHA, vi får se om säljaren vill sälja dom till mig, men om hon inte gör det ska jag skriva dåligt omdöme, hehe! Skämt åsido, men hoppas verkligen att jag får dom, tyckte dom var jättefina, hoppas dom är det i verklighet också, men låter er veta sen och ni får bilder på dom ifall jag får dom, HOPPAS!

Imorgon har jag undervisning med en grupp, ska bli roligt, känns som det var längesen jag vi hade lektion, haha antar att det är ett bra tecken va?!

Annars mår jag bra och allt flyter på, hoppas ni alla mår fint också, lovar bilder till helgen också. Godnatt!


<3

Heeelt slut

Hejsan!

Idag har varit en effektiv dag, men på kvällen blir jav alltid trött och orkar inget, så jag har chattat lite med T:s syster, trevligt var det! Hoppas jag kommer upp tidigt imorn, måste hinna med en del.

nu ska jag sova, och min blogg suger för tillfället men jag har ganska mycket i skolan mars månad ut, sen hoppas jag på att det blir lite lugnare och att man kan få ha ett liv kanske.

Godnatt! (Har inga nya biler att visa, eller gamla eftersom min bror hett sönder min dator).


Dålig förlorare

Hej Hej!

Faaan, jag ville ha ett par skor på tradera, jättefina var de, men det var min första gång så jag visste inte hur sluga kvinnor kunde vara. I sista sekund så budade en över mig och då hann inte jag :( Fick ont i hucudet och blev jättesur, men det var inte meningen att det skulle bli så jag går vidare!

Annars har jag bara pluggat sen jag kom hem,har inte orkat göra det i helgen, men jag brukar försöka göra bort allt under veckan så helgen är ledig, men det blir alltid att man ändå pluggar på helgen men inte nu i helgen. Som ni ser så händer inget speciellt, nu har jag en ny budgivning jag är intresserad av så får se om det går bättre på den, jag låter er veta senare..!

Vi hörs lite senare nu ska jag fortsätta med mitt här.


Happy birthday

Hej Hej! Nu ska jag alldeles strax åka in till stan. Grattis till min underbara bästa vän som fyller 21 idag, gud vad gamla vi blir iår! Haha, i alla fall hoppas du får en fin dag idag, saknar dig <3



<3

21a mars 2011

Godmorgon alla fina!

Pratade till sent med T i telefon så idag var jag riktigt trött men upp kom jag i alla fall. Nu börjar mina vanliga veckor igen, jag ska ta mig in till stan strax och sen ska jag hem och buda på ett par skor som jag gillar, hoppas ingen budar så mkt!

Får se om jag hinner planera mina engelskalektioner idag också, har lite mer att göra imorn så det skulle vara bra om jag hann med det idag. Har en massa telefonsamtal jag måste ta itu med också.

Aja, pussokram!


From the past

Hejsan alla!

Idag är det söndag, snart slute på helgen :(

Idag har min syster och hennes familj vart här, jättemysigt <3

Hade glömt att One tree hill var på tv så han bara se sista 15 minutrarna, bummer! Hinner kanske se reprisen imorn..?!

Annars har dagen varit härlig, har bara myst på, imorn blir det back to normal, och ta tag i livet/plugget!

Var nyss in på facebook och såg att T blivit taggad på en bild då han var liten, jättesöt var han (har inte sett så många bilder då han var liten) så det var roligt! Ni kanske inte tycker det är så roligt, men jag lägger ändå upp bilden här..! Jag antar att bilden var tagen just under eller efter kriget?!



Känner ni igen han? Mannen där uppe med militärkläderna är hans pappa!


The lights are off

Jag bloggar mer imorn, ska bara prata lite till med en person sen ska jag sooova!

Godnatt!

It´s saturday

Hallo!

Vi har haft massa främmande idag, trevligt! Annas har jag hunnit titta på en film som hette grown ups, väldigt rolig men med en mening bakom hela filmen så det var underhållande.

Jag har också ätit middag, och såg just att det inte finns nåt på tv, försökte föra över lite filmer från min brors dator till mitt usb, men det var för kasst för att funka. Imorgon är det pluggsöndag, men idag ville jag ju kolla på massa filmer, speciellt då jag har en upptagen T som inte stör mig så mkt, lite tråkigt ändå, man tar nog vissa saker för givet! :)

Kika in senare så ska jag berätta en sak..!



Saknar underbara Brasilien!

Elevernas tema

Hej hej!

Nu är jag nyduschad och fräääsch! Innan den 17 februari som är Kosovos nationaldag började vi med ett tema med mina albanska elever. Eftersom jag vill att dom ska kunna hela historian bakom Kosovo började vi med Temat Albanien, flaggan, nationalsången, m.m Nu är vi klar för det mesta med det och ska snart börja med Kosovo också, men jag tänkte visa lite bilder i alla fall!

För att föra Albanien och Kosovo tillsammans, så ritade eleverna Albaniens flagga med en vers om Kosovo!









Stolt blir jag i alla fall, när dom tar det på allvar, och visst blev dom fina..?!

Kram Kram

Lördag 19e mars 2011

Heeej! Sorry för usel update, men har inte kunnat logga in på min blogg, vet inte varför!

Igår var jag i alla fall med min mamma och pappa till min syster, vi åt middag, drack thé och pratade med mina andra systrar på internet, mysigt!

Idag lovar jag att jag ska blogga, måste bara duscha innan, men nu är duschen upptagen så så fort den blir ledig är den min..!

Annars finns fortfarande mina traderaauktioner uppe, till exempel denna, http://www.tradera.com/Kavaj-fran-H-M-str-36-auktion_340296_129541766

Vi hörs snart!

18e mars 2011

Godmorgon alla fina!

