Öppna förskolan

Jag och en av mammorna från babymassagen bestände oss för att gå på öppna förskolan med våra små pojkar så dom kunde få göra fot och handavtryck :) Det blev så fint så jag ska stoppa in bilderna i ramar. Det var ganska svårt att göra avtryck från handen då Rion knyter näven men det gick och foten var ju jättelätt! Träffade på lite annat folk också så det var trevligt. Nu sover Lillen i vagnen och jag har laddat upp med Ramlösa och ska börja skriva medans R ligger däckad :)
 
 
 
 
åhh jag drunknar i hans ögon, min älskade bebis <3

Vardag igen

Tyvärr så gick ju även denna helg alldeles för fort ! I fredags hade vi så himla roligt på zumban och sen kom min man och lillpojke och hämta mig och så åkte vi till syster min. På lördagen var vi på stan en sväng och sen hade min syster ringt och ville att vi skulle grilla men självklart hade jag ju mobilen hemma :( 
 
På kvällen kom syster och familj till oss och så såg vi på gladiatorerna och umgicks. I söndags blev vi bjudna på fika av min andra syster och på kvällen pratade Rion med sin farfar och farmor, dom är helt fascinerade av honom och han bara skrattar och gör ljud för dom <3 Ts pappa påminde oss om att vi inte varit där på ett år och tyckte det var alldeles för länge, hur ska detta gå, vi kommer ju få åka ner varje halvår, haha! Skämt åsido för det har vi ingen möjlighet till :)
 
De senaste nätterna har Rion inte kunnat sova så bra av den dumma hostan men när jag ammat honom så slutar han hosta, han kanske var torr i halsen och var törstig?! Det var första kvällen jag kom på det så dom andra kvällarna har vi ammat direkt han hostat och då har vi fått sova sen men han har ändå inte sovit som vanligt utan mer oroligt! Hoppas det går över snart iaf. 
 
När Rion sitter i famnen så gungar han fram och tillbaka och det har han gjort ett tag men min syster såg det i helgen och tyckte det var så roligt att andra också ser hans utveckling, min stora bebis! Var nog inte lika roligt när han råka slå henne på läppen med bakhuvudet :/
 
 
 
T tog denna fina bild, älskar den <3 

Zuuumba

Har längtat till denna dagen, ikväll blir det zumba! Det var tänkt att jag skulle dit förra fredagen också men Rion fick sina vacciner då så jag ville inte lämna honom men ikväll ska jag dit. Rion ska gå på promenad med pappan sin så då behöver jag inte känna mig stressad för han är alltid lugn i vagnen :) 
 
Igår kväll var Rion varm och hade 37,6 i temp. så  han var inte på topp och var ganska gnällig. Under natten har han också gnällt till mycket, tappat nappen, kommit för nära mig och bara sovit så himla dåligt så både jag och T har legat som hökar över honom, tycker inte alls om när han är sjuk, jag blir så orolig och hönsig :/ Imorse var tempen nere på 37,2 som den brukar så han mår bättre men är ändå lite mammig idag men verkar pigg, hostar gör han också. Ringde till BVC och skulle fråga om man ska ge dem något för det men dom har inte ringt tillbaka!!!
 
Hela outfiten är från mormor, till och med strumporna, älskade mamma <3 

Syster häng

Imorse ville liten umgås med sin pappa en stund så dom låg och pratade o skratta ett tag, jag fick också vara med där på ett hörn ibland! När T skulle gå så lyfte Rion på hela överkroppen och ville komma till sin pappa men han hade inte tid så jag och han hade lite pusskalas istället så glömde han att han ville komma upp :)
 
Min syster var förbi och hade med sig fika såklart så har syndat idag igen, pratade massor och sen skulle hon till jobbet. Rion har sovit för det mesta idag så jag har kunnat göra det jag ville i lugn och ro. 
 
