05.00 - Ks biljetter

Idag var jag pigg kl 05.00 och har just skjutsat T till jobbet så tänkte uppdatera lite. Fullt upp här hos oss som vanligt men snart är det påsk och då får vi bara vara i några dagar! Kommer vara så trött ikväll om jag känner mig själv rätt när jag är vaken 3 timmar innan jag börjar jobba men men.. Barnen på skolan är så underbara och varje dag hör man nåt roligt från dem, när jag var på fritids förut så träffade jag några föräldrar som känner min familj/släktingar så även fast jag inte har deras barn nu så ser man dom ibland och pratar litegrann, vilket jag tkr är trevligt. Tidigare i veckan efter ett möte på skolan skulle jag upp på fritids med lite papper så kom en förälder och undra när han kunde ringa min bror då dom tydligen skulle köpa nån bil, haha ja ni hör ju hur roliga dom är, men jag fick snällt försöka förklara att dom nog får ringa och höra med han då sv inte är så bra ☺ 
 
Det jag skulle berätta var iallafall att vi bokade våra Kosovo biljetter för några veckor sen så nu ser vi fram emot det också! Vi skulle beställt för länge sen men vi väntade på direktflygen så direkt de släpptes så bokade vi, ska bli otroligt skönt att slippa mellanlanda när man har små barn.  Hade gärna stannat kvar i huset men sen tänkte vi att vi ju förhoppningsvis kmr bo där lääääänge så vi förtjänar lite semester, längtar tills vi är tillbaka vid havet och leker med Rion, vi åker med Ts föräldrar och syskon vilket kmr vara helt underbart då de är helt galna i Rion så vi får lite tid att koppla av emellanåt också!
 
känner att jag babblat på så det räcker nu och har säkert skrivit sånt jag inte skulle gjort senare på dagen men jag bara skrev det jag tänkte på så hoppas det inte var allt för tråkigt för er! 
 
Juste, köpte ju en murgröna för ett tag sen och förra helgen köpte jag en till just för att dom kmr bli så fina i köket i huset sen men så länge står dom fina här i vardagsrummet! Längtar så jag spricker till vårt hem ❤
 
 
 
 
 
 
Nu vaknade min prins så vi får en lugn stund nu här på morgonen. 💙

VI HAR KÖPT HUS

Vårt största mål som vi hittills haft har vi just prickat av, onsdag den 4 mars 2015 budade vi hem ett hus!! Herremingud vilket vrak jag var under budgivningen, budgivningen skulle gå ut just vid middagstid och jag satt som på nålar och kunde knappt röra mig och allra minst laga mat! Vi var 4 budgivare och 2 st la sig efter ett tag men det var ett par envisa och tillslut ville jag lägga mig när jag pratade med mäklaren men T visar med hela handen -lägg 5 till, ok sa jag till mäklaren min man vill lägga 5 till och efter några minuter fick jag smset, budgivare 4 har valt att avböja, wohooo! Vilken glädje och vilken lycka! Vi hoppade runt som galningar haha! 
 
Tänk att för lite mer än 2 år sen började jag och T i en liten etta på 45 kvm och ska nu flytta till ett hus på 135 kvm och över 500 kvm i tomt. En av våra lyckligaste dagar helt klart. 
 
Vi har redan smygstartat med inköpen till huset och 3 månader till vi flyttar känns som en evighet !
 
 

RSS 2.0