Första hela natten i spjälsängen

Inatt sov min plutt i sin egen säng! Jag bad T ta sängen bredvid våran så jag kunde sticka in min arm mellan spjälorna, vi gjorde vår vanliga rutin - bytte blöja, amma o sjöng lite och sen la jag ner honom och var fast besluten om att han skulle sova där.
 
Ganska mkt gnäll och gråt då jag inte kände mig nära men jag hade båda mina armar hos honom, med den ena höll jag om honom och den andra höll jag hans hand i! Då kändes det bättre för honom och han slumrade till men vaknade några ggr av att han var ledsen men jag gav mig inte och tillslut sov han om än nattningen tog 1 h istället för 10 min! 
 
Så över min stora grabb men ibland fick jag tankar som att göra det enkelt för mig och ta honom till mig då jag visste han skulle somna på stört men jag hade bestämt mig och tillslut sov han men han sov ganska oroligt hela natten och nappen åkte in och ut så jag har alltså sovit bättre med honom hos mig. Jag frågade några andra mammor i min dec grupp och där sa dom att de är lite oroliga i början då de inte är vana så nu ska vi träna :)
 
Kl 6 tog jag han till mig då han börja flaxa med armarna och jag orkade inte hålla på  och självklart somnade han som en stock och Gud vad jag hade saknat honom, låg och pussa och höll om han läänge! Dock tycker bog T att det är skönt att ha han i sin säng haha! 
 
Det var första gången sen Rion kom som jag kunde sova som jag ville och inte bara som Stålmannen, haha ;) 
 
Aja vi får se hur detta fortsätter...
 
 

Utvecklingen

Min lilla bebis är inte så liten längre, han växer alldeles för fort och utvecklas ännu fortare. 
 
Förut var det ganska svårt att veta när han ammat klart då han kunde vara lite grinig och typ leta bröstet fast han var klar men nu 'pratar' han när han är klar och när jag provat att ge igen så vänder han bara på huvudet så nät han nu är klar ligger vi kvar och pratar och skrattar med varandra en stund, mysigaste som finns <3
 
Sen vill han inte längre ligga lutandes mot mig när jag sitter utan han ska också sitta så han spänner sig och lutar sig framåt så han hamnar i sittande ställning! BVC sköterskan skrattade ganska mkt med honom då hon såg hur han gång på gång skulle sitta :) 
 
Sen en vecka tillbaka ammar jag inte på natten! Kan inte beskriva hur skönt det känns att få sova hela natten även fast maningarna gick superbra på natt tid då han somnade direkt men ändå. Nu sommar han senast 22.00 och sover till 7-8 och ammar och sover vidare till ca 10 :) Vi är riktigt bortskämda med sömn :D
 
Igår var vi alltså till BVC och liten vägde 5900 g och var 60,5 cm lång, huvudomfånget var 40 cm! Han hade gått upp ca ett halvt kg men på tre veckor så kur an gick inte spikrakt uppåt som den gjort tidigare men han har varit förkyld och jag har inland fått nästan tvinga han att ta bröstet när han var som sjukast så det berodde på det! 
 
 
 
Han var så gullig i sin nya pyjamas från Kosovo, tyget är jättetunt så måste komma ihåg att köpa likadana fast större stl till nästa vinter då han är så varm på natten så dessa är perfekta :)

Det bästa som finns

Hittade denna bilden på Ts telefon för nån dag sen när vi sov länge en dag på helgen! Så mysigt :)
 
Idag var jag och R för första gången i stan med buss, det är ju så mkt trafik här under Vasaloppet så bussarna går gratis då man uppmanas lämna bilarna hemma. T har bilen till jobbet så passade på att ta bussen då jag hade lite ärenden. Jag var ganska nervös faktiskt, när man åker bil är det så skönt men att åka kommunalt är lite skrämmande! Jag var lite rädd att han skulle bli hungrig och gråta eller bli för varm men liten skötte sig jättebra och sov igenom allt! När vi kom tillbaka gick jag en 40 min promenad, väldigt härligt men det är 6 + grader och vårvärme så jag blev så otroligt varm!
 
