Måndag igen

Idag tog jag och Rion en lång sovmorgon, till 09.30! Sen klev vi upp och så fick han gröt :) Han är så rolig och snurrar runt i sängen och skrattar när jag vaknar och så har vi lite puss o kram krig :) T tog morgnarna i helgen då han var ledig så fick jag sova ut :)
 
När någon pratar med Rion så tittar han ner och blir blyg ibland, så söööt <3
 
Idag fick Rion köttfärssås och spagetti till lunch och fruktpure till efterrätt, sist fick han leka lite med vatten och han plaskar på, känner på vattnet och försöker dricka upp det från bordet, haha :) Vi brukar sitta en stund efter han ätit och busa och så får han antingen leka med lite mat eller vatten! Inte alltid men ibland, så tar han det med fingrarna och smakar på det :) 
 
 
 
 
 
 

Shopping och packning

Ääääntligen är vi klara med alla presenter! Jag och T hade tänkt åka till Borlänge nästa helg bara vi två men vi orkade inte så vi gick ut på stan här och hittade allt vi behövde faktiskt, så skönt.
 
Vi köpte bland annat underkläder till mig,bikini,dregglisar till Rion,pyjamas till Rion,t-shirt till Rion,solglasögon till mig,träningsset till Ts pappa, klockor till Ts systrar,läppstift,T köpte jeans,skjortor,nån maskin till deras firma,parfym,Tallrik till Rion,flasknappar,en flaska/mugg och en jättesmart flaskvärmare som man stoppar in i uttag i bilen och så värms flaskan/pureburken! T såg den och Gud vad glad jag blev för jag har inte vetat vad jag ska ge Rion i bilen då man måste värma matpureerna så tänkte bara ge han fruktpure,gröt,majspure och välling! Lättad minst sagt :)
 
Sen handlade vi lite mat och en plattång till mig glömde jag :) Rion hade sovit för det mesta och varit så snäll då han varit vaken så allt hade gått bra :) Skönt att ha gjort bort allt! Vi packade även alla våra kläder idag och nu har vi bara det vi köpte idag kvar + lite annat smått :)
 
Rion sover sen sju och vi ser på fotboll! Jag fryser ihjäl så T värmer min hand <3 Under graviditeten var jag så himla varm så jag blev tokig och jag längtade bara till att få frysa igen som jag alltid gjort så jag klagar inte.
 

Dagen hitills

Igårkväll efter Rion somnat satt vi i vardagsrummet men när han började gråta sprang jag upp och då låg han på tvären?! Det har han aldrig gjort förut utan han har legat så som han somnat. Inatt vaknade jag av att han låg på tvären igen med huvudet mot min mage och benen mot spjälorna. Det känns inte så säkert när han kan få täcket över sig den busen men jag tror att han är stor nog att protestera ifall han inte får luft! Hoppas att det inte fortsätter utan att det bara var något tillfälligt!
 
Idag blev jag så sugen på pite så när Rion tog sin förmiddagsvila så lagade jag pite så det ska bli otroligt gott, brukar passa på att laga det då Rion sover :) Får lite pluspoäng hos mannen också haha! Han älskar det och skulle kunna äta det varje dag :)
 
Min syster var sen här på fika och sen tog vi en promenad i regnet och bär jag och Rion kom hem somnade han igen och sover än :) 
 
Har glömt visa er bilderna från Sthlm!
 
 
Lillen sov hela vägen hem! Här hade vi tagit en liten paus för blöjbyte/matning till Rion och korv till oss :)
 
Såhär glad är han då han pratar med farfar :)

Det bästa jag vet

 
 
Vid halv sju idag fick Rion gröt och sen lite pappabus (standard varje kväll) och efter det låg vi i sängen och ammade. Rion somnar alltid i sin egen säng ni efter vi ammat men ibland (väldigt sällan) somnar han medans vi ammar. Idag hände det och jag sjöng blinka lilla stjärna för honom, han älskar den sången! Han somnade direkt men jag låg kvar en låååång stund med honom tätt intill mig, alldeles varm och mysig! Åh min lilla bebis, jag är så glad att jag har honom. Nu sover han iaf och jag och T ska se på Lindsey Lohan kl 20.00 ( jag får välja ikväll) 
 
Tidigare var jag och hämtade ut ett par skor till Ts pappa som vi beställt och sen var jag in till Willys då det lilla matvraket ätit upp all sin mat så imorgon blir det kyckling med couscous och grönsaker :) Till efterrätt får han päron/banan yoghurt.
 
