.................................................

Hej!
 
Igår var vi bjudna på middag hos min bror så det var väldigt gott och trevligt. Jag har också fått hem en massa bilder jag framkallat från vårt bröllop, bättre sent än aldrig! Det känns som att man tittar på dom för första gången även fast man haft dom på datorn. :)
 
Jag sitter just nu på rast på jobbet och har hunnit bli sjuk. Jag har i alla fall klarat mig hitills och inte varit sjuk på väldigt länge så det är väl dags nu. Längtar tills jag åker hem och så att T får ta hand om mig.... som vanligt! Imorgon skulle jag också ha jobbat men har ett seminarium och en inspelad föreläsning som jag tänkte titta på så jag blir lite ledig i helgen.
 
 

Härliga lördag

Hallo!
 
Åh vilken härlig dag vi haft det:) Först åt vi mysfrukost jag och min man efter en lååång sovmorgon. Senare på dagen handlade vi och hämtade min mamma och pappa. Det blev en massa gott kött och albanskt pite. Min bror kom senare också och efter det hade min syster bjudit över oss på thé och paj så vi kom just därifrån. Hahah dom skrattade åt mig för jag hade tänkt gå hem för en och en halv timme men kom av mig med en massa prat så T påminde mig sen efter jag var klar att vi hade tänkt gå hem för länge sen, :) 
 
Älskar såna här helger där man bara kan umgås med dem man trivs med och ha det bra <3
 
Igår var jag till biblioteket och hämtade lite böcker och sen gick vi på stan lite och åt middag, jag mamma och T. Väldigt gott var det och sen var vi till min bror till sent.
 
Imorgon har vi tänkt att bara vara, blir skönt!
 
 
Mina älsklingspersoner i livet, de har alltid stöttat mig i alla val och alla händelser i livet. Vi har kunnat prata om allt under hela min uppväxt och format mig till den jag är idag, jag är så lycklig när jag gör dem glad och får dem att skratta, <3
 
Ta hand om varandra, gonatt!

Rast

Hej, har suttit på min första föreläsning, gud vad man alltid ska vara förvirrad i början! Måste förbi biblioteket idag också.
 
Nu sitter jag på jobbet och under lunchen tänkte jag på varför eleverna aldrig får palt här, antar att jag blev sugen på det! När vi kom tillbaka till klassrummet frågade jag, - får ni aldrig palt i skolan? Ehm, vad är det, typ sån där konstig potatis? Hade helt glömt bort att palt inte är lika vanligt här som i Jokkmokk, blev väldigt besviken i alla fall och nu måste jag laga palt någondag hemma, jag gjorde det förra året och det blev väldigt gott. Måste bara handla lingonsylt och sirap, smör har jag ju, haha!
 
 

22 januari 2013

Hej!
 
Jag tror att jag börjar bli sjuk, känns tungt i huvudet och hela kroppen är slö. Ingen bra tid att bli sjuk just nu men får hoppas att det går över fort. Blir jobb imorgon också men fick tacka nej till torsdag då jag har min introduktionsföreläsning, blir spännande.
 
Vi var till sjukhuset med T, där även doktorn bekräftade att han inte får  träna på länge än, precis det jag sagt. Skönt att han fick höra det från dom också då han vill börja igen efter att inte ha tränat i snart ett år. Stackarn !
 
 
Dagen innan vi åkte till Kosovo köpte vi denna skobyrå, men vi hade ingen hammare hemma så detta fixade T och A ihop den med, haha! Gissa om jag och min syster skrattade när vi fick syn på vad dom höll på med.
 

Sunday

Hallo!
 
Vilken härlig helg vi haft, igår var vi till mina föräldrar och sen var vi till min syster med mamma och idag har jag och T lagat mat tillsammans och nu åkte just min syster hem efter att ha varit och druckit thé här hos oss, alltid lika roligt att ha dom här. Vi satt och pratade med mamma i högtalaren också så hon var också med oss större delen av tiden <3
 
Kuddarna är från Kosovo och pallarna från jysk.
 