Väl hemma sov Rion i vagnen så jag passade på att laga mat, korvstroganoff o ris blir det idag :D
 
 

My everything

 

Mora hockey

I början av veckan var vi på hockey med lillen. Vi tänkte bara stanna en period men Rion var så lugn så vi stannade till den andra också. Han fick flaskan under pausen, det var väldigt mkt ljud men han hade 2 mössor på sig så jag tror inte han  hörde nåt då han bara sov igenom det.
 
 
 
 
 

Vasaloppet

Idag var vi i stan och vid vadaloppsområdet. Vi gick in i mässan också och jag träffade på massa elever som ville komma fram och hälsa på oss :) Rion var på sitt bästa humör, sov för det mesta eller var vaken och nöjd i vagnen. 
 
Vi fikade i stan också och jag köpte en blåbärsrem som på marknaden i Jmk, deb unnade jag mig själv och en varmchoklad :)
 
 
 
 

Nappar

Rion sov hela natten inatt också och när jag frågade T vad klockan var sa han 7!! Oj sa jag vad vi sovit :) Hoppas detta håller i sig :) Han var lite svårsövd och tillslut ville han bara sova på mitt bröst så lät han ligga där tills jag hörde att han sov djupt! 
 
Idag hittade jag en ny mössa jag köpte i Ts hemstad till Rion innan han var född men hade glömt bort den så jag tog på han den idag och den passade precis! Om jag hade väntat lite till hade den varit för liten.. 
 
Han har också en massa nappar men hans favoriter är från mam men idag skulle jag koka alla såna så han fick prova en annan och det gick väl men han spottade ut den ganska ofta men han var så gullig i den nya men men, han blev glad när han fick sin favvonapp tillbaka :)
 
 
 
 
 

Ingen amning

Första natten sen Rion föddes som han inte ammade på hela natten!! Jag ammade för kvällen kring 21.30 men han låg vaken ganska länge, kanske en timme.. Han har aldrig varit så pigg förut utan alltid sommar fort men igår kväll ville han vara social :) I alla fall även fast jag inte tror detta är en ny vana så var det otroligt skönt eftersom jag inte haft ont i halsen och kunnat sova :D 
 
 
 
 

Träningsgalen

 
 
T skrev just till en vän som han börjat träna med tillsammans med Agim att han är förkyld men att dom ska köra på måndag! När jag kmr in till sovrummet så tränar han självklart och Rion ligger och skrattar åt sin pappa! Sötaste jag sett på länge :) Önskar att jag var lika glad i träning som min käre man, tyvärr är det bara ett måste för mig men det kanske är något som växer fram?!
 
Imorn jobbar T också så då blir det bara jag och liten! Vi får väl se vad vi hittar på då vi inte är helt friska men en promenad kanske liten orkar. 
 
 

Mys

Man får passa på att gosa extra mkt när lillen är nyvaken annars har han fullt upp med att titta runt nyfiket eller stå upp :)
 
 
 
Sjukstugan fortsätter...

Nakenfis

Igår hade vi en glad men fortfarande ganska trött kille här hemma! Skönt att han redan verkar må bättre. Nu förstår jag hur allvarligt det är att inte låta dom små hälsa på förkylda människor, dom blir så himla sjuka och är för små att förstå. Det var inte roligt alltså när Rion inte ens orkade hålla upp huvudet och grät så tårarna rann och jag tyckte så himla synd om honom...
 
Inatt har han iaf sovit jättebra, behövde inte suga Ur förrän på morgonen men jag har inte fått sova så bra. Redan när Rion blev sjuk kände jag att jag inte heller mådde så bra men inatt bröt det ut, fy vad ont i halsen jag haft :( Och T vart snuvig helt från ingenstans igår så vi hoppas verkligen att inte vi smittar Rion igen...
 
