Helt slut

Hej Hej !

Igår var en fullspäckad dag, den började med att jag åkte ner till siljansutbildarna klockan 8 på morgonen och satt där till 12. Jag var jättenervös men nu är det bara att vänta och se, men jag tror det gick bra, eller jag hoppas i alla fall, inte så roligt att göra om en tenta, men jag låter er veta när vi får svar. Sen åkte jag hem en snabbis, klädde på mig jobbarkläderna och fixade mig lite, efter det åkte jag och Hylle till stan, vi hade några ärenden som vi fixade..! Tjugo i två åkte vi in till jobbet och åt en jättegod lunch, kyckling i sås på thailändskt vis, mhhhh! Vi jobbade, åt mat igen vid klockan 5, jobbade, det var väldigt mycket gäster men det gick bra och var roligt, sen innan vi gick hem så åt vi vitlöksbröd, gissa om jag kände mig uppblåst, haha! Aja man får passa på när man får, eller hur?!

Idag ska jag jobba igen klockan 2, är jättetrött idag men hoppas det går bra för jag, Hylle och Donkey är helt själv idag på jobbet :S Hoppas de blir bra i alla fall! Så vi jobbar på valborg, men vi brukar ändå inte fira den på nåt speciellt sätt, om jag hade varit ledig hade vi kanske grillat alla, vet inte om dom ska göra det, men annars blir det säkert nästa helg, hoppas jag i alla fall :)

Nu ska jag hänga lite med min syster lilla pojke Adrian som är här och hälsar på :) Ha en fin valborg, och ta hand om er :D


Halo Halo

Hej Hej! Sorry för urusel uppdatering, ser att mina få besökare ändå tittar in ibland :)

Jag har haft fullt upp, har pluggat för det mesta denna vecka och idag var jag iväg till biblioteket för att sitta där en stund och plugga + skriva ut lite papper. Jag har ju min tenta i morn klockan 8 på morgonen, så wish me luck :D Det känns bra och jag känner att jag är insatt i all literatur, så det borde gå bra, men vi får se!

Annars händer det absolut nada, tråkigt är det, men vädret har varit jättefint i alla fall. Jag fårse vad jag hittar på ihelgen, ska ta det lugnt i alla fall och umgås med mina fina <3

Ps. rubriken är texten till en av beyonces låtar, då Keda inte riktigt förstod meningen, så det var lite roligt, satt här och skratta för mig själv en stund :)

Kram Kram

Måndag

Godmorgon! Helgen har varit jättehärlig, igår var vi också och grillade :) Jg hade på mig solglasögon så jag hade bränt mig på näsan och pannan, så det ser lite roligt ut, haha

Idag måste jag plugga, så jag har inget speciellt planerat! Ha det bra..!


Påskhelg

Hej Hej! Idag har också varit en underbar dag som började med att jag, Hylle och Donkey cyklade in till stan, kollade lite i affärer och åt varsin mjukglass, Mhmmmm ! Vi cyklade tillbaka och jag och Donkey solade- umgicks med vår familj och drack lite thé sen, resten av kvällen har jag bara varit hemma och pluggat, men det har varit en mysig dag ändå :)

Ha en fin helg alla :)

Långfredag

Hallo!

Idag har varit en underbar dag, jag har varit ledig hela dagen. Först åkte jag och min mamma till min syster, där vi fikade, pratade och hoppade studsmatta, mys! Sen åkte vi alla heeeela stoooora familjen och grillade, spelade fotboll och solade, underbart var det och jätte härligt att vara ute hela familjen! Dom ända som saknades var min ena syster som är på en liten weekend semester och som fyller år idag, så GRATTIS älskade du <3

Sen kom vi hem, gick ut och promenerade med Hylle och Donika, kom hem fikade marenswiss med en del av familjen, åkte till cyklade med Donkey till Hylle och drack thé, jag fick sitta på pakethållaren, haha!

Nu kom jag hem och ska alldeles strax gå och lägga mig, har hunnit så mycket idag så det har verkligen varit långfredag idag!