Idag kommer jag att blogga som jag har gjort tidigare. Ska bara ta mig in till stan först! Hoppas allt är bra med er, många kramar..!

Hallo

Hej! Kommer inte att hinna blogga i morgon, har mkt att göra, tänkte bara kika in och berätta det. Hoppas ni alla mår bra!

Kram

Onsdag 16e mars 2011

Godmorgon! Idag är jag uppe tidigt, och senare har jag albansk undervisning på mna elever. Ska bli intressant, vissa gånger förväntar man sig att dom kan vissa saker och vissa gånger blir jag överraskad att dom kan. Varje dag är sin andra olik :D Idag har jag ingen seminarium så då ska jag och några till i min "klass" passa på att ha studiegrupp lite senare.

Har varit in och kollat på biljetter också till Kosovo och dom börjar bli så dyra, så får försöka hinna boka snart!

Annars händer det inte så mycket annat, väntar på att det ska bli varmare så ska jag fråga Donika om hon vill börja jogga med mig..? Ska börja med några övningar hemma som jag tog från nån blogg, då jag alltid blirr less på att gymma så ska jag försöka hemma lite grann i alla fall.!

Ha en fin dag alla!



Såhär brun var jag i somras, nu är jag ännu vitare än den andra tjejen på bilden! Ska försöka få lite färg här i Sverige i alla fall!

jj

jj

Det står still..

Hej! Rubriker kan vara riktigt kluriga ibland, och jag vill inte bara skriva dit något bara för att..! Nu är det paus i Desperate housewifes, och sedan jag gick på högstadiet har jag älskat serier, men varje gång det är reklam läser jag något, tränar in något eller gör något effektivt. Detta har funkat tills nu och jag tycker ändå att det är en bra strategi. Nu ska jag se klart, och sen ville T att jag skulle vänta på honom eftersom jag inte gjorde det igår, så får väl göra det då...

Gonatt allihopa, hoppas ni mår bra! :D


Oreos and milk?

Hallo alla läsare! Idag hade jag mitt seminarium (gick jättebra och tio minuter innan jag slutade loggade T in på msn, så han fick vänta en 5 minuter, sen har jag pratat med honom tills nu som resulterade i att jag missade Glamour :( Tråkigt men sant.

Senare ikväll börjar Desperate housewifes- hoppas jag inte blir störd då. HAHA, låter kanske lite off men ibland vill jag bara kunna se mina favorit program utan att behöva vara aktiv i en konversation, egentid kallas det va..?

Första gången jag hörde om Oreos var från seventh heaven (Jag är en serienörd) när dom äter kakorna med mjölk, och nu idag såg jag i skafferiet att vi hade såna hemma :D Så nu sitter jag här coh smaskar i mig det :)

Och nu hör jag mina brors barn i dörren så måste springa ner, ända servitrisen här nu, hahah :)

Kram kram


I´m home!

Nu är jag hemma, börjar mitt seminarium om 10 min! Efter det ska jag ta mått på lite kläder som jag säljer och sen är bara jag och pappa hemma eftersom min mamma och svägerska åker till min bror på sjukhuset som just nu opereras!

Kram på er alla, ni vet min dator som jag sa att jag hade alla mina bilder på, jo denna bror som opereras just nu har tagit sönder datorn så alla bilder är borta! Blev så himla arg på honom, ungee...

I alla fall, nu måste jag gå, Tjingeling!

Alla vet ju att jag kommer från Kosovo, men jag tvivlar på att ens mina närmsta vänner visste vilken by jag är från! Såhär heter den i alla fall, ^^


Tisdag 15e mars 2011

Godmorgon alla :)

Idag blev jag väckt av rektorn på en av skolorna jag undervisar på, äntligen för hon är ganska svår att få tag på, så det var bra. Nu har jag kollat igenom alla bloggar och kollat på en föreläsning om olika kulturer i engelskan.

Idag ska jag jobba på restaurangen till två sen ska jag skynda mig hem för jag har ett seminarium. Jag måste även ändra lite grann i auktionerna jag lagt ut, fick hjälp av en jättegullig tjej/kille?.

Min bror opereras idag för han har nåt fel i näsan, så han tänker vi på idag!

Min kusin som bodde o Tyskland och dog har dom flygit till Kosovo nu och ska begrava honom där. Tänker på alla dom idag också, och hoppas på att dom är starka och klarar sig genom detta också.

Nu ska jag duscha av håret, så hörs vi när jag kommer hem!



Jag och Jasse A på APU :)

Ingen bra dag

Hej alla! Det är ingen bra idag, min kusin som bodde i Tyskland har dött, han hade problem med hjärtat. Min faster har varit tvungen att begrava 4 söner nu, och varje gång jag tänker på henne kan jag inte förstå hur gud kan tillåta så mycket sorg hos en och samma person. Min kusin var så rolig, han var verkligen härlig..Skjutsade oss vars vi ville i Kosovo, vi gick ut och åt middagar, tog kort i en butik tillsammans, besökte sevärdheter i Kosovo. Han var en fin människa och jag önskar bara att min faster klarar sig denna gången också. Såna här tider tänker man verkligen på vad som betyder nåt..! Ta hand om varandra, och var inte giriga, utan ha förståelse för dom i er omgivning <3

Gonatt!

Mina tradera auktioner

Hejsan! Ville bara säga att jag lagt upp lite grejer på tradera som jag säljer, bland annat jackor, kavaj, klänningar, skor och väskor. Ni hittar mig under namnet moratjejen90

Kram Kram









Lite av det jag säljer!