Nu ser jag fram emot helgen, får se om vi tar oss ut till vasaloppsmålet nåt :) 
 
Det vackraste barnet som finns, dubbelhaka har han fått min älskling också! När jag ligger och tittar på honom ibland så får jag tårar i ögonen över hur mycket jag älskar honom!! Man vet verkligen inte hur den högsta kärleken känns innan man får barn, man älskar dom så mkt så det gör ont, nu ska jag sluta vara så blödig och önskar er en härlig helg :) 
 

Första gången

Idag fick jag chansen att gå ut och powerwalka utan lille prinsen. Ni anar inte hur mkt man uppskattar egentid när man blir mamma men samtidigt är det den bästa känslan när man sparkar av sig skorna och skyndar sig för att pussa, krama och snusa på liten <3 
 
Iaf så var det så härligt att gå där i min ensamhet med hörlurarna på :) 
 
Ikväll åt vi enchiladas, så gott och så enkelt att göra!! Skönt att gå bort dem, haha :)
 
 

- 3,8 kg

För två veckor sen bestämde jag mig för att börja äta bättre och träna lite. Jag kan inte banta för då kan jag inte amma vilket inte är ett alternativ så jag har ätit bra mat och skippat dricka och sötsaker nästan helt. Det svåraste har varit att inte dricka olika drickor men jag har lyckats hålla mig undan dem. 
 
Jag tror även att amningen hjälpt mig att förbränna bättre. I måndags hade jag inte tid att gå ut och gå under dagen så jag bestämde mig för att inte alls gå ut men när T åkte till hans träning kände jag mig besviken på mig själv och det liksom kröp i benen så jag klädde på Rion och så gick vi vår vanliga runda. Hur härligt som helst att gå på kvällen ju, på dagen blir jag så himla varm och svettas då det är varmt ute men på kvällen är man varm men det är ändå behagligt. Jag invigde mina nya träningsskor och hade kunnat gå hur långt som helst kände jag. I början när jag började promenera fick jag ganska ont i bäckenet om jag gick för fort men nu känner jag mig mkt starkare och orkar mer, så skönt att jag lyckas lyssna på min kropp och anpassa mig efter vad den klarar av. 
 
Igår blev det ingen promenad så jag ska försöka ta mig ut utan Lillen idag! Jag har gått ner 3.8 kg på 14 dagar vilket är mer än jag vågade hoppas på då jag äter ganska mkt ( direkt jag äter mindre försvinner mjölken) men det har verkligen funkat att äta nyttigare. Hoppas bara viljan håller i sig :) 
 
 Älskar vår vagn som är så otroligt stadig men ändå så lätt att gå med! 
 
Det blir mest bilder på T när jag bloggar från min telefon då alla bilder på mig är på hans ifall ni undrar varför det oftast kör bilder på honom. Ska försöka komma ihåg att han tar bilder med min telefon :) Förresten mina besökare här på bloggen har tredubblats :D

På bättringsvägen

Liten är förhoppningsvis på bättringsvägen, han har sovit lite bättre men jag och T har fåtta suga ur näsan ibland då det blivit för jobbigt, vår lilla bebis ! Nu sover han själv i sängen vilket inte gick igår så jag ser det som ett gott tecken :)
 
 

37.7

Rion är förkyld och är jättesnorig och hostig. Hans temp låg som mest på 37.7 ( i normala fall 36.9) vilket inte är feber utan förhöjd temp. Jag har varit i kontakt med 1177 två ggr som sagt att jag ska avvakta och nu är hans temp. nere på 37.1. Han har varit så ynklig och gråtit så fort jag lagt ner honom så har inte hunnit med annat än han idag, mitt mammahjärta gör så ont och jag försöker trösta men ibland funkar inget. Jag ha. Gått och sjungt för honom och då slumrade han till i famnen en stund, han har inte ens velat ha bröstet ibland :( Nu mot kvällen var han mkt piggare och härmade mig när jag räckte ut tungan åt honom och pratade lite men han är väldigt trött så nu sover han. 
 
Natten som var fick jag inte så mkt sömn, han vaknade varannan timme och var snorig så jag fick suga ur och så somnade han om men jag kunde inte somna om när han hade så svårt att andas! 
 
Han har fått vara i bara blöja idag och han är inte lika snorig så jag hoppas det blir bättre! Var inte så noga med att Rion skulle träffa förkylda personer förut men nu när jag sett honom så dålig kmr jag verkligen försöka undvika det. 
 
