Inskolning

Tredje dagen på Rions inskolning på förskolan! Det var första dagen jag var med och han stormtrivs, han hann inte ens vänta på att jag kom in utan sprang in utan mig. Jag tror det kommer bli jättebra! Resten av veckan är T med men nästa vecka byter vi så jag är med största delen! Bra när det går att lösa med arbetskollegorna som kunde ta mina lektioner dom tiderna.
 
 
Glad kille påväg till dagis ! 

När tre blir fem

Heej, Japp, ni läste rätt! Vi väntar smått igen, och denna gång inte bara en utan två små bebisar! I v 9 var jag på ett ul i Kosovo där man kunde se en bebis men i v 12 var jag igen på ett ul där doktorn säger att det är två bebisar! Ni kan ju gissa hur chockad jag blev och kunde knappt sluta skratta! Jag har alltid velat ha tvillingar men trodde aldrig att jag skulle få det.
 
Jag var på ul igen här i Sverige då de vill hålla mer koll när det är tvillingar. Allt såg fint ut och bebisarna växer så det knakar och är tvåäggstvillingar, denna gång verkar det bli två små bebistjejer ❤️ Jag är i fjärde månaden, v 16 (15+0) 
 
Vi längtar så vi spricker men tjejerna får hålla sig där inne ett bra tag till 💗
 
 
Här har ni en första bild på mina små flickor ❤️

Augusti

Idag är sista dagen på vår semester, imorn börjar vardagen igen! Har varit skönt att få några lediga dagar hemma också så man fått fixa i lugn och ro! Rion får vara med mormor i några veckor innan inskolning börjar ☺️
 
Jag hade även tänkt läsa en kurs på distans - svenska men tackade nej tillslut då jag tror jag skulle tagit på mig för mycket då, är nog mycket som händer i höst så det får vänta ett tag! Känns bra!
 
 
 

RSS 2.0