 
T älskar att klä Rion i jeans och skjorta, såhär fin var han på sin sexmånaders dag <3
 
 
 
Me mbush me jet shpirti mamit! 

Lek och bus

Vi har suttit och lekt med Rions leksaker och med mitt hår, haha! Jag sätter mitt hår på Rions huvud och han drar och skrattar, ajjj!!! Men vad här man inte för sin bebis :) Nu sussar han och sen ska han få äta mat :) Idag blir det hamburgare här hemma, ska bli gott :)
 
 
 
<3

Snabb liten

Tidigare satt Rion i sin gåstol och jag höll på och fixa lite i köket när det blev lite väl tyst och jag skulle gå och titta till Rion så hittade jag honom så här!
 
 
 

Busen

Rion sover sen kl 19.00 och jag tar det bara lugnt nu :) Vi har haft lite besök här ikväll vilket var trevligt och tidigare idag var jag och syster till min bror! 
 
För nån dag sen var vi till min syster och då fick Rion leka på bordet och oj vad han tyckte det var spännande, spärrade upp ögonen och kollade helt fascinerat :)
 
 
 
 

Helgen som var

16 dagar kvar till vi åker till Kosovo! Vi är klara med dom flesta inköpen och det är bara smågrejer kvar men hoppas jag inte glömmer något!
 
Igår var vi hos min syster och jag åt marrängschvish (stavning)? och min systers flicka skulle sitta i hennes mammas knä tsm med Rion och försökte någon ta honom blev hon arg och tog tag i honom! Han fick en massa pussar och kramar och hon är så himla söt, hon brukar vara generös med pussar och kramar till mig också men igår hade hon fullt upp med Rion :)
 
Idag har jag bilen så får se om vi orkar oss ut nå :)
 
 

6 månader

Min plutt blev 6 månader idag! För sex månader vid den här tiden väntade jag på EDAn och jag sa till sköterskan att hon skulle be narkosläkaren skynda sig, jag var så chockad av all smärta att jag inte visste vart jag skulle ta vägen! Edan hjälpte ca 40-50 min men sen gjorde det lika ont igen! I slutet gick det fort och Rion kom på bara några krystvärkar kl 21.08! Vi var så stolta och äntligen var allt det onda slut och det härliga kunde börja. Det har varit mina bästa 6 månader i mitt liv, vad gjorde jag utan Rion liksom?! Det känns som att han alltid varit med oss! 
 
Han är en rolig, mysig,snäll, duktig liten pojke som får mig att skratta varje dag! Han har börjat säga lala,dada,baba,gaga men Inge mama än :) 
 
Man vet verkligen inte vad verklig kärlek är innan man har sitt barn <3 jag är så glad att det var just Rion som kom till oss <3
 
 
 
 
Bara några sekunder gammal!

Rions matvanor

Vi var och handlade idag och köpte gröten från 6 mån nu, med päron och banan. Jag var lite orolig att han inte skulle gilla den då han älskade sin gamla gröt men han tyckte det var jättegott och åt massor :) Jag har ju fått lura i honom matpure men igår så fick jag värma mat två ggr då han åt upp det första snabbt och ville ha mer, alltså vann jag slaget och han gillar även maten nu :) Farmors kalops och kyckling med ris och grönsaker är hans favoriter, köpte lasagne idag också som vi ska prova. I puren med kyckling och ris är riskornen inte mixade men Rion åt det och det gick bra, jag var lite nervös att han skulle få det i halsen men icke :D Det lönar sig att ha tålamod för det är så skönt när man vet att Lillen är mätt och belåten!
 
Vi fick hem lite smakprover från semper och provade deras välling och Rion drack upp det så jag ska köpa det så vi har i Ks ifall han är med sin farmor när vi inte är hemma så kan hon ge :)
 
Vi hade lite rabattkuponger på pampers blöjor så vi har bunkrat upp med en massa till Ks, haha :)
 
 

Fredag kväll

Jag har haft en vän över med sin lille son idag och Gud vad han vuxit, Rion var så liten i jämförelse med honom! Nu ligger jag här i vardagsrummet och ska se på criminal minds som börjar snart, mina killar sover, T ska upp tidigt och jobba. Som tur är så jobbar han inte länge ( eller ganska länge men vi sover bort den mesta tiden) så vi hinner nog hitta på nåt roligt!
 