Glad påsk på er alla, och ha en trevlig helg :)


19 april 2011

Hej alla !

Jag har dåligt samvete för att jag inte kommer med nåt intressant åt er, speciellt då mina fina vänner skriver kommentarer. Glad påsk till dig med Nybban, älskar dig <3

Idag har jag varit in till stan, jag lämnade tillbaka lite böcker jag lånat från biblioteket, sen så jobbade jag en stund också. När jag kom hem, gjorde jag en massa små saker som till exempel att skriva ner viktiga saker i min almanacka, annars glömmer jag så lätt bort, det är lättare att ha allt skrivet för varje dag, känns mer strukturerat!

Jag har också förberett för mina två albanska lektioner jag har i veckan, nästa vecka är det lov så då blir det en liten paus. Planeringen gick ganska snabbt för denna vecka då dom inte ska få nån läxa när det ändå är lov, utan efter lovet börjar vi om på nytt. Imorgon har jag min ena lektion, och efter det måste jag snabbt hem för då har jag föreläsning.

Såhär ser typ de flesta dagarna ut för mig just nu, så det är jättesvårt att skriva roligt när det inte händer nåt, när det inte finns nåt att berätta! Men jag hoppas på att det kommer bättre tider, roligare framförallt.

Hoppas ni mår bra, så hörs vi säkert imorn! :)




Home alone

Hejsan! Idag har det varit en vanlig dag, min familj är hos min bror medans jag pluggar till min tenta.! Ska fortsätta alldeles strax, ska bara äta mat först, vi hörs sen!


Söndag

Godmorgon! Jag vet faktiskt inte vad jag ska göra idag, bara ta det lugnt hoppas jag! Min äldsta bror har kommit med några utemöbler så kanske sätter mig där ute på bakgården med lite saft! Jag får se, hoppas vi får besök, så man kan vara lite social i alla fall..! Ville bara uppdatera lite, nu ska jag fortsätta med mitt :)

Kram Kram


KVÄLL HOS MIG

Hejsan alla ! Idag har varit en underbar dag, jääätte varmt har det varit också, gillas!

När jag kom hem somnade jag i två timmar och sen promenerade jag och min mamma till en bekant till oss där även min syster var, jättehärligt att promenera i solen, och vi fikade och pratade, mysigt värre! Efter det gick vi till min bror där dom satt på verandan en stund och sen gick vi in, var där till en stund tidigare, nu är alla killar/männen här och ska se på real madrid, men jag bojkottar det då jag inte är ett fotbolls fan så jag ska sova nu igen :)

Jag önskar er alla en fin helg, <3



Älskade <3

Lördag



Heej alla!

Igår hade jag fullt upp hela dagen och var stressad större delar av den. Jag jobbade en stund, gick med Donkey lite i stan, sen en massa ärenden, kom hem, fixade pappas mediciner som han skulle ha med till Kosovo, sen duscha, sen hade jag seminarium och redovsingin som gick bra! Sen kom min syster och skulle säga hejdå till pappa eftersom han skulle fara till Kosovo idag, efter det åkte våran familj till min bror Adem där vi åt middag, jättegott var det och jag blev så mätt som man blir på palt, paltkoma, fast jag hade en liknande koma, så gott var det, Tack fina <3

Sen hem, spela fotboll me ett gäng, massa skratt där, sen kom min andra bror över och hälsa på, sen gick jag och la mig, vaknade 04.00 följde med till arlanda, och nu kom jag just hem och ska sova/vila en stund....! Ha en bra och rolig helg, så hörs vi när vi hörs :D


14 april 2011

Heeej!

Idag har jag haft albansk undervisning, jag gick från stan och tillbaka, så där fick jag min 30 minuters powerwalk, ^^

Efter jag kom hem var jag tvungen att åka tillbaka och byta bil, eftersom mina bröder skulle byta däck på den bilen jag hade! Idag tror jag vi får besök då min pappa åker ner till Kosovo på lördag..! Blir roligt, men måste hinna klar med en powerpoint jag har att redovisa imorn.

