Nytt jobb

Till hösten börjar jag jobba som engelsklärare i 7an, ska bli så otroligt roligt! När rektorn hörde av sig om jag ville söka en tjänst som inte låg ute än kunde jag inte tacka nej, det hela gick fort och var klart på en veckas tid! 
 
Jag och Rion njuter till fullo av vårt sommarlov, vår första sommarlovsdag firade vi med glass och har gjort det till en liten tradition att vi äter en glass om dagen såhär på sommaren. Himla skönt och ovant att bara kunna öppna altandörreb o h kliva rakt ut ❤️
 
T håller på och renoverar för fullt varje dag efter jobbet men snart får han ockaå semester men tills dess har jag och Rion kvalitetstid ihop. 
 
Min lilla bebis har blivit stor, veckan innan vi flyttade frågade jag han innan hans dagsvila om han ska sova och tog fram vaggan varpå han springer till sängen och försöker komma upp, aja tänkte jag vi provar väl (har provat förr och det har inte funkat) och han somnade!!! Vilken otrolig lättnad, han somanr alltid i sängen på kvällen men just dagarna var omöjliga att få han att sova i sängen men nu sover han alltså även dagtid på sängen! I söndags kväll när jag battade honom bestämde vi oss för att inte ge nappen då det blivit en dålig vana och han inte behöver den mer, såvi stålsatte oss för en hemsk natt men han sov bättre än nånsin och sen dess sover vi till ca 8.30 på morgonen! Lyx, jag tror nappen bara störde honom och han blev så gnällig av den så nu är den väck också 😄 Världens bästa kille som gör allt så enkelt för oss.
 
 
 

RSS 2.0