Middag med Donika <3

Hej Hej! Jag har just kommit hem efter att ha varit i stan och ätit kinamat med Donika. Jätte trevligt hade vi och maten var underbar! Friterad kycklig blev det för båda med sötsur sås, minns inte sist jag åt det ? I Jokkmokk tror jag..?! Till efterätt delade vi på friterad banan med glass, hade bara ätit det i Brasilien, men det var lika gott som jag minns det :) Vi pratade om en massa olika saker och bara tog det lugnt, himla mysigt var det :D Det blev ganska dyrt men tur är att man har världens bästa bröder, + Donkey som stod för en del också <3










Haha, orkade inte rotera den!

Nu ska jag lägga in lite grejjer som jag säljer på tradera :D

Tjingeling!

Film- marathon

Halloj! Nu har jag just sett klart två filmer, Takers med Chris Brown, T.I och en massa andra.. Den var bra men dåligt slut! Sen catwoman, konstigt att jag inte sett den tidigare..? Det var kul att bara ta det lugnt och kolla på film, men självklart skulle T störa och sms:a så blev lite avbruten lite här och där!

Nu väntar jag på One tree hill, och medans jag gör det ska jag anteckna några rader från en bok jag läser till plugget så jag inte glömmer.

Det luktar gott nu från köket, vet inte vad dom lagar, men luktar albanskt.. Men kom på att jag ska äta kinamat med Donika till middag idag, så det blir inge albanskt (kanske smakar lite!) för sen ska vi in till stan, Donkey står för skjuts antar jag !?

Bilder kan ni få från restaurangen senare, nu vill ni inte se mig kan jag säga, haha ^^


Söndag 13e mars 2011

Godmorgon! Vaknade tidigt idag fastän det är söndag, det lyste in i rummet så ska byta garnider till nå mörkare eller skaffa rullgardiner eller vad det nu heter! Har i alla fall hunnit läsa lite till nu och ska fortsätta en stund och sen blir det min filmmarathon :D

Ha en fin söndag :)

Senare kanske det blir middag med Donika också..? Vi får se :D


Födelsedagsfirande

Hej igen! Det var jätteroligt på kalaset, vi åt, drack, umgicks och dansade (som vanligt!). Tårtan var god, men vågade inte äta mer eftersom jag ska försöka trappa ner på godsakerna :D Det var roligt att umgås alla tillsammans, även om vi gör det nästan alltid! Nu väntar vi på Currys kalas som är den 31 Mars, och sen har vi inga födelsedagar i April, men i Maj har vi :D

Barnen hade lite allsång/uppträdanden också. Det var albansk sång (som man sjunger på bröllop), himla roligt var det och vi alla sjöng med :) Min familj är verkligen tajt och har alltid varit, är verkligen glad över att jag har haft en stabil grund att stå på..!

Jag lånade två filmer till att se på datorn, men såg att en bra film gick på tv så jag sparar dom andra filmerna till imorn :) Kommer säkert inte orka se klart på filmen idag eftersom jag är trött men ett tag i alla fall.











Födelsedagsbarnet, med en fin albansk dräkt på sig <3






Gonatt!

Kalasfin

Halloj! Idag har jag och min mamma haft våra traditionella lördagar, där vi kollar igenom gamla videosar på tv:n, alla bröllop och alla andra högtider eller speciella minnen, men våran favorit är självklart Berats bröllop som var och fortfarande är bland det bästa jag varit med om, så mycket roligt vi hade :) Det året var första gången jag såg T också, :D

Jag har i alla fall bytt om nu och ska om en halvtimme iväg på kalas, min brors flicka fyller 7 så Grattis till henne, vi har inte hunnit in till stan så hon får pengar av oss som hon kan välja sina egna barbiesar med! Ska bli gott med tårta, och från och med måndag ska jag börja äta nyttigt igen! Jag älskar mat och andra godsaker och det har verkligen börjat synas. Jag ser i och för sig likadan ut, men det är hur jag känner mig när jag proppar i mig en massa -inte bra!!!

Jag tog bara på mig ett par tunna strumpbyxor som jag köpte i Kosovo i vintras, ett linne från cubus och en lite längre skjorta, även den köpt i Kosovo..!








Har med kameran, så det kommer antagligen ointressanta kort :)

Barnkalas..?

Hej allihopa, har just pratat med min syster på msn + T :) Vet inte om det blir barnkalas idag eller i morn, för jag har ej fått sms! Men om det blir idag så får ni se hur jag såg ut senare :D

Ska äta nu, har inte ätit än.!


Criminal minds

Hej! Haha, visste att jag glömt något, nyss kom jag på att det var att blogga!

Vi alla for i alla fall till min syster på middag och sen var vi där ända sent, min bror kom även dit med sin familj sen, trevligt hade vi:D Jag fick låna min brors mobil så att jag kunde ringa T, hade slut på min mobil och han också! Snällt av honom <3 Hos min syster åt vi min favorit mat som hon alltid tillagar när jag är där nämligen korvstroganoff och ris, sååå gott! Och hennes flicka påpekar alltid att - du gör bara korvstroganoff för att Vale gillar det :) Riktigt trevligt var det i alla fall! Jag fick pussa på Adrian också <3

Nu kollar jag på criminal minds, gillar såna program och det blir en tidig kväll!

Gonatt alla fina

Fredag 11 mars 2011

Hejsan!

Idag när vi skulle åka till till stan jag och min bror, tog det en väldans tid eftersom vi inte såg nåt genom rutan och var tvungen att vänta! Så typiskt när man just har bråttom för jag skulle vara barnvakt åt min andra brors barn, så stressigt var det minsann som slutade med att jag sprang den sista biten, men vad gör man inte! Vädret suger för övrigt också, fan vad jag är less..Igår när jag skulle gå in till stan, så körde alla lastbilar förbi och skvättade ner mig med smuts, blev så himla förbannad, och idag är det samma väder-slask!