Tidigare idag var Rion och T ute på en promenad själva, jag hade lite och göra men det lockade att följa med dem men jag tänkte att det nog blir roligt för dem att få lite egentid :)
 
Underbara ögon <3
 
Haha, jag försökte förgäves få Rion att titta in i kameren med konstiga ljud och tillslut brast vi alla tre ut i skratt :)
 
 
 

Det finaste vi gjort

 
 

Pappa är favoriten

Ända sen Rion föddes tills nu har han varit mammig men inte längre, nu är pappa favoriten! Idag när T kom hem var det bara han som dög, när jag sa att han skulle komma till mig (T tänkte åka och träna) så vände han bara på sig och kramade om T. T vart ju såklart glad så han struntade i att åka iväg och tog med sig Rion upp och tränade istället.
 
Han har även börjat slänga ner dom saker vi ger honom och så ger vi tillbaka dom och då slänger han dom igen. När T kom hem gjorde han så med honom och jag sa att han har gjort så hela dagen! Buse <3
 
 

BVC update

Igår var vi på BVC, Rion skulle träffa en doktor på hans 6 månaders kontroll. Innan vi gick in pratade jag lite med en mamma som hade en liten flicka och hon och Rion bara kollade på varandra och skrattade massor! Roligt att kunna prata lite med andra mammor :) 
 
Allt såg jättebra ut på kontrollen och Rion var busig som vanligt, haha! Läkarn skrattade massor med han! Sen skulle BVC sköterskan mäta huvudet och då skulle han dra i mätbandet så hon sa 'oj är det vilde Bill här idag' haha! Vild minst sagt! Sen skulle hon mäta honom och hon blev alldeles svettig för han skulle ju inte sträcka ut benen men hon gav sig inte och till slut mätte hon att han var 69 cm lång, vägde 8190 g och huvudmått 43.5. Vi var där för en månad sist och då var han 4 cm mindre så han växer så det knakar och kurvan gick rakt uppåt :)
 
Läkarn tyckte också att det inte var någon fara med att ge honom sprutorna då hans immunförsvar klarar av det även fast han haft tre dagars feber så jag litade på honom och så gjorde vi bort det, skönt! Självklart hade han rätt och Rion reagerade inte alls på vaccinen. 
 
Idag medans jag lagade mat så var Rion i gåstolen och när jag vänder mig om så ser jag att han är på väg att dra ner bordsduken! Haha jag tkr det är så roligt att han blivit så stor att göra lite hyss! Så där stod vi och jag drog i ena änden och han i andra, haha :) Envis som mamma! Igår drog han i blommorna hos min syster så han kmr nog bli riktigt busig :)
 
 
 

KLADDIGT

Ja,det stämmer verkligen överens med haklappen att det minst sagt blir kladdigt när det är matdags! Vi provar lite nya smaker och Rion är inte förtjust i dom så jag får lura honom med att få honom att skratta och stoppa in matskeden annars räcker han bara ut tungan eller stänger munnen och ska inte ha! Men när han väl har det i munnen så går det bra och då äter han därav jag lurar han :) Idag blev det biffstroganoff! När han sen skulle få efterrätten (mango/persika puré) så kladdas det inte alls utan han gapar och har bråttom och tycker jag är för långsam! Haha buse är vad han är <3
 
 
Innan ombytet var han så fin i sin nya onepiece han fick av morbror Agron <3

Andon Lapa Sarande

Åh, idag ringde T och bokade hotell i Sarande till oss. Jag har googlat en massa och tittat på olika hotell som ska ha allt vi söker och till slut bestämde vi oss för Andon lapa hotell. Det finns pool (var viktigt för oss att det fanns pool), restaurang ( serverar albansk, italiensk och grekisk mat), frukost,gym, aktiviteter (som jet Ski och utflykter), barnpassning. 
 
Läste många recensioner om att det är underbart att äta nere vid hamnen så det kmr vi definitivt att göra. En dag ska vi ta en dagsutflykt till Korfu ön som är grekisk och helt fantastisk. Vi åker över med båt och äter,badar och tittar omkring och åker sen tillbaka till hotellet. Jättesmidit att ringa och boka då man pratar albanska och det var inte alls dyrt faktiskt. 
 
Om vi ska åka jetski,dyka eller snorkla kanske vi använder oss av barnpassning men det tror jag inte vi vågar. 
 