Annars händer det inte så mycket, allt är bra för tillfället, men inte nästa vecka men veckan efter på fredagen har jag en stor tenta, den största hitills sa dom, så jag måste plugga myyycket, men det är ändå ganska intressant så jag hoppas det går bra! Det är i delkursen litteratur så det blir nog ganska jobbigt..! Wish me luck...

Pussokram (Kommer inte att kunna lägga in nå mer NYA bilder på bloggen ända tills jag åker till Kosovo) Men tycker ändå att det är jobbigt och har inget att visa :)


Middag hos bror

Hejsan sötisar! Tänkte uppdatera lite, idag var ja sopm vanligt inne i stan och jobba, sen hade jag lektion, började den tidigare och så fick ungarna sluta tidigare också..Skönt! Det gick väldigt bra och idag hade vi lite diskussioner, alltid lika roligt att förklara saker och se att dom förstått det, och använder sig av det korrekta sättet också! aja, sen kom jag hem, och vid fem åkte vi till min bror Agron där vi var bjudna på middag, jättegott var det och jag blev väldigt mätt, jag åt så mkt men måste börja gå ut och gå snart :) Vi hade det jättemysigt och roligt, tack för en härlig kväll <3

Nu sitter jag här och ska snart fixa min pappas tabletter eftersom dom var slut sa han, sen ska jag se på Greys anatomy och sen prata med T.

Imorn har jag en lektion med den andra gruppen och sen ska jag hem direkt! Nu fick ni en liten uppdatering i alla fall, och vädret är så himla fint nu, häärligt!



Syskonkärlek <3

Tisdag 12 April 2011

Godmorgon allihopa!

Idag är en vanlig dag, jag ska åka in till stan, jobba lite och sen komma hem direkt eftersom jag har en föreläsning klockan 2. Sen ska jag också planera min albanska lektion som jag har imorgon! Så det händer inte alltför mycket nu, och jag är verkligen less på att blogga, har inte tid eller motivation till att skriva betydelsefulla inlägg så det blir såna här ointressanta inlägg!

Vi hörs när vi hörs! :)

Lev väl, (som min pedagogiklärare brukar säga, haha)


Congrats

Hej bloggen! En vanlig måndag idag, varit i stan + hos min bror en sväng, såå gullig lite pojke han har <3 Åt god mat hos min bror på restaurangen också!

Grattis till min systers flicka som förlovade sig idag med en kille från USA, semester där nångång hoppas jag :) Nä men blev glad för hennes skulle i alla fall, <3

Bilder går fortfarande inte att lägga in, vet inte vart problemet är !!!

It´s over

Heeeej! Helgen är över nu, tråkigt nog!

Igår var vi på lunch, tårta hos min syster, sen till min bror och sen hem! Idag var min andra syster och hälsa på och sen var vi över där en stund, dom håller på att renovera i huset, så det blir jättemysigt och fint :)

Nu sitter jag hemma, har pratat en stund med T och snart ska jag kolla på gossips som det verkar gå nya avsnitt på nu på tv :D

Nu ska jag gå, hade bra!



Lille ADIJAAN, som han kallar sig sjävl, gulle <3

Heeelg

Hallo! Tänkte bara kika in här och säga att vi snart ska till min syster på lunch, och att resten av dagen blir chill :D Hoppas ni alla får en fin helg <3



Haha, ifall ni inte ser så sitter jag på en traktor här och kollar på en fotbollsmatch på min farbrors gård :)


Fredag Fredag Fredag

Hejsan! Jag har inget vettigt att säga så vi hörs när vi hörs, troligtvis efter helgen! Jag var i stan i alla fall o handlade lite nödvändiga saker till mitt ansikte, så det kan jag visa då..! Orkar inte skriva när jag inte har något att skriva om, då blir det bara en massa ointressant! Ha en trevlig helg allihopa <3


Maybelline Super stay 24h

Hej Hej!