Det vita lilla riskornet syns tydligare i hand nederkäke så jag undrar om det ändå inte är en tand på g?! Jag har ju sett den sen han var 2 mån men det känns lite tidigt, han dreglar en massa och vill bita på våra fingrar men vi får se :)
 
Min lilla bebis kan nu ha stl 62 så denna body passade honom igår, så söt med Musse :) Han kan ändå ha sina kläder i stl 56 så vi använder både och nu :)
 
Haha, han ser sig själv och börjar le <3 
 
 
 
 
 

Lunch på stan

Idag skrev en av mammorna om någon ville luncha så då var både jag och H på så T kom och hämtade mig på hans lunch och skjutsade mig och plutten! Vi åt goda sallader och pratade om allt möjligt, sen skulle H iväg så jag och E gick runt på stan och tittade på bebiskläder :)
 
Sen tog jag bussen hem och nu stängde vi just ner datorn efter att ha pratat med Rions pappas släkt :) Det tog en stund då alla ville prata och titta på vår älskling! 
 
Nu sussar han gott :)
 
 
 
 
 
 
 
En liten bildbomb :)

Taconuggets i bröd

  • 4 kycklingfiléer
  • 1 dl ströbröd
  • 40 g tacokrydda
  • 3 msk olja
  • 1/2 gurka
  • 2 tomater
  • 1 romansallad
  • 6 pitabröd
  • 1 dl tacosås
  • 1 1/2 dl gräddfil

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 200˚C.
  2. Skär kycklingen i mindre bitar. Blanda ströbröd och tacokrydda i en djup tallrik. Vänd kycklingbitarna i ströbrödsblandningen, se till att bitarna täcks av paneringen.
  3. Stek kycklingen i oljan i en stekpanna tills bitarna fått färg. Lägg dem i en ugnssäker form. Sätt in mitt i ugnen och stek 6–8 minuter.
  4. Skär gurkan i stavar och tomaterna i skivor. Skölj och strimla salladen.
  5. Värm pitabröden enligt anvisningen på förpackningen .
  6. Servera kycklingen i pitabröden tillsammans med grönsaker, tacosås och gräddfil.
Verkligen enkelt och supergott! Vi gjorde om dom som små hamburgare istället då det var så krångligt i pitabröden :) Jag gjorde även en vitlökssås på lätt créme fraiche, två pressade vitlöksklyftor, salt och peppar! 
 
Igår åt vi hemmagjord pizza och då blev vitlökssåsen jättegod till :) 
 
Idag blir det köttfärssås och spagetti tror jag!
 
 

Glad kille

 

Fusk på McDonalds

Idag mös vi jättelänge i sängen och Rion var nog lite förvirrad när pappan var kvar :) jag fick sen duscha i lugn och ro och sen fixade vi och städade hemma och så åkte vi till mcdonalds och åt lunch, handlade mat, Rion var grinig i affären och då gick T ut med honom så hade han somnat i famnen på honom <3 Jag sprang in på Kappahl där jag såg massa fint till både mig och Rion men ska försöka hålla mig från att köpa nåt ett tag till iaf :) Sen till syrran och hälsade på och så kom vi hem igen! 
 
Rion har spenderat större delen av dagen med sin pappa och nu gick dom två ut och promenera tillsammans så jag ska passa på att göra INGENTING :D 
 
Vi åt en jättegod middag igår som jag skriver receptet på imorn :)
 
 
 
 

3månader & fotografering

På Rions 3 månaders dag igår kom det två fotografer hem till oss som fotograferade honom, jag hade frågat om min svägerska ville vara med och det ville hon så hon får också en massa fina bilder på deras barn! Det var jättekul att se hur duktiga våra bebisar var men det var mycket jobb för oss också, jäklar vad trött och sliten man blev, haha! Längtar tills vi får bilderna så ska ni få se också :) 
 
På eftermiddagen kom syster med familj och så fikade vi och hade det trevligt. På kvällen tittade vi på gladiatorerna, myste lite och sen slocknade  lillen <3 
 
Rion har börjat leka med sina händer, han för dem till varandra och rullar på dom :)
 
Sen gör han en massa grimaser med munnen och BVC sköterskan sa att det var för att han försöker härma mig :)
 
Han är vaken längre stunder nu och ammar väldigt korta stunder, han har för bråttom med att prata med mig och att titta runt :) 
 
Han har börjat gnida huvudet mot mig när han är trött så då vet man att han vill sova. 
 
Skrattar gör han massor och har en massa busiga läten nu också!
 