 

Hela natten lång

Det har äntligen hänt!! Rion sov sin första hela natt. Han somnade efter ganska mycket gnäll kl 21.30 och sen vaknade han och ville ha mat och när jag tittade på kl så var den 06.02, haha jag var gode chockad. Dock så vaknade jag någongång under natten och tyckte inte han andades så jag lyfte upp honom och självklar gnällde han till, vet inte vart jag fick det ifrån men det var säkert för att han sovit så mkt så jag trodde han inte andades, usch! Iaf så ammade vi kl 6 och så sov han till åtta då vi pratade lite och bytte blöja, ammade igen och så sover han fortfarande. Riktigt effektiv har jag kunnat vara idag, mammas duktiga pojke! 
 
När han vaknat ska vi ut på en promenad, blir skönt att komma ut då man stirrar på datorer så länge. 
 
Vi har haft världens mysigaste helg, igår var vi och promenerade med T och lillen i regnet, så skönt, sen hade vi min syster här och sen åkte vi och hälsade på min andra syster. 
 
Juste, vi badade Rion och förut har han bara legat i badet och njutit men igår kom han på att han kan plaska med fötterna och Gud vad han blötte ner oss, han älskade det och mitt mammahjärta slog lite fortare då jag ser han utvecklas för varje dag som går, det går alldeles för fort!! <3
 
 
Det finaste jag har <3

Lördag 15 feb2014

Igår kunde vi inte gå ut och fira alla hjärtans dag så vi bokade bord på nyöppnade Olearys och firade med syster och hennes man. Lillen fick vara med mormor och det är det längsta han varit utan mig idag så det kändes konstigt men samtidigt var det så skönt att bara få vara jag och T med härligt sällskap och prata om annat än bara barn :) Väldigt god mat och ett jättefint ställe, T drack lite så jag fick köra hem. Tiden gick så fort och vi hade det supertrevligt! Tack min fina syster för ikväll, det måste vi göra om snart! Och Tack min fina mamma för att du alltidställer  upp! Är det någon jag känner mig bekväm med att lämna Rion så är det hon, och allt hade såklart gått jättebra <3
 
Igår fick T sin present och det var ett  adidas träningsset då han är träningsgalen och jag fick ett par nya Nike träningsskor som jag önskat mig <3 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My baby is dancing

 

Min andra kärlek

Dagen har som vanligt spenderats med min lilla älskling, vi har haft systers pojke här också och varit till min svägerska! :)
 
Nu väntar vi på T och ska äta mat. 
 
Igår hade vi besök och hade det riktigt trevligt, kollade på mitt bröllop som jag aldrig tröttnar på <3  liten fick jättefina kläder och även jag en fin blus. 
 
 
 

Alla hjärtans dag

Hoppas ni får en fin dag idag och kramar om dom ni älskar lite extra! Det är så fint med en speciell dag tkr jag och jag har världens finaste man att fira den med! Vi har hunnit göra så mkt och skapat så fina minnen med varandra och jag älskar honom mer än någonsin, vi har ju skapat det finaste i världen tillsammans, vår son! Utan T hade jag inte haft min Lilleman. Jag är lyckligt lottad som har hittat han som förstår mig, älskar mig och framförallt stöttar mig i alla mina val. Jag älskar dig älskling! 
 
 

Tusen ggr lättare

Var imorse till Vc och spolade mina öron, har haft ont sen flera månader tillbaka så när jag gick därifrån kändes det så himla bra :) På vägen in skulle jag till biljettautomaten och då var det en man som stod vid sin bil och frågade om jag ville ha hans biljett då han hade kvar en timme, så himla söt och det gjorde hela min dag!
 
Rion fick vara hemma med mormor då hon var ledig och han sov så ville jag inte släpa med honom, jag har bilen idag så ska till stan en sväng och sen hämta T från jobbet. 
 
Rion har har haft sin längsta sovstund  på dagen sen han var en vecka gammal, somnade 11 och vaknade 14.10 för amning och somnade igen och fortsätter sova nu! Hoppas verkligen inte detta betyder att han tänker vara vaken i natt, annars sover han ju inte alls djupt på dagarna och Max en timme, hoppas inte liten håller på att bli sjuk bara <3
 
 

Virriga jag

Idag har jag fått mkt gjort igen, bäst att göra bort allt på morgonen då liten har sina längsta sovtimmar och så slipper jag göra det på eftermiddagen/ kvällen och istället umgås med min man <3
 
Idag tog jag med lilleman o så gick vi till Apoteket på lasarettet, jag glömde ju kortet igår så fick gå idag! 
 