Sen var jag på restauarangen, kom hem och åkte ner till stan igen för var tvungen att gå ett ärende på Nordea.

Nu är jag hemma, och försöker kontakta min syster här på msn, men hon visar inga tecken på att hon lever, så jag får se vad det blir av det! Senare kanske jag ska till min syster, saknar hennes lille bebis Adrian <3

Annars är allt bra, lite stress hit och dit, men nu är det helg, :)


 


Är sugen på detta som jag åt i Kosovo, jääättegott :D


Sleep tight

Nu har jag pratat med T en stund i telefon, sen så duschade jag och min mamma flätade mitt hår :D Det blir alltid bäst då hon gör det! <3 Nu ska jag sova, är verkligen trött efter bara 5 timmars sömn natten till idag!

Imorn ska jag vara barnvakt till min brors två små barn, och sen till restaurangen, sen är det heeelg!

Gonatt och sov gott!




A present for me

Nu ska ni få se min mobil, jag är väldigt stolt över den, den har massa roliga saker, och det bästa, jag kan ha musik :D Dom som känner mig vet att jag inte alls är brydd om att ha fina mobiler, bara det går att ringa + sms, så är jag nöjd! Jag känner att det är värt att lägga pengar på annat än sånt här, men denna är väldigt fin, och jag är så glad!

Min fina bror Agron gav mig den, jag sa bara att jag inte hade en mobil då han frågade om han fick skriva ett sms, så då fick jag den, jätte tacksam är jag, Tack Tack Tack, älskar mina bröder även fast dom går mig på nerverna ibland! <3








<3


Dagens jag

Hello! Är hemma nu, så nu får ni se vad jag har haft på mig idag!




Återfunnen :)

Min plånbok är återfunnen igen, tyvärr hann jag spärra kortet men det löser sig, är bara glad att jag hitta den :D



10e mars 2011

Godmorgon alla fina! Jag förväntade mig att sova till tolva nångång, men nu är jag van att kliva upp tidigare så halv nio var jag ändå vaken, trots den lååånga pratstunden med T :) Ganska slönt ändå att vakna tidigt, så inte det börjar rubbas, är så jobbigt att vara morgontrött..!

Jag har hunnit planera dagens lektion, + lämna in en liten observation till min egen skola :)

Jag tänkte gå ända till skolan som ligger ungefär 6 kilometer bort, så det ska bli skönt, hoppas bara det är varmt ute.

Har inga vidare roliga planer idag, ska bara plugga tråkigt nog!

Vi hörs senare, ni kanske får en dagens jag bild idag, eftersom jag har andra kläder än mina "jobbkläder" som är så tråkiga att visa ändå :D



Ser ni lilla mig där borta? Man ser även när jag kramar om en av mina svägerskor!


Gonatt

Det blev ingen tidig kväll, tur att jag börjar sent i morn, Gonatt för mina ögon blöder nu :S

Ingen bra bloggdag

Hej och jag vet att detta verkligen varit en dålig bloggdag, men ibland behöver man såna också, right?

Kan berätta lite om dagen som har varit stressig så jag har haft fullt upp hela dagen!

Jag var på restaurangen till tio i två, jag gick ifrån en liten stund till resebyrån där i stan och undrade över min mammas biljett, den kostade 4800 där, så sa nej till det..!

Sen skyndade jag mig till skolan där jag skulle hålla i en albanska lektion, glömde återigen ta kort på deras fina örnar(som pryder albaniens flagga) men ska försöka komma ihåg det till nästa gång :)

Jag kom hem, började på en gång kolla på biljetter på nätet (Vi har börjat besälla från nätet ända sen vi flyttade till Mora) och hittade en för 3400 kr, så det blir den biljetten istället eftersom den var mycket billigare än på resebyrån..Det är ju mmkt billigare i Januari, ungefär 2700 kostar det om man bokar då, men det är ju lite svårt eftersom man inte vet vad man ska ha för semester och så..! Så det får i alla fall bli denna :D Skönt att ha gjort bort det, har kollat så mkt på internet om detta så nu är det skönt att slippa, tills det är min egen tur :D

Sen skulle jag hjälpa min brors fru boka biljett, just då ville T prata på internet, så jag bad han vänta en stund, så hjälpte jag henne boka biljetten och skickade vibb till han, då fick jag ett oo veq ta ha do buk oooj grujooo, hahah! (Jag ska bara äta lite mat, fruugan) Det blir sån ful översättning men men, bättre än inget i alla fall ?!

Sen hade vi två par främmande, så var social med dom, och nu sitter jag här och chillar, måste egentligen plugga, men eftersom jag inte ska till restaurangen idag så hinner jag göra det i morn, orkar inte idag, kommer ändå inte fatta nåt! Anledningen till att jag inte ska jobba är för att det är 4 praktikanter där redan, så då får dom lite mer jobb, annars blir dom barra sittandes.

Fick en telefon av min söta bror Agron också, ville inte ta emot, men han tjurade om det, så det var verkligen snällt..Jag kan lätt bli irriterad på mna bröder till exempel men jag älskar dom lika mycket för det! Syskonkärlek kallas det va ?! HAHA..

Nu ska jag snart lägga mig, hoppas att det blir en tidig kväll :D

Gonatt alla bloggläsare <3



Här solar jag och min kusins flicka (kan man säga kusinbarn? vet inte om det bara gäller för dom små, aja) i Kosovo!


Onsdag 9e mars 2011

Godmorgon! Ska strax in till stan, måste på banken, sen restaurangen, sen undervisning och till sist försöka boka biljett till min mamma :D

Hoppas allt är bra annars, tjingeling!

Promenera..?