På hotellområdet fanns det massa skugga vilket är viktigt för mig då vi har med oss Rion så när det är som varmast ligger vi i skuggan. Vi bad om ett rum med havsutsikt :)
 
Jag och T är båda intresserade av kultur så vi ska besöka Butrint, gjirokaster och en massa annat :) En vecka stannar vi och guuud vad jag längtar! Min svägerska förlovar sig en dag innan och dagen efter vi kmr till Ks är det bajram så det var mkt som skulle klaffa men detta blir perfekt :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon

Idag har jag fått sovmorgon tills nu, inte av sonen för han vaknade sju men av min snälla mamma för T jobbar även idag! Det brukar vara han som tar helgmornarna för han är morgonpigg men nu jobbar han!!
 
Rion fick en massa utslag min stackars lilla bebis, på ansiktet, halsen, magen, ryggen och lite på ben/armar. Såg Inge roligt alls ut men läste att det inte kliar och det verkar inte ja gjort det heller. Idag ser han mkt bättre ut och snart är dom borta. 
 
Såhär såg han ut igår när det var som värst, ser lite lindrigare ut på bild!

Nike air max

Rion fick pengar i present från sin morbror så vi åkte och köpte ett par nike skor till honom! Åh vad var så cool i dom, snart är Rion också klar för ks, måste nästan ha en egen resväska till honom! Mkt roligare att shoppa till han, jag har varit dålig på att visa hans kläder här på bloggen men ska försöka komma ihåg!
 
 

Utslag

I torsdags behövde jag inte ge Rion mer Alvedon då febern låg under 39 och han var märkbart piggare. I fredags när vi vaknade låg tempen på 37.4 Wohooo!! Han hade lite utslag i pannan men under dagen blev det mer och även på mage och rygg vilket är helt normalt! Läste att utslagen håller i sig i några dagar så vi får hoppas att det går fort. 
 
Igår var jag barnvakt och så gick vi och plockade blommor och åt glass på McDonalds, jag tog en mcflurry som så många sagt varit god men jag tyckte inte den var så speciell. 
 
Idag jobbar T några timmar och så är vi bjudna på middag lite senare!
 
Trevlig helg
 
En febrig kille i onsdags!

Närhet

T skickade en bild till mig tidigare som han tagit tidigt på morgonen innan han skulle till jobbet. Rion har varit riktigt närhetssjuk och mammig Och det har varit varmt men såå mysigt :)
 
 
 

Akuten - tre dagars feber

När Rion vaknade förut så var han otröstlig och hade 39.5 i temp så jag pratade med 1177 som tyckte jag skulle åka in. Väl på akuten sa dom att vi troligtvis ska till Falun men efter att ha tagit procer på honom så konstaterade dom att det var tre dagars feber. Skönt att vi slapp vänta läge då det var en massa folk utan dom såg hur ledsen och hängig han var så vi blev klar där ganska fort. Rion skrattade lite med några tanter iaf och när doktorn skulle lyssna på hans hjärta så tog han tag i slangen och lyfte sig upp mot han,haha! Doktorn kommenterade att det var en stark kille och att han kommer utvecklas väldigt tidigt i sin motoriska utveckling! 
 
Han har varit dålig hela kvällen igår men jag tog ut han en stund på gården och då satt han lugnt i mitt knä och 'pratade' - ga ga och en massa ljud :) Det var min höjdpunkt på hela dagen då han varit så ledsen men då var han bara nöjd och min vanliga lilla bebis!
 
Natten började som natten innan men efter kl 02.00 har han sovit bra till ca 07..15 då han låg och sa - baba ba ah ba!! Haha, Inge mamma än :) Jag är bara så glad att han verkade piggare och tempen låg på 38.8 så förhoppningsvis går den bara neråt nu. Han har mumsat i sig fruktpureer iaf så han är ganska nöjd :) Doktorn frågade vad han mest gillade att äta och när jag sa fruktpure så sa han att han ska få det han gillar för att han behöver det då han har sån hög feber så igår bunkrade jag upp med alls möjliga goda smaker :)
 
 
 
 
 Rion älskar att sitta ute ;) 

Trött liten

Rion har mest sovit idag, han har iaf ätit mat och druckit mkt så det är bra! Han har sovit i ca1,5 h varje gång och sen varit vaken i 30 min och velat sova igen. När han vaknar ska jag ta tempen igen ( vid 9 imorse låg den på 38.2) och sen tänkte jag promenera till Willys för att köpa lite fruktpureer till Rion, ska skämma bort han ännu mer idag än vad han egentligen brukar få :) Kanske en sväng in på kappahl också beroende på hur villig Rion är, idag är det svalt väder så det blir skönt för honom att komma ut och få lite frisk luft!
 