Haha, jag lämnade Rion med sin pappa igårkväll för jag skulle till Apoteket på Ica maxi som jag trodde var öppet vilket det inte var, iaf så när jag sitter i bilen så guppar det och jag tänker näe inte har jag fått punka heller ( hade inte mobilen med mig) och stannade och kollade på däcken men det sÅg bra ut, på vägen tillbaka ser jag en lång sladd mitt i rondellen och kommer genast på att T ju säkert kopplat in motorvärmaren så jag stannade mitt på vägen o sprang ut och hämtade den! Då har jag alltså kört med sladden hängandes, Haha snacka om virrig men jag var så stressad över att Rion skulle gråta för han var hungrig, men självklart hade det ju gått bra :) 
 
Nu har vi lillälsklingens kusin här så mamma har fått laga mat i lugn och ro! Köttfärssås och spagetti blir det efter kusinens önskemål :) 
 
 
 
Min lilla knubbis, så underbar <3 Denna bild mmsade vi pappan, haha :)

Lasarettet * 2

Idag skulle vi vara på BVC kl 11 för Rions två månaders kontroll, allt såg jättebra ut och Lilleman väger nu 5600 g och är 59 cm lång. Läkarn hade med sig en student som hon förklarade allt för så det var bra för då fick jag också veta allt hon kollade. Återigen så kommenterade hon hur otroligt stark och duktig han är, Rion var på charm humör och bjöd dem på många skratt, mammas älskade pojke <3
 
På eftermiddagen var vi till VC där jag hade tid och jag ska tillbaka på torsdag igen! 
 
När vi kom hem var Rion gnällig så jag fick laga mat med honom på ena armen och hålla på att skära mm med den andra, man lär sig vara väldigt effektiv med barn :) Korvstroganoff med ris blev det i alla fall! 
 
Kvällsmys me pappa <3
 
 
 
 Skratt o massa 'prat'
 
 
 

God middag

Har haft fullt upp idag med skolan, telefonsamtal och sen på eftermiddagen var jag sugen på pizza så ställde mig och fixade det,gjorde en tzatziki o vitlökssås till också, som tur var har jag haft en snäll pluttis här hemma :)
 
T tyckte pizzan var jättegod, glad man - glad fru <3 Vägen till mannens hjärta är verkligen mat som Maria M sa :D 
 
 

Trött o pigg

Haha igår kväll somnade vi fort och kring fyra så rörde sig Rion och jag trodde han var hungrig men han vägrade öppna munnen men jag försökte en stund och till slut tog han bröstet! Halv sju samma sak och han öppnar inte munnen först efter en stund så jag måste låta han röra på sig utan att jag tror han är hungrig, haha! 
 
Nu somnade han vid bröstet och jag fick ta bort han efter 40 min för det gjorde ont av allt snuttande, tur så vaknade han inte utan sov vidare. Han har bara somnat sådär nån enstaka gång förut men igårkväll och imorse gjorde han det så vi får se om han fortsätter så. 
 
Nn ju ska jag passa på att göra lite nytta medan han sover.
 
 

7 veckor

Idag blev min plutt 7 veckor, stora killen! Vid den här tiden hade jag världens smärtor och trodde jag skulle dö, ush hatar att tänka på den smärtan men samtidigt fick jag det finaste på denna jord genom den smärtan! 
 
 
 
Och så höll dom hand busungarna också :)
 
Världens finaste <3

6 km

Idag kring 11 bestämde sig jag och mamma för att promenera ner till min syster. Jag har gått med Rion i ca 45 min och han har alltid vaknat just när vi kommit hem (förutom en gång så han sov ute i vagnen i 30 min till) så jag var lite nervös då det tar längre att gå ber dit och jag inte visste hur han skulle reagera. Han vaknade som jag trodde efter 40 min men tittade bara en kort stund och somnade sen igen ända till vi kom fram till min syster :) Det var ganska slaskigt men otroligt skönt att gå ut och promenera. 
 
T kom sen och hämtade oss när han slutade för vi orkade inte gå tillbaka :) På vägen hem stannade jag vid Lidl och köpte qebapa som min syster tipsade om då hemma hennes familj tyckt om det så det åt vi till middag idag. Köpte också två varma långbröd ifall nån skulle vilja äta och de gick åt!!
 