Nu är det jättefint väder många dagar i streck, så tror att jag ska börja promenera lite oftare än nu (då min träningspromenad har varit obefintlig ganska länge nu) så kanske jag blir lite piggare och lite hurtigare :) Det tål att tänkas på i alla fall..!



Internationella kvinnodagen!

Idag är det min dag :) Fast ändå har jag inte gjort nåt speciellt, vill i alla fall Gratta alla kvinnor, mammor, systrar döttrar, detta är ju den dag som symboliserar våran jämnställdhet, då vi kvinnor visar vid vi kan och att vi har lika rättigheter!

Grattis, mamma, mina systrar, mina svägerskor( även fast jag inte är så förtjust i vissa av dom nu) mina vänner, och ja alla <3



<3


Stora sjöfallet

Vet ni vad jag saknar? Stora sjöfallet! Jag och Jasse N-L hade två veckors APU där under min gymnasietid. Under den tiden vi var där tyckte vi det var ganska råkigt, eftersom vi mest fick städa rummen, byta gardiner mm. Men nu kollade jag på en bild, som gjorde att jag längtar tillbaka! Man slapp sin verklighet i två veckor, och vi fick pröva på nåt annat.. Saknar kvällarna där, med dom roligare människor, Ednea och Ryssen, haha vilka härliga människor :) Det var i alla fall underbart att vara uppe i fjällen ett litet tag, maten var god också och jag o Jasse N hade så roligt med folket där :D



Hade en till bild då Jassan gjorde sina behov, men den vågar jag inte lägga ut, haha!


Detta måste ni se

Igår hade en gammal skolvän till mig taggat mig på facebook, jag hade aldrig sett denna bild förut, herregud vad jag skrattade, jag ser helt galen ut där på dansgolvet (detta var på min bal), det var hur roligt som helst, och jag slängdes hit och dit, med mina höga klackar på :D HAHAHA!

På denna bal var det en kille som hela tiden stirrade på mig, tillslut gick Jasse A (min lifeguard) fram till honom och bad han inte stirra på mig och skratta! Irriterad var hon, även jag men jag är inte en sån som går fram och säger åt nån, men min kära bästis är en riktig pärla. Och gud vad jag skrattade när hon gick fram till honom och grälade, många fula ord blev sagda i alla fall!

Vid ett senare tilfälle sa denna kille på skolan, att den kvällen var jag som vackrast, och att han ville be mig om en dans men att han inte vågade för min kompis! Då minns jag att jag var tacksam över Jasse A, detta kallas i vått och tort :) Tänk att en bild kan få en att minnas så mkt..!




HAHA (Jag i den blå klänningen)


8e mars 2011

Hallo bloggen!

Idag hade jag plugg fram till 10.30 sen fick jag stressa in till stan för att jobba på restaurangen..! Imorgon tror jag det kommer nå praktikanter dit, så vi får se vad det är för ena :) Ska vara snäll i alla fall, minns själv hur det var när man skulle prya eller ha sin APU nånstans, nervöst! Idag var det ganska så mkt folk, och det uppskattas eftersom tiden går så fort när man hela tiden har något att göra.

Idag kom det in en gammal man och började prata!

Mannen: Var du ledig i helgen?

Jag: Ja, jag tog lite ledigt.

Mannen: Ja för jag var in i söndags och åt men då var du inte här..!

Haha, lite gulligt sådär att han känner igen och minns mig :)

Nu är jag i alla fall hemma, ska läsa lite grann och sen får jag se..Jag ska i alla fall ta det lugnt, har varit så mycket spring på senaste så jag måste varva ner lite.

Hoppas att ni mår fint, min blogg är inte den roligaste just nu, men det är inte heller mitt liv just nu! Händer inget spännande, men det är avstressande att bara skriva av sig ibland :D





Gör kväll nu

Ska lägga mig nu, varit en lång dag, hänt mkt! Gonatt

Två fina bortglömda bilder

Passar på nu under pausen att lägga in två fina bilder på mig och min bror på min bal som ägde rum för snart två år sen (?) tror jag :) Klänningen jag bar var så otroligt fin..!






<3 Tråkigt att det nu bara är minnen, men fina minnen är dom iaf <3


7e mars 2011

Hello!

Idag var jag riktigt utvilad och gud vad tiden går fort, när jag längtar till Ks brukar tiden gå så sakta, men jag har haft fullt upp så det har gättefort! Hoppas det bara fortsätter i samma takt :)

Nu ska jag i alla fall duscha och sen har jag seminarium halv ett, buhuuuu! Tur att vi bara ska diskutera olika pedagogiska synsätt, det är ganska roligt att se hur många olika sätt det finns att undervisa på!

Sen efter det ska jag ta mig in till stan, ska på möte med rektorn på utmeland. Ska se om vi kan beställa hem några böcker också hoppas jag!

Igår åt vi jättegoda semlor på restaurangen som Adem hade tagit med sig, då hans fru bakat! Himla goda var dom, inte alls sådär torra som vissa kan bli, dom här var svingoda, önskar att jag också kunde göra såna, ska nog fråga efter recept :)

Tur är vasaloppsveckan äntligen slut, så nu är det back to normal! Aja ska duscha nu och senare ska ni få se två jättefina bilder som jag helt hade glömt bort :D

Hoppas allt är bra annars med er :)



Vi hörs snart!


Söndag hela dagen

Hallo alla!

Idag på morgonen tog jag bussen och åkte till utmeland, var där en stund och bara pratade & mös! Min brors dotter fyllde år idag, så grattis till henne :D Vi är bjudna på kalas nästa helg, eftersom denna helg jobbade alla i och med vasaloppet.

Sen gick jag till jobbet, och några av oss tog en promenad till vasaloppsmålet och kollade lite där, gick runt på den lilla "marknaden", tyvärr var affärerna stängda så det var lite tråkigt! Himla fint väder är det nu också, vårkänslor och man börjar få hopp om att sommaren är på väg :D Hoppas det håller i sig bara..!