Han var ganska kall om fötterna så jag satt på en filt över benen så han inte behöver frysa <3

Hemsk natt

Om man som jag är bortskämd med sömn av sin bebis så var natten heeeemsk! Rion somnade som vanligt men började gråta efter två timmar och var kokhet, gav han Alvedon och så gick vi ner då jag tänkte att det var svalare där eftersom det var jättevarmt i rummet! Jag vaggade Rion och så somnade han kring 22.40, jag tog ner en extrakudde till mig då vi har en madrass i vardagsrummet och så la vi oss på den och sov!! Varannan timme har lillen vaknat, varit kokhet och ledsen, det enda som funkade var att jag låg nära honom och så satt han sin panna mot min och sin han mot min hals och sov! Jag höll på att dö av värme men vad gör man inte... När jag försökte flytta en bit på mig så var det gnäll så snällt tillbaka i pannposition! Vid tre vaknar jag av att T står och känner på Rions panna och så ger vi en Alvedon och byter blöja, 39.3 i temp men somnar sen om till 5. Två ggr ammade vi inatt och så vid sex gick T ner med honom och jag en halvtimme senare, hoppas bara att jag är någorlunda människa idag! Rion sover nu igen så vi får se om han mår bättre under dagen. 
 
 
 
Jag vet inte om det är tänderna som gör att han får feber eller om det bara är något virus.
 
Zzzzzzz

Härlig sommardag

26 grader idag, så härligt! Jag, mamma och RiOm tog bussen in till stan och mötte upp min syster och tittade i lite butiker! Rion fick några dregglisar, tack <3 Vi köpte med oss frallor och fikade sen hos syster. Vi promenerade hem till dom och hade det bra :) En perfekt dag!! ... Dock så fick Rion feber framåt eftermiddagen, 39.2, f*n, han är jättevarm och gnällig, min fina lilla bebis, tkr så synd om honom. Egentligen ska han få vacciner på måndag men ska försöka skjuta upp det, tkr han fått vara med om nog dom senaste veckorna!!! Först var han dålig i magen i en vecka och hade ont i rumpan, sen blev han förkyld, sen var vi till Sthlm, och nu feber så jag tänker inte låta han få vaccinerna på måndag, inte som det är nu iaf. 
 
Han har iaf ätit, druckit så ska hålla koll på han och tempen vid 23.00 så får vi se. Vi badade honom också och han plaskade både mig och T helt dyngsura och flinade :) Idag när T höll i honom vid balkongdörren i bara blöja så vart jag så himla känslig för jag älskar honom så mkt att det gör ont, jag är så rädd att något ska hända honom! Han är det bästa jag har och kommer alltid vara <3
 
Aurela älskar att komma och sitta hos mig när vi är där, hon blir lite avis på Rion som tar hennes moster så idag fick han en smäll på huvudet :/ för att sekunden efter ge honom en puss och en kram, Gulle! Det borde inte gå att vara så söt som min son ( och Aurela), jag kan sitta i timmar och bara beundra honom ! Mamma älskar dig min lilla bebis.

Förberedelser

Idag var vi och handlade mat och Rion var med oss och han var så lugn så det gick bra. Sen var vi och köpte resväskor,lite nytt till Rion, jag fick en klänning och T en jättefin tshirt och jeansshorts! 
 
 
 
 
 
Lite godnattbus med pappa och nu sover lilleman, ska smyga ut nu :)
 
 

Lördagsmys

Lillen är nattad och sover och jag och T myser till finalen i gladiatorerna, Besnik är ju med och vi har följt det sen början så ska bli spännande! Nyss fick ju utmanaren ner bullet, hahahh!!
 
Vilka härliga dagar vi haft, jag har haft min man hemma i FYRA dagar, lyx ! 
 