 
 

Lördag

Igårkväll hade vi min bror med barn här och så tittade vi på en turkisk serie, så spännande, haha! Rion hade 38.0 i temp. vilket är feber men han var glad och med men nöjde sig med att ligga själv här i vardagsrummet, annars funkar det bara en liten stund och så blir han uttråkad och vill komma upp men igår var han jättelugn så jag tog tillfället i akt och la mig bredvid honom och så kollade vi på lets dance! Pappan gjorde ett tappert försök i att hålla honom men det var bara mamman som funkade där på kvällen men när T kom hem var Rion med honom ett tag så jag hann plocka undan lite och duscha och så satt han i sin stol på bordet när vi åt vår hamburgarmiddag! Stora killen! 
 
När tar upp Rion spänner han kroppen och skjuter som ifrån och hjälper till men igår var han alldeles slö så han var svintung att bära, haha :) På natten fick han sova i bara blöja och en tunn filt och på morgonen var febern borta :) 
 
Nu kom vi just hem från Willys där vi handlade till dagens middag, ska prova på något nytt igen så får se hur det blir.
 
 
 

3 månaders vaccin

Imorse var det dags för Rions vaccin och så skulle vi väga och mäta :) Han vägde 6500 g och var 63 cm lång, stora killen! När vaccinen skulle ta satt han i mitt knä och så stack dem båda samtidigt så det bara blir som ett stick. Rion blev jätteledsen men blev lugn snabbt efter att han fick tröstas i mitt knä, första gången han har varit så ledsen så man varit tvungen att trösta på det sättet så jag blev överväldigad av alla känslor över att Rion söker tröst hos mig och att jag är hans mamma och det viktigaste i hans liv. Haha låter nog lite tokigt men det var i alla fall den mysigare känslan att veta att han blir så lugn hos mig och blev glad av att jag pussade och var nära honom, min alldeles egna bebis <3
 
Efteråt gick vi till Apoteket för att köpa alvedon och Rion fick ligga i bara åkpåsen då han kisade ner sin overall just när jag tagit av honom blöjan! Busen! Han brukar nästan aldrig kissa under blöjbyten men idag ville han det :) Kanske var bra för han sov jättelänge i vagnen inne hos oss för att han inte var så varm vilket han brukar då han har overallen på sig. 
 
Nu inväntar vi heeelg :)
 
 

Rion badar

Jag och Rion har börjat bada i stora badkaret nj tillsammans istället för att han badar själv i baljan! Han älskar det och blir alldeles lugn direkt han kommer i badet och ligger och stoppar in sina händer i munnen och tittar runt, efter ett tag börjar han sprattla med benen och busa. Till sist duschar vi av honom och så är han alldeles lugn resten av kvällen, mys!
 
Igår kom pappan in också och spelade penguin dance så det blev lite fest stämning då han (och vi) försökte dance till den hahah! 
 
 
 

Pizza lunch

Idag kom min syster och hennes dotter och hälsade på under lunchen så vi beställde hem pizza och det var såå gott, kommer få ångra det men ibland måste man få fuska :) Mysigt hade vi iaf och nu är det bara jag och Rion en stund :)
 
Igår var vi på babymassage och det vart värsta skrik festen, haha! Barn efter barn började sympatigråta med den första men min stora kille brydde sig inte alls utan kollade bara på mig och njöt av sin massage! Vi promenerade hem med en av mammorna sen :D
 
Nu ska jag passa på att hinna med lite saker medan liten sover en stund.
 
 

Nyvaken bebis

Åh det allra mysigaste är när Rion är nyvaken och sitter alldeles varm i min famn och vänder hela tiden på huvudet fram och tillbaka så jag får pussa på båda kinderna, han kan sitta så hur länge som helst och verkar älska det lika mkt som jag! Haha! 
 
Idag har jag en massa att göra och ska på det försöka ta mig till babymassagen vilket jag egentligen inte har tid med men vad gör man inte för sin bebis :) 
 
Såhär sitter han och varierar kinderna så jag får pussa <3 

Middagstips

Hittade detta recept på nätet idag så jag gick till affären och handlade det jag behövde och guuud vad gott det var. Delar med mig så ni också kan prova och så sparar jag receptet på så vis för orkar inte skriva ner det på papper :) 
 
Kycklinggryta med valfri tillbehör
 
Skär kycklingfileerna i ganska små bitar och stek det i olja med en gul lök, och två vitlöksklyftor som jag finhackade. Stek detta i ca 15 min och sen skar jag en gul och en röd paprika i små bitar och hällde ner det i grytan, stekte i 10 min till och sen hällde jag i en burk hela skalade tomater och en msk chiliflakes. Till sist tillsatte jag 1.5 tsk salt. Sätt på lock och låt koka i 20 min till, rör om ibland. 
 