Hemma introducerade vi babygymmet för första ggn för lillen och han bara stirrade på allt och Sprattlade och gjorde olika ljud så jag antar att den fick godkänt av honom :) Tack syster min för Presenten <3
 
Rion har varit lite grinig ikväll så nu gör vi kväll, han har pratat med sin farmor också och lät en massa :) 
 
 
 
Nu hoppas jag på en lika bra kväll som igår, Rion somnade 9 och vaknade 04.10 ammade och sov vidare till 08.30 ammade och sov till 10.00 :D

Dagens Rion

Nu har jag rensat bort alla stl 50, endast 2 par byxor som fortfarande passar! Lite tråkigt för jag tycker det går så fort men roligt att börja använda hans nya kläder i stl 56. Han har ändå kunnat ha stl 50 i 6 V. 
 
Igår skjutsade jag och liten T till jobbet, tyckte så synd om han då han sov och jag började krångla med overall men han sov i bilen och hemma så bytte vi blöja och så sov han vidare! Sen hämtade vi mormor som slutat tidigt och åkte till stan och efter det hälsade vi på syster som var ledig. Hennes 9 månaders flicka är så himla söt och kommer och ska pussa på Rion, dra i honom och ge honom sin napp <3 
På kvällen kom min bror och hälsade på och sen somnade liten utan gnäll, det gjorde han kvällen innan också men trodde det var en engångshändelse men när jag la honom på kudden, gav nappen och snuttefilten så somnade han på en gång!! Annars brukar han gnälla och vrida på sig i typ 10 min innan han somnar. Badat honom har vi också gjort och han älskar det :)
 
Idag ska vi inviga babygymmet som han fått av sin moster. 
 
Nu när Rion ligger på sängen så försöker han som lyfta huvudet och sprattla med benen och armarna då han ser mig och när man håller i händerna och hjälper till lite så ställer han sig upp på fötterna, min bror var kanske imponerad igår då vi visa vad han kan <3 Lilla stora bebisen <3 
 
Igår när T hade honom så börja han sprattla sådär och spärra upp ögonen då han såg mig och så tog jag honom, när T sen titta på honom och gjorde samma som jag så vände han bara bort huvudet, haha! Han är ju för liten för att verkligen känna igen oss och så men det var så klockrent och vi skratta mkt :) 
 
Idag ska vi ta det lugnt, T jobbar idag också men slutar tidigare så då kanske vi tar en promenad. 
 
 Första veckorna så hade Rion lite blå/ gråa ögon men igår när jag kollade så hade han fått lite brunare såg det ut som, så vi får se om han får mina nästan svarta ögon eller Ts ljusbruna :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pw

 
Igår var jag och Rion och promenerade igen, känns nästan som det är vår när det är 0 gradigt!  Idag måste jag förbi en affär också så vi tar en annan runda idag. På kvällen igår så var vi och hälsade på min bror och sen tog vi det bara lugnt, eller jag tränade lite armar kom jag på :)
T passade på att vara med Rion och lös upp när han fick en massa skratt tillbaka då han pratade med honom <3
 
 
 
 
 

Övertrött liten

Igår var lilla älskling riktigt övertrött och ledsen. Vi skulle prata med Ts familj så vi höll han vaken och dom var så glada och se han och tyckte han växt mkt! Men dom är ju en del så det tog ganska länge och sen skulle T busa med honom så när jag skulle amma så var han för trött och började snabbt gråta och skulle inte sova i sängen så jag tog han i famnen där han somnade men när jag la ner han skrek han igen så då la jag honom på mitt bröst där han slocknade direkt, så mysigt att ha han där men vågar inte sova så. Han fick ligga en stund och sen sov han jättebra hela natten! Men jag lärde mig att inte hålla han vaken när han egentligen ska sova, nu i morse så var han pigg och glad men sover igen, många skratt har jag fått men när jag tog fram telefonen för att ta kort så började han istället titta på den!! Gulle <3
 
Minns inte om jag skrev om vårt BVC besök i måndags, men Rion vägde i alla fall 5390 g och var 58 cm lång! BVC sköterskan sa redan innan vi vägde att hon såg att han växt då han fått valkar, haha! Lilla knubbisen :) Nästa vecka ska vi på sex veckors kontrollen hos en läkare fast han är 7 veckor då, men men ! Ser iaf fram emot det :) 
 