Nu har jag varit hemma ett tag, och tror att jag är magsjuk, misstänker det. Har aldrig varit det, men tror att jag är det, faaaan!

Resten av kvällen ska jag mysa bara (eftersom jag redan hunnit läsa nån timme) och se på nån film, No ordinary family går på tv ikväll.

Min bror försökte att formatera om min dator, men det gick inget vidare så måste skicka in den nånstans för den krånglar fortfarande! Jag har värdlens otur nu med det mesta känns det som, känner mig ganska träffad :-(

I alla fall, detta var lite om min dag, ska ligga och vila en stund, mår inte alls bra! :(

Ha det bra ni alla :D



Haha, the next Foki..? Det var så roligt för såg denna pose i kameran, undrar vars hon fick det ifrån!


Virus

Hallo!

Igår fick jag virus på datorn, klantig som jag är klickade jag på en länk och efter det började datorn krångla. Jag har inte kunnat logga in på varken fb eller bloggen idag, men ska försöka skriva senare också, men jag måste göra en omformatering i alla fall. Blir galen, varför var jag så dum att klicka, men ringde min bror i alla fall så han ska hjälpa mig.

Kram så länge!

Tipsa mig om bloggar!

Hejj!

Har jättetråkigt nu, har läst i gramatiken, har kollat run tpå alla bloggar jag följer, har chillat på fb, MEN, nu vill jag att några av er tipsar mig om några bloggar, SPECIELLT JASMINE N, som är expert på bloggar och har många många sådana, (om du kommenterar här så godkänner jag inte kommentaren, så då kan alltså bara jag se dom, om du inte vill att någon annan ska se vilka du tipsat om) så kommentera nu när du har läst :)

Annars har jag ätit en apelsin och druckit thé just, vaniljthé, min favorit!

Nu ska jag fortsätta chilla, och se om en viss person har lust att logga in på internet nån himla gång :)



Haha, vilken skillnad va..? Jag och Stina i Uruguay!


Fyndet

Hej!

Jag är hemma nu på paus, de ringer när de behöver hälp på restaurangen!

Ville visa min fina plånbok som jag fyndade på Skohuset för inte alls så länge sen, för 75 kronor. Tidigare hade jag en klumpig svart, men den här nya var så himla fin i modellen och mycket mindre och behändigare..! Måste tillbaka dit nu och se om dom har kvar någon, färgen var så fin också, ett fynd som jag längre inte har, men ska fortsätta leta, den måste ju vara nånstans!

Innan jag tappade hade jag hunnit ta kort på den, såg bilderna på min kamera idag så ni kan ju i alla fall få se hur den ser ut.

Fick lite sponsring av min snälla bror Adem idag, så måste till stan och se om dom skorna som jag ville ha finns kvar :)








Mitt körkort klarade sig i alla fall, men korten har jag fått spara, och mitt skoterkörkort är borta, har ju ändå ingen användning för det (!)


5e mars 2011

Godmorgon ! Idag börjar jag jobbet efter tolv, så innan dess ska jag bara ta det lugt, blir säkert mycket idag. Ska försöka hinna förbi Kelda en stund också och se om hon kan hjälpa mig med skype. :D

Ska ta bilder på jobbet idag, om jag kommer ihåg så får ni se sen :)



Honeymoon

Jag och T har faktiskt hunnit prata om vart vi vill på vår smekmånad, eller vecka (or). Det finns så himla många ställen att besöka men man ska ju inte anta att man kommer att åka, men nånstans ska vi då åka, annars blir jag en sur flickvän, (skojjar, not) haha! Vi har i alla fall pratat om att åka till Brasilien som jag varit till med skolan också, dit kanske det är lite väl dyrt, helst av allt skulle jag vilja åka till Thailand, men det vill ju inte båda, det kan hända att det inte blir alls, och i såna fall tar vi alla kosovoalbanernas resmål ALBANIEN,hahahah...Men jag hoppas att jag verkligen inte behöver åka dit då..! Dit åker man ändå när man vill så det är ju inget speciellt.

Hoppas i alla fall att det blir av, tänk vad härligt, och jag är en sån som gillar kultur resor, inte bara sol och bad, utan kunna åka nåstans där man får lite av varje :D

Dröm eller verklighet, det får vi se ....

Förresten så är T skyldig mig en resa i sommar, vi slog vad om något och jag vann, men vi får ju se om jag får åka först och främst!





Jag óch en vän i Brasilien när vi åkte runt med en båt till olika öar, massa musik, skratt och härliga människor, saknar <3 


Mora hockey

Idag var det hockey i Mora, har varit less på det väldigt länge eftersom vi gick på det ganska ofta förut eftersom vi alltid fick sittplatser gratis, haha! Nu hade det varit roligt att kolla på en match, när man väl är där är det värsta atmosfären och man klappar och sjunger med, aja kanske hinner gå nån dag innan det slutar.





Shkelqim, Berat, jag och Brekenda på Mora hockey när vi var stammisar :)


SKYPE..?

Hej alla :) Har varit på restaurangen heeeela dagen, kom hem vid åtta, nu sitter jag och kollar runt lite på internet, har inte så mkt annat att göra.

Min plånbok är fortfarande borta...? Ska leta i mina bröders bilar för hemma är den inte..:(

Kan nån snäll själ berätta hur skype fungerar? Jag provade googla men förstod inte så mkt..Skulle verkligen vara jätte snällt, har sett på lite utomlandsbloggar att det ska vara jäääätte billigt, så pleas help me..?