Jag gjorde en tzatziki till som vart himmelsk, Använde en hel gurka och en turkisk yoghurt, pressade i två vitlöksklyftor (ägde ingen press så köpte en sån också) och smakade av med peppar o salt! Jätte enkelt! 
 
Vi åt stekt potatis till som jag ungstekte med lite vitlök, timjan och svartpeppar :)
 
 

Bumbo

I helgen hittade jag en bumbo som jag alltid velat köpa men visste inte om den var onödig men Rion älskar att stå och sitta så jag köpte en ganska billigt och han älskar den. Jag låter han bara sitta korta stunder men den är guldvärt, igår kunde han sitta på diskbänken när jag lagade mat, haha :) 
 
Han har blivit så himla stor nu, nu ser man att han gillar när jag bus pussar på han för då kiknar han av skratt och såna små saker där man ser att han är nöjd och liksom förstår lite mer ! 
 
Är inte detta det sötaste ni sett, <3 
 

Heeelg

Snart är helgen slut tyvärr men vi har haft en mysig helg hittills! Igår mös vi till gladiatorerna och Rion skulle inte sitta i min famn utan bredvid mig var han jättenöjd. T är lite förkyld så hoppas han inte smittar liten. 
 
I fredags var vi i Falun, vi hade lite ärenden och sen gick vi på stan lite och så åt jag en hamburgartallrik och trodde jag skulle gått upp i vikt lagom till min veckovägning men jag hade gått ner, ni kan ju bara gissa hur bra resten av min dag var då, haha :)
 
Rion var iaf jättesnäll och sov för det mesta, jag hade gjort iordning en ersättningsflaska men han vägrade ta den ?? Så jag ammade i bilen innan vi skulle äta, men han har alltid tagit flaskan men vi får väl se, han börjar väl bli petig med maten :)
 
 
 
 
 
Rion myser i sin onepiece, såg så mkt fint till pojkar på hm nu till våren så ska nog åka in till stan och handla lite till min älskling! 

Första skrattet

Igår hade vi en massa besök, först mina systrar och sen mina bröder, riktigt trevligt hade vi och Rion skrattade med ljud för första gången annars ler han bara men nu hörde man verkligen hur han skrattade och det var inte med mig tyvärr som är med han varje dag utan med sin morbror Adem som han inte Sett på länge, haha han tyckte väl det var roligt att se lite andra ansikten :) Jag kan ju säga att mitt hjärta slog volter bär jag hörde det :D Min bror började filma men då skrattade han inte lika mkt som innan så vi missade filma det, önskar jag visste hur man lägger upp film här men där tar mina tekniska kunskaper slut! 
 
Igår kväll var bara jag och T och gick och gud vad jag var slut, när man har barnvagnen går det ju lite saktare så igår höll jag på att dö!! Rion har varit ganska mammig på sistone så den sista sträckan kändes som att jag gick bakåt och inte framåt när jag inte visste om han var ledsen eller inte. När vi kom hem hade han vaknat och låg och lekte med mormor. :) 
 
Min syster var ju här igår och då hade hon med sig sin lilla flicka och när man säger att hon ska krama en så är det inte alltid man får en kram men Rion skulle hon krama och pussa hela tiden utan att man ens sa det, så himla söt liten aulushe :) 
 
 
 

Babymassage

Idag var vi på babymassagen och jag gick iväg ca 40 min tidigare så Rion skulle kunna sova en stund i vagnen! Rion älskade verkligen massagen och njöt, haha! Det var bättemysigt och vi ska försöka hinna med lite massage några ggr i veckan hemma och lära upp pappan också ! Efter massagen så ammade vi och sen gick vi fyra mammor en promenad längs vattnet! Vi gick lite fel så E fick hjälpa oss alla över järnvägen med barnvagnarna, haha :) 
 
Vi pratade om allt mellan himmel och jord och vissa samtalsämnen gick lite väl överstyr :D vi hade det jättetrevligt i alla fall och ska promenera nästa vecka också :) 
 
Oljan skulle vara från hälsokosten och den kostade 155 kr så den var ganska dyr men den skulle tydligen vara bra ! 
 