Visst har vi det mysigt?!
 
Denna vecka har vi mest ätit snabb svenssonmat då vi haft jobb och massa möten hela veckan, men idag blev det god albansk mat.
 
Nu ska vi ut och köpa lite glass och promenera, lite finare väder idag!

Beatuful family all around me

 
Måste bara visa lite fina bilder, älskar att dela med mig.
 
Här är när min kusin säger till min svärfar efter att han först skulle in mellan min svärfar och sin bror men säg gick till min svärmor att, skam qka met ban. Och min svärfar bara skrattar rakt ut därför de har en speciell relation till varann.
 
Ts vän från Albanien som även kom till Ks nu i vinter när vi var där, och vi var till honom i Tirana förra vintern. Jättefin människa.
 
 
Många skjortor fick bytas då mångas såg ut som denna kille i rött :)
 
 
 
 
 
Min vackra syster <3
 
 
Ts kusin som först ville sätta pengar på huvudet men kom på att T ej har så mkt hår så det fick bli på pannan. :)
 
En av Ts närmsta vänner, ser ni hans skjorta, hahah! Gud vad han dansade.
 
 
Om man får skryta lite, så älskar jag detta parti på videon hur jag dansar :D
 
 
Bara för att min familj står där bakom och delar vår glädje <3
 
Min kusin fick sjunga lite också.
 
 
 
 
 
En glad man <3
 
Hoppas ni uppskattar bilderna, men nu är jag för trött för att fortsätta!
 

Tillbaka i Sverige

Hej!
 
Det kommer att vara ganska lugnt här på bloggen ett tag framöver, ny kurs kräver några veckor innan man kommer in i det och när jag såg litteraturlistan blev jag arg. Ungefär 20 böcker som vi tydligen behövde men som tur var hittade jag de flesta på annat sätt så allting löste sig, vissa var som tur och eböcker.
 
Vi kom hem i söndagsnatt, allting gick bra och smidigt, vi väntade inte vid någon gräns alls. Från Malmö och upp hade vi dock en pratglad person som körde bilen som ibland glömde av sig att köra snabbt så vi fick påminna honom. Jag har köpt en massa saker i Kosovo så nu är vårt vardagsrum ännu mysigare med nya gardiner, tavlor, prydnadssaker och nya pallar i svart läderimitation från Jysk som vi köpte dagen efter vi kom till Sverige. En massa saker till köket blev det också och så en badrumsmatta :) Man får passa på när man åker buss då man kan ta med sig hur mycket som helst!
 
På måndag skulle jag jobba direkt så gissa om jag var trött, sen har jag jobbat alla dagar denna vecka, då min kurs börjar först nästa vecka och jag bara förberett mig lite. Vi har i alla fall kommit iordning så det är skönt. Idag fick jag några timmar till mina serier i lugn och ro medan T skulle byta olja till bilen som vi förresten också tog från Kosovo, haha! Sen har vi bara haft fredagsmys med glass och sen åkte vi till min syster lite senare på kvällen.
 
Nu ska jag sova, gonatt.

i pr har bestellt gardiner och ska nu oka skridskor wiihhoo

 

.....................

Hallo, 
 
Igor var vi till Prishtina en sveng men moste dit igen for att jag kom po att jag glomt kopa en sak jag behover. Jag kopte en parfym till mig men T att jag inte skulle kopa for att jag hade so monga och inte behovde, men som jag er so blev jag irriterad och sa att jag visst skulle kopa. Ner vi kom hem log en pose po sengen med tvo parfymer fron T, jag ongrade mig ju direkt men glad blev jag over mina nya parfymer, en fron Britney Spears, en lacoste och en escada :) 
 
Vi ot mat po en av vora favorit restauranger, T kopte en fin troja till sig sjelv och vi kopte lite grejjjer till vort hem ockso. Vi gick runt i stan ett bra tag och tog med oss varsin varm choklad i bilen :) Nu moste jag go!
 
 
 

RSS 2.0