 

Min största kärlek

Såhär glad är bebis idag när han får vara med mormor! Han är så underbar, charmar alla han träffar :)
 
Jag budade hem en locktång från Jokkmokks köp/ säljsida där en tjej jag var till New York med sålde den och jag fick den för en billig peng, nypris över 500 kr så jag vart glad över att få den mkt billigare! Provade den idag och det blev jättefint, Rion var snäll och var med T medan jag plockade ögonbrynen, lockade håret och sminkade mig :)
 
 
 

Försenad viktstatus

Har ju helt glömt bort att uppdatera min vikt, denna månad har jag gått ner 1.7 kg!! Totalt 11.6 kg sen den 10onde februari. Jag vägde faktiskt ännu mindre men sista veckan har jag frossat i en massa goda saker men jag är nöjd ändå! Dock vet jag inte vad som hänt med mig dom sista dagarna! Jag äter mer för är typ konstant hungrig men förbränner mer då jag går ner?! Jättekonstigt men jag klagar inte :)
 
Rion mår förresten bra! Igår var en jobbig dag, T tyckte till och med att det var jobbigare än mig men han tittade ju på! Rion somnade på operationsbordet ( han hade bara lokal bedövning ) men eftersom T höll i hans ben vart han arg och grät men man såg att han var sömnig! Efteråt fick han amma och direkt jag la han i vagnen somnade han och sov nästan hela vägen. I Rättvik vaknade han och var lite ledsen då han skulle kissa men somnade sen om i min famn. På kvällen kissade han utan att det gjorde ont och sov bra inatt men jag ställde klockan för att kolla till han varje timme så är väldigt trött idag! Nu vilar jag en stund medan T är med sin pappa!
 
 
 
Har blivit alldeles för mkt skräpmat denna månad men ska försöka tänka på vad jag stoppar i mig nu :)

Juni

Tack för att ni fortsätter klicka in er här fastän uppdateringen inte varit något att hurra för! Det har varit då mkt på sistone så jag har helt enkelt inte hunnit med bloggen. 
 
Idag var jag, Rion och mamma på stan. Jag lärde mig hur man fäller ihop, fäller upp och sätter på babyskyddet på vagnen och så gick vi på stan! Var stolt över mig själv där medans jag stängde bakluckan och körde hemåt. 
 
Jag köpte en jättefin kortärmad skjorta och en T-shirt till Rion ( har dock dom bilderna på Ts telefon) och lite kläder till Rions tremänning dom inte är född än men som förhoppningsvis kmr när vi är nere i Ks - blir kul att jämföra dom två!
 
Sen var jag förbi och hämtade ut mitt körkort - efter två år, haha! Har inte orkat då det endast var nödvändigt eftersom jag bytt efternamn men nu så :)
 
Var också och beställde en tid för att byta vår bildruta då det blivit en spricka i våran så vi vill byta ut den mot en ny. Jag hade fått några rabattkuponger på ellas kitchen som är 100 % eko så var på Willys och köpte två st fruktris och Rion älskade det. När han gillar något så har han börjat låta mhhhh, efter varje tugga, så kul att se och ibland flämtar han också :)
 
Imorn är en känslosam dag :( Har nyss nattat Rion och sjungt blinka lilla stjärna som vanligt, smekt han på ryggen och gråtit! Haha! Känns så himla dåligt som mamma att göra såhär, min lilla bebis - han är ju redan perfekt som han är så det känns hemskt att göra detta. Det är viktigt för T ( kulturellt) medan jag inte kunde bry mig mindre men jag sa att ska vi göra det här så ska det vara nu, då han är liten och inte förstår! Jag vill inte att han ska behöva vara rädd. Doktorn sa ju att han kan vara för stor redan så vi får se hur det blir imorgon - vet inte vad jag ska hoppas på?! Direkt jag bokade tiden så pratade jag med en bekant som gjort detta på samma ställe med hennes lilla bebis och hon sa att det var det bästa dom kunde göra medans dom fortfarande är små! Jag kmr nog gå sönder i tusen bitar imorgon men jag vet att det är för hans skull vi gör det nu ock inte senare - när doktorn ringde idag och sa imorgon har ni tid för operation så blev jag helt stum, det lät så hemskt på nåt sätt! Håll tummarna för oss är ni snälla :/
 
Jag har ju glömt att berätta om att vi har fixat Rions pass för nån vecka sen och han var så duktig - polis tanterna berömde han för att det gick på första försöket och dom sa att man brukar få försöka i 5-6 ggr! Han blev så söt på bilden, ska visa er den nåndag!
 
Åh, har säkert en massa jag glömt berätta men jag är för stressad ock känslomässigt instabil just nu, jag kmr nog inte kunna sova så mkt. Det gör ont i mig av all kärlek till denna pojke. Skaffa barn hörni, all smärta är värt det - hehe har nog redan börjat glömma bort smärtan!!!
 
 
Rion leker med kusin Almas gåstol, min svägerska var så snäll så vi fick låna deras babygunga och Gud vad Rion haft roligt med den - tack tack tack :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0