Jag har glömt visa er en sak jag köpte på åhlens då jag hade 20% i stan, det är en concealer som döljer trötta ögon, + skavanker! Jag har inte hunnit prova den än men hoppas den fungerar, :D



Glöm inte att kolla på greys anatomy ikväll! Godnatt

Vårväder

Hallo! Idag är vädret jättefint, och snart är all snö borta också :) Har kommit hem efter att ha undervisat i albanska nyss, vet inte vad jag ska blogga om men vi hörs kanske senare!


Goodnight and sleep tight

Godnatt bloggen, nu ska jag sussa, kram kram!

Förstår inte varför jag inte kan lägga in bilder, men ska försöka imorn!



Mina barndomsår

I nästan hela mitt liv har jag bott i Norrland, Jokkmokk. Alla som bor där har känslan av att man lever i en bubbla och att man är avskild från omvärlden! Det tyckte jag också tills jag sa det till en av mina lärare, att vi lever som i en bubbla, och hon påminde mig om att det inte alls var sant, att det är få skolor i Sverige som lägger ner tid och energi på att få eleverna utomlands, prova på att jobba, tävla resa, se fattiga förhållanden. Sen dess har jag aldrig mer tyckt så om Jokkmokk och nu speciellt efter att ha flyttat till Mora, så inser man hur bra det faktiskt var där, och vilka möjligheter man hade! Där kände alla alla, och man hade mer chanser, när man flyttar till ett nytt ställe, har man inte samma möjligheter, tycker jag i alla fall, från mina erfarenheter!

När jag gick gymnasiet i Jokkmokk åkte genom skolan till New York, där vi tävlade i en global tävling och det var elever från hela världen, Kina, Brasilien, Australien m.m

Vi åkte också till Sydamerika, hälsade på två olika barnhem och åkte på utflykter med dom, lekte, hjälpte dom och massa annat. Vi fick prova på det rika livet när vi bodde hos familjer som hade det bra ställt, som min familj hade en pool, tex och fattiga förhållanden i ghettorna där inte ens polisen vågade sig in i Brasilien, sol och bad, kultur, shopping, detta var och är fortfarande den bästa resan som jag någonsin gjort. När det bestämdes att jag skulle få åka dit blev jag jätteglad, men sen fick jag höra att jag skulle ha blivit vald att åka till New York om jag inte hade åkt till Sydamerika, då blev jag väldigt besviken och arg, för New York liksom, det är ju allas dröm! MEN, året därpå fick jag åka till New York, och om jag hade vetat då så hade jag valt Sydamerika tusen gånger om framför New York. Jag lärde mig så himla mycket på den resan, mycket om våra medmänniskor, så den resan betyder mest för mig!

I Spanien har jag varit, sol&bad var det där + shopping, men även kultur då vi fick prova på att sova en natt eller två i en familj, där vi fick lära oss dansa, äta spansk mat och rida på åsna! Jättehärlig resa var det, Barcelona är bäst!

Jag har varit i England, och haft min arbetsplatsförlada utbildning där- APU. Jag och Jasmine N jobbade på ett hotell där reglerna och standarden var mycket högre än där vi jobbat tidigare i Sverige! På ett 9 timmars skift fick vi aldrig sitta ner, och då menar jag ALDRIG, minns när vi satt och putsade bestick då en anställd kom och sa att vi inte fick sitta och vi började skratta för vi trodde hon skojjade, men hon berättade att hon var fullt allvarlig! En jättejobbig tid under jobbdagarna, gud vad ont i hela kroppen man hade, men vi hade tid att sitta på uteserveringar och äta jättegod mat på restauranger, då dom hade utbud från hela världen, så jag är ändå tacksam att jag åkte dit!

Jag har varit i Estland, där vi besökte tempel, kyrkor och en massa mer, denna resa var inte allt för rolig men vi hade roligt tillsammans..! Resan var inte rolig då det blev tjaffs mellan några av mina kompisar då jag hamnade emellan för jag tyckte synd om den ena parten och försökte vara vän med alla inblandade, annars var själva resan jättekul.

