samsung galaxy s

Hej!

Nu när jag har fått min samsung galaxy s av min fina bror Adem så kan jag säkert ta kort med den och lägga in på datorn, ska försöka i alla fall och se om det går :) I så fall går det mycket smidigare att lägga in bilder från Kosovo, inte för att jag kommer ha tid att skriva varje dag men ibland i alla fall förhoppningsvis! Det var alltid så jobbigt att ta fram kameran, sen ta fram laddaren och ladda så att den inte skulle dö just under tiden jag la in bilderna i datorn, sen ta fram usb kabeln, jaa jag hoppas att det ska gå snabbare nu i alla fall så att det inte känns tråkigt att uppdatera:) Vi hörs säkert mer när jag har orkat prova kameran och när jag har nå vettiga bilder att visa er :) Juste, hoppas det går att också filma med kameran, (självklart går det att filma) men jag undrar ifall det går att lägga in på datorn, så hade jag kunnat göra det ibland också gud vad roligt det skulle vara..!

Nu när min bästa kompis börjat blogga [email protected] så har jag blivit motiverad att själv också börja lite smått :) hoppas det gick bra att jag la in din län annars tar jag bord den, så det är bara att säga till Jasse :)

Ha det bra









Lite bilder som jag hade i min förra telefon som jag då fick av min andra fina bror Agron, jag kan säga att det är bra att vara yngst i familjen <3

Hjälp till du med <3

Hej alla, no long no see :) Hjälp till ni med,

“Jag länkar nu detta företag och deras insamling, för om jag gör det så skänker dom själva 50 kr till deras insamling till Rosa Bandet. Det kostar ingenting för mig men jag sprider detta vidare för att det då skänks 50 kr till Rosa Bandet och Cancerfonden. Sprid gärna detta vidare du också”   http://www.provabingo.se.

När ni skrivit ett inlägg i eran blogg, så gå in på Tyras.se och skriv en kommentar till hennes inlägg med rubriken "Bidra med 50 Kr till Rosa Bandet utan att det kostar dig något..."  http://tyras.se/?p=27103 Detta är direktlänken och där så ger ni eran egen blogglänk på det inlägg ni skrivit :)

Jätte enkelt, självklart ska jag skänka själv också, men detta ska jag definitiv också göra :)

RSS 2.0