Jag är jättedålig med bilder, men ska bättra på mig..Är lite hungrig nu, åt filébuffe tidigare, men det var längesen , haha..Men ska inte äta nu i alla fall, jag har gått lös med maten på senaste men ska nu bättra mig :D

Puss o kram, skriver kanske senare!






När jag och T var och bowlade i Ks :D


Kosova pikon GJAK...

Hallo, nu är jag glad igen, hittade kameran men plånboken är det värre med, men den kommer väl fram :)

I förrgår när min pappa kom in till stan hade han med sig en liten present. Det var en poesi bok, på albanska med olika korta poesi verser. Jag blev jätteglad och boken är lättläst och förståelig, när jag börjar läsa i den kan jag inte sluta, och det spelar ingen roll hur många gånger man läser för man förstår alltid något nytt! Jag blev i alla fall jätte glad och bara det att han tänkte på att köpa den till mig, betyder mycket :) <3








Först tänkte jag dela med mig dessa till mina elever, men det får nog vänta ett bra tag, tills dess behåller jag dom för mig själv, Tack Tack Tack <3


4e mars 2011

wtf ? Vars är min kamera, som jag tänkte ta kort på presenten med??? Vars är min plånbok??? Gahhh!

...

My head says who cares..? After a while my heart answers you do, stupid..!


strömlös

Hej alla underbara ! Idag har varit en kaotisk dag..!

Den började ändå lugnt och jag hann göra bort några ärenden + jobb som jag skulle..Men sen skulle jag ha seminarium från klockan 3 men tjugo i två gick strömmen och kom inte tillbaka förren 5. Blev så himla sur men orkade inte ta mig till stan för att kanske få en plats på biblioteket utan jag får vakna tidigt i morn och delta i den tidiga gruppen, (varje gång vi får välja grupper till seminarium tar jag dom sena, hehe).

Jag hann i alla fall ha en studiegrupp lite senare, och direkt jag var klar med den så åkte jag och min bror till restaurangen för hade fått sms att det var mkt folk. Kom nyss hem och blogg.se krånglar så mkt så jag hoppas detta inlägg publiceras.

Imorn ska jag jobba igen men ska försöka blogga på morgonen och visa presenten jag fick av pappa, så himla fin :)

Puss och vet att min blogg inte alls är läsvärd nu men det kommer bli bättre, godnatt och sov gott!



Min bror Adem, hans son Albin, jag, Adems dotter och min pappa <3


3e mars 2011

Nu är jag redo för att gå till willys en sväng, måste köpa frimärken (hoppas dom har det där), så att jag inte behöver åka in till stan..! Sen ska jag ner nu till köket och se vad vi har för ingredienser till en kladdkaka, ifall nåt saknas så ska jag köpa det också. Jag och Donkey, Kelda och Curry säkert också ska baka idag, så jag handlar till kladdkakan och dom till Cheescaken (Jasse N-L:s recept), jättegod :)

Klockan 3 har jag seminarium så måste börja gå nu så det inte blir så stressigt sen!

Idag är jag klädd väldigt chilligt, är bara så glad att jag slipper dom där hemska jobbkläderna, haha :) Mitt hår är också perfekt idag, det är så mycket mer volym i det nu, bara av att ha klippt topparna :D




Lite mörkt men detta var 1a försöket, orkade inte så och ta flera bilder :D


Soooorrry

Hej Hej, alla fina ! Imorse försökte jag blogga, men blogg.se hade nåt driftfel så det gick inte att publicera nånting, men nu såg jag att mitt inlägg kommit upp i alla fall.

Jag var på restaurangen från 11-2.30 ungefär. Där vid tolv kom min pappa till stan och skulle köpa några skor till sig själv så jag och Kelda följde med han dit, och gick runt lite och kollade. Jag fick även en present av pappa, men den visar jag imorn för har slut batteri nu, himla gulligt var det iaf <3

Vid halv tre tog jag och Kelda Adems bil och for till dagiset och hämtade hans två barn, när jag gick in till hans dotters klassrum som är 6 år, skrek hon "Jag äääälskar dig", haha för gullig, Hon och Adrian har för övrigt alltid varit mina små favoriter, fast det skyltar vi inte med, haha :) Skojjar men jag älskar alla mina syskonbarn, men just dom två är extra speciella för mig <3

Efter det kom jag hem, pratade med T, och med min syster en stund, sen kom Adem och hans fru Sara + ungarna, och vi lekte lite Uakaka ukakaka, ej öron ej öron, äschh vet inte vad den heter. Sen var även Sara snäll och klippte mina toppar efter att jag tvättat håret, det var jättesvårt att kamma håret och det gjorde så himla ont, så det var jättesnäll att hon orkade göra det, + att jag slapp betala några hundralappar för att bara toppa mig, så det sparar jag till Kosovo då en klippning kostar 30 kr :) Tack Sara i alla fall ! :D

Nu ska jag kolla på lite biljetter till mamman min, och sen ska jag ta en tidig kväll, är inte på så bra humör, vet inte ens själv varför, men ibland är det så, men imorn var vi tydligen lediga, wiiiho! Dom skulle ringa ifall vi behövdes..!

Då behövde jag inte stressa vid tre då jag har seminarium och så hinner jag kolla på andra delen av den inspelade föreläsningen. Kommer blogga mer i morn, jag lovar..Har saknat detta lite grann, och det kommer massor med bilder (är jag säker på i alla fall)..

Vi hörs imorn, ha det så bra allla!




Godnatt!


2a mars 2011

Hejsan! Nu väntar jag bara på att jag ska få ett sms om att jag ska gå ut, så ska vi sen åka ner till restaurangen antar jag. Hinner inte skriva så mycket i bloggen, men efter vasaloppsveckan är slut så blir det bättre i alla fall!