Under samma resa tog vi även en färja där vi åkte över till Finland, Till huvudstaden Hälsingfors, resan dit var jätterolig på en fin stor båt, där vi solade på däck, åt god mat och dansade på kvällen!

Jag tycker ändå att jag har hunnit med mycket i mitt liv, många erfarenheter, jag vet vad som finns där ute, och jag känner inte att jag inte har gjort något av mitt liv, att det saknas nåt, att jag inte har rest med mera! Detta är resor med skolan, jag har ju rest privat också, så det har blivit en del, och på ett sätt kan jag säga att jag har upplevt mer än vad vissa människor som är äldre än mig har, därför är jag ganska nöjd med mitt och kan prioritera andra saker utan att tänka att jag vill "se världen" även fast jag längtar till att resa ännu mer!

Hoppas att detta uppskattades, jag fick en kommentar att skriva lite om min skoltid i Jokkmokk, och då var resor en väldigt stor del av min skolgång! Jag minns när min rektor kom fram till mig och var häpnad över att jag är den som fått chansen att resa mest i alla skolor i Jokkmokk, och på avslutningsdagen när vi tog studenten tackade han mig och Jasmine N för att vi varit goda ambassadörer för Bokenskolan när vi varit ner till England och jobbat. Alla minnen är guldvärda även fast dom nu just bara är minnen <3

Kan inte lägga in några bilder som jag tänkt göra, men lägger in dom i inlägget senare ifall det går!



Måndag

Hallo alla! Idag har jag inte gjort så mkt, jobbat + varit in till stan och typ gått igenom alla affärer, just den affärn jag tyckte hade fina saker var sviiiindyra! Men men..   Sen har jag kontaktat mina lärare och pratat lite, fått information, och ska troligtvis planera mina lektioner denna vecka idag för att imorn har jag mkt annat!

Annars är allt bra, har just tryckt i mig en chokladkaka, min mamma ska alltid köpa sånt till mig och då kan jag inte motstå, annars är jag ingen sån som känner sug efter choklad, men ska tränas bort i alla fall! Puss&Kram, har absolut inget att blogga om, om ni vill kom med förslag, annars får vi dra ut på tiden såhär tills jag far till Kosovo, för nu är inte mitt liv så värst spännande, mestadels tråkigt!

Tjingeling

I´m homeee

Hej !

Idag har varit en lång men rolig dag, jag var som sagt till Gävle med min syster och hennes familj. Vi var på IKEA men tyckte det inte alls fanns nåt intressant där, sen var vi även till Borlänge och ett annat ställe som jag inte minns namnet till. Min syster och hennes man köpte en massa till huset deras, men jag klarade mig från att handla! Känns ändå bra nu, har shoppat på senate så det är skönt!

Vi åt mat, jag åt hamburgartallrik, såå gott :) Tack för en fin dag min syster + familjen <3

Orkade inte ta nå bilder, så ni får lite bilder på mitt nya nagellack. (Haha, kan tänka mig vad mina bröder tycker om detta, intressant läsning va, nagellack och sånt, haha nyfikna är dom allt :D




Gävle imorgon kanske

Hejsan!

Imorgon är jag troligtvis i Gävle på Ikea med min syster hela dagen, men försöker blogga då jag kommer hem, Godnatt :)

Bildbomb från festen



Hej alla fina! Nu kommer en större bildbomb, ni får bortse från några bilder, men lägger upp dom så mina syskon lätt kan spara dom på sina datorer så jag slipper skicka! Det var i alla fall jätteroligt, mycket prat, skratt och dans i sin vanliga ordning..! Men man får alltid en lättare huvudvärk efter man varit tillsammans med hela släkten-pga ljudnivån!























Måste lära Melinda lite blatte poser till bilder, just nu är det liiite för stelt :) Lillgumman <3



























HAHAHAHA, dör asså, kolla in Donkey :)





















Jag och födelsedagsbarnet, lika vacker som vanligt <3



<3





Det var alla bilder från denna gången :) Längtar tills nästa kalas som förhoppningsvis blir min systers som inte ville fira, men hoppas det ändå blir av <3

Puss o gonatt!