Morgonmys<3
 
 

Stan med T och Rion

Vilken natt vi haft, Rion sov till halv fem och sen ammade vi och han somnade om, men självklart var jag ju så pigg då av att ha fått sova så länge i sträck då jag låg o tänkte en massa o timmarna gick. Rion vaknade vid sex och skrattade och 'pratade' med pappan sin och slocknade direkt sen när han åkt och då somnade jag också och sov till åtta, så otroligt skönt. Vi har haft så bra nätter denna vecka så jag håller tummarna att Rion vill sova i natt också. 
 
På förmiddagen hade T lite ärenden i stan så vi följde med och så åt vi lunch. Gott!  På eftermiddagen gick jag en pw med Rion, vädret är så bra så jag passar på :) Rion sov hela vägen och så lät jag han sova utanför dörren i ca en halvtimme :) 
 
Nu ligger T och Rion och kollar på något albanskt barnprogram och albanska barnlåtar, jag kan tyvärr bara svenska barnvisor så T får stå för albanskan :) Passade då på att duscha läääänge och måla naglarna så nu ska vi bara amma och lägga en övertrött liten!
 
Juste, idag låg jag med benen vikta uppåt eller hur jag ska förklara, och Rion låg på dom och tittade på mig, då började han lyfta upp sitt huvud ( vilket han gjort ett tag) och jag höll hans händer och han tryckte sig upp till sittandes. Åh så roligt det var att se hur han gång på gång kom upp, har försökt förut men då förstod han inte riktigt men nu så <3
 
 
 
 
Dessa hantlar köpte jag till mig men T gillar dom ännu mer än mig, tur är kan man göra dem lättare så ikväll har T visat mig lite :) 
 
 

Söndagen

Vilken härlig söndag vi fick, vi sov länge och sen var min syster förbi och hälsade på. På eftermiddagen var jag och T och promenerade med Rion och var förbi lite affärer en sväng och sen åkte vi till min syster och grattade pojken hennes som fyllde år! Sen tog vi det bara lugnt på kvällen och haft en bra natt! Nu är det bara jag och Rion igen och snart ska vi ut igen! 
 
Var till syster min i lördags på middag och åt så himla mkt så veckan nedgång på 1,5 kg försvann nog och jag måste ha gått upp det igen men vågar inte väga mig, haha! Så himla god mat så jag åt och åt, haha! Aja nya tag i veckan :)
 
 
 
 

1 februari 2014

Idag var vi förbi min bror A och fikade, Rion sov under tiden vi var där och ammade när vi kom hem och sover nu igen! Min bror har en 4 månaders liten flicka så det ska bli roligt när dom kan leka med varandra, Sara berättade också om en bondgård man kunde åka till med andra mammor med sina små så det ska vi försöka göra framåt sommarn, tänk vad kul för Rion, ska bli spännande att se hur han reagerar.
 
 

Bästa natten hittills

Jag känner mig otroligt utvilad, igårkväll hade vi främmande och sen bytte vi blöja, sjöng och så ammade vi och Rion och jag somnade i vår säng kring halv 10. Jag vaknade kl 04.22 av att Ica så himla ont så jag var tvungen att väcka Rion så han fick amma, haha! Lite tråkigt då det hade varit intressant att se hur länge till han hade sovit. Sen ammade han kl 07.30 och somnade till halv 10 då vi vaknade. Nu sover han igen :) Önskar varje natt såg ut såhär men så länge han har dessa återkommande bra nätterna så är jag nöjd! Alla nätter är ju bra då han sover hela natten men ammar var 3-4 timme men detta är ju såklart bättre! Har många i min mammagrupp som sitter vakna med sina skrikande bebisar på natten så jag har verkligen haft tur :)
 
Aja, idag är det lördag och T jobbar men kommer hem snart. Ska försöka ta oss ut en sväng och senare ikväll är vi bjudna på middag hos syster, eller egentligen Rion men dom får oss på köpet i några år till, haha!
 
 
 
 
 Åh jag dör så söt han är, ser ni de små händerna?! <3

RSS 2.0