Idag och i morgon har vi ingen albanska, får försöka hinna säga det till alla tills imorgon, men några kanske läser det här också. Eftersom det är sportlov och vi inte kan vara i skolan så blir det bara gormigt att ha det hemma hos någon, + att det är världens svåraste att få kontakt med rektorn där eftersom hon bara jobbar halvtid så kan inte ringa och fråga henne eftersom jag lämnat ett meddelande att hon ska ringa upp, men hon inte gjort det.

Barnen får i alla fall träna hemma på glosorna som jag gett, och framför ett bra tillfället att öva in alfabetet, även albaniens nationalsång har dom i stora blocket och man kan följa med och videon finns på youtube, man skriver in "himni i shqiperis".

Vi hörs senare ikväll eller om jag kommer lite tidigare..!

Later

Hej Hej! Åkte inte alls till restaurangen igen, vet ej varför..? Trodde vi skulle dit vid fyra, men jag fick inget sms så antar att det inte varit mycket folk !

Jag och min mamma tog i alla fall bussen klockan 5 och åkte och hälsade på min syster, vi pratade en massa och drack thé och åt bullar :D, mysigt var det, och jag fick krama min älsklings Adrian, min systers man skjutsade just hem oss, och nu sitter jag och chillar, är riktigt trött även fast jag inte jobbat mkt idag..

Vet inte om jag orkar blogga mer idag, men vi får se.. Annars får ni ha en mysig kväll så hörs vi imorn !




Satt och tittade på dom fina bilderna från i somras då jag och min pappa var ner och kollade på små lamm, måste göra om det till sommarn, älskar lamm <3


Min andra kärlek

Jag saknar min lilla Adrian såååå mycket, han är min lilla lilla kärlek, älskar när jag ber han krama mig och jag låtsas att jag är ledsen, då ska han komma och pussa och krama på mig, så underbar unge :) Jag är en riktig stolt moster till han och älskar han, men framförallt saknar jag honom eftersom hans MAMMA, inte kommer med han hit, lat är hon (vallah), Hoppas dom kommer och hälsar på när vasaloppet är slut i alla fall, då ska pussa sönder lill prutten <3





Gose <3


Falun till hösten..?

Nu kommer det några inlägg efter varandra:)

Jag har börjat fundera på om jag ska börja läsa på campus till hösten. Falun är ju inte alls långt från Mora, och när jag var dit sist så föreslog lärarna att jag skulle läsa där eftersom jag är så ung och inte alls bor långt, börjar bli riktigt intresserad av det faktiskt men ska se hur det blir med det :D Det skulle i alla fall vara roligt tror jag,..Vi får se hur det blir, men det skulle vara roligt att prova på en termin i alla fall?!



Jag och Hylle i Falun när jag sist var på högskolan, detta var December förra året och ni ser ju att det inte alls fanns snö då, detta var 3 december och snön kom 14 december, inte alls lika tidigt som i år :(
Det är ändå skönt att inte behöva åka dit denna terminen eftersom jag läser engelska och har så mkt att göra, men när jag läser pedagogik igen så måste jag dit igen..


En riktig goding

Imorse innan jag for in till stan hade jag lite tid för min lilla brorson, han är si himla gullig och så liiiten! Vi hann leka, mysa lite, och så tränade vi han på att gå, men killar är ju så himla sega så det gick inte så bra, hehe.. Jag tog lite kort på han när han hade stoppat in en liten plastgrej som egentligen är till för tjejer men det roade honom, så det var roligt, och jag fick ett gott litet skratt också :D






Pussgurkan <3


Smycken

Hello allihopa! Är hemma på paus nu och har kollat igenom en halv inspelad föreläsning, restan kanske jag kollar på ikväll. Jag ska snart åka tillbaka till jobbet men tänkte bara blogga lite.

Imorse när vi kom in till stan, gick jag och Kelda till banken, och sen gick vi runt lite i affärerna eftersom det var lugnt på restaurangen. Mycket fint fanns det, och rea.. Idag hittade jag tre fina armband på Ur&penn som gick på 50 kronor alla tre på rean, medans dom egentligen kostade 59 kr styck, så jag fyndade på det faktiskt.

Inne på H&M provade jag en ring som jag fick gå in i provrummet och Kelda fick slita loss pappret för ringen fastnade (fastän jag har världens minsta fingrar), men det gjorde inget för jag köpte just den ringen eftersom den passade när inte den där plastgrejjen var i mitte. Men jag blev lite rädd och stod typ och skrek där att ringen fastnat, men Kelda är den smarta (och starka) av oss så hon löste problemet. Ringen kostade också 50 kronor, smyckena var jättefina i alla fall, och det blev ju perfekt när dom var så billiga :) Jag gillar..!



Kameran dog, så kunde inte ta kort utan prisgrejjerna där!







Vi hörs senare!


1a mars 2011

Godmorgon ! Idag var jag jättetrött när jag vaknade men nu är det bara skönt att vara vaken tidigt på morgonen. Ska ringa ett samtal nu till kommunen och sen ska jag börja göra mig iordning. Längtar såå mycket tills denna vecka är slut, nu har man verkligen inget liv..! Eftersom jag är där hela dagarna händer ju inget speciellt, så det är lite tråkigt.

Jag och Donika fick några kuponger igår (med risk för att Kelda och Curry blir freakedout) så nån dag nästa vecka ska vi gå ut och äta, på Kina troligtvis :)

1a Mars idag, och det känns bra..Ibland tycker jag det går jätte segt men det har ändå gått ganska snabbt. Nu är det bara tråkigt att mars är en sån himla lång månad, vi överlever!

Ha en fin dag alla <3



I Kosovo, när jag just varit hos läkarn efter att ha brutit foten.


RSS 2.0