Frågestund

Hallo igen! Det blir tyvärr ingen frågestund, det hela blev en flopp då mina smarta brorsdöttrar försökte lura mig att de var någon annan, men som tur är så finns IP nummer! Jag fick en kommentar i alla fall som inte kom från Mora, så den tänkte jag att jag kunde svara på.

Anonym om Frågestund..?:
hej när är den stora dagen? din blogg är jättebra


Svar: Den stora dagen är inte än på ett ganska bra tag. Om ett år och några månader är det beräknat men jag har inte bråttom alls, det är så himla skönt och roligt att bara vara förlovad, när man gifter sig kommer det med så himla mycket ansvar så inge bråttom här inte :) Tycker än ibland att jag är lite för liten för sånt där, haha :)

Tack för den seriösa kommentaren i alla fall!



Puss&Kram

Födelsedags outfit

Hejsan Hejsan! Idag har jag inte gjort allt för mycket, gjorde mina övningar tidigare men skippade zumban - eftersom det är helg! Haha.! Lite plugg som vanligt och sen har jag bara tagit det lugnt :)

Klockan 6 ska jag iväg på Marigonas födelsedagsfest, så jag har målat naglarna, tagit på mig min ring (glömmer den ibland eftersom jag jobbar på veckorna) och tagit på mig en kjol :)

Nu fick jag just ett meddelande att min syster Ajshe fyllt på min telefon, jättesnällt och behövligt, Älskar dig <3 Visst är det tur att man har så fina systrar ibland, tur att jag är minst så jag blir bortskämd med fikor och telefonladddningar och en massa annat! <3

Här får ni i alla fall dagens outfit :D



Linne : Cubus
Kjol: JC
Strumbyxorna har jag fått av min svägerska!


Fredag 1a April 2011

Hallo bloggen!

Jag har inte haft någon lust alls att blogga idag, men tänkte att jag slänger upp ett inlägg ändå!

Idag har jag som vanligt vaknat ganska tidigt, hade en live föreläsning, gick fort och smidigt, sen efter en stund åkte jag till jobbet! Efter det skrev jag ner några anteckningar på datorn och gjorde mina övningar + zumba, innan jag börjar med zumban och träningen är jag ganska seg men sen när jag kommer igång då är det så himla roligt! Hoppas bara jag orkar hålla i detta, märker självklart skillnad och framsteg :)

Min syster var sen hit och hälsade på med sin familj, alltid lika roligt! Hennes lilla pojke Adi är sååå fin och gullig, <3 Vi pratade en massa, fikade och jag plockade hennes ögonbryn, vart riktigt nöjd, fina blev dom..!

Mellan allt detta har jag även hunnit prata lite med T som tyckte jag skulle komma till Kosovo tidigare, men det går inte, slutar inte min kurs förräns 9 maj tror jag det var! Lite tjurig och grinig var han men inget som inte går över, hoppas jag, haha! Nä men hoppas tiden går fort i alla fall! Ska även försöka fixa i sommar så att han kan komma till Sverige också och hälsa på, så att inte jag alltid måste åka ner..! Min syster har påmint mig om att åka hämta några papper jag behöver, så nästa vecka måste jag göra det..!

Imorgon ska jag på 18års "Kalas", ska bli roligt men framförallt gott, HAHA :D Har inte dansat på ganska länge heller, så hoppas man är på det humöret imorn :)

Aja kära läsare, detta var lite uppdatering från mig, kommer säkert inte bli så mkt skrivandes i helgen heller, men ni sitter säkert ändå inte inne när det är så fint väder!? Lovar er att det ganska är lite tråkig läsning nu, men när jag är i Kosovo kommer det bli mycket bättre och roligare :) Kanske inte hinner blogga såå ofta men då jag bloggar så är det i alla fall intressant och inte meningslöst typ!



Jag och Marigona på min 19års fest <3 (Halsbandet jag har på mig på denna bild har jag fått av mina fina syster :)




RSS 2.0