 
Liten har börjat stoppa händerna i munnen och ibland ett finger i taget och så får han värsta grimaserna som att han inte gillar det men ändå ska han ha dom i munnen.

Mamma prommis

Nu har jag gjort iordning enchiladas och nu ligger jag här och ammar, min lilla bebis somnade nu o ammar i sömnen, mys! 
 
Igårkväll skrev en av mammorna från min mammagrupp om vi skulle promenera lite efter babymassagen idag och självklart ville jag det! Så om en stund ska vi på babymassage och sen promenera, jag skrev till en annan mamma som jag promenerade med hem sist och hon ville också följa och så skulle ev en annan också så vi blir några stycken : D 
 
 

Just nu

Detta är en form av egentid för mig, lillen kan ligga hur länge som helst och titta på sin pappa medan han tränar och jag hinner då duscha, ta det lugnt eller läsa ! 
 
Haha han lyfter hela tiden upp huvudet för att komma upp och det ser så roligt ut, han försöker om och om igen och ger inte upp <3 

Internationella kvinnodagen

I lördags var det ju internationella kvinnodagen och T var i Sthlm och nr han kom hem hade han med sig två presenter till mig :) Gissa  om jag blev förvånad och glad :) Älskar att få presenter som han själv väljer ut, han har faktiskt jättebra smak! Iaf så fick jag en esprit väska som jag bara äääälskar, har velat ha en liknande liten väska, och så fick jag en blus också! Han kan han <3 
 
Denna kommer få hänga med mig massor i vår och sommar :) 

Projekt spjälsäng

Äntligen kom vi på en jättebra lösning, T plockade ner ena långsidan av spjälsängen och så satt vi spjälsängen bredvid våran så nu är det som Rion sover med oss men ändå i sin säng :) Jag måste ligga med huvudet i spjälsängen men sen sover han själv nät han väl somnat. Först natten sov han till 2 på natten och var sen ledsen så jag ammade och sen fick han sova hos mig där han sov hur bra som helst och nu inatt sov han i spjälsängen till 05.30 så det går framåt :D Glad att vi tog tag i det nu för jag kan tänka mig att det blir svårare ju större han blir då han börjar förstå mer. Nu sover han tätt intill mig då han ammat och somnade <3
 
Här kan ni se hur hans säng ser ut då han sover där nu :) Bilden hade tydligen T tagit i morse då jag flyttat liten till mig och ammat!
 
Haha bjuder på denna bild, så mysig ändå <3

Mys hos moster

Igår var vi hos systern min där vi fikade i några timmar, Rion njöt av all uppmärksamhet och av att hoppa från famn till famn! Jag hade ätit en jättegod middag och sen en massa fika så jag rullade typ hem :/ 
 
Idag har jag iaf duktigare, vi åt lasagne och efter T kom hem från träningen gick vi en pw på 5 km.  Han har ätit godis här ikväll och jag kände mig inte ens sugen på att smaka :)
 
 
 
 

Vårväder

Igår var vi och promenerade och det var så himla härligt, hoppas vårvädret håller i sig! Idag är det massa folk ute och njuter i solen och likaså jag och Rion! Ska försöka hinna ta en till sväng ikväll då det är lite kallare :) Vågen nu visar på - 5,6 och jag kunde inte vara mer nöjd! Igår fuskade jag dock ganska mkt så det var inge bra alls men min syster hade gjort en så god blåbärspaj att jag inte kunde motstå!! 
 
Min fina man i sin nya dress han fick av mig på alla hjärtans dag...
 
 
Och min alldeles underbara bebis som jag inte får nog av!! Vad gör man av all kärlek man har till dessa små för mitt hjärta svämmar över snart av beundran och stolthet <3 Här hade han på sig sin nya fina mössa som en av mammorna i min dec grupp sytt till honom :) 
 
 
 

Nya audiägare

Åh vilken fin bil vi köpt, T åkte till Sthlm och hämtade den i lördags :) 
 
Idag var vi och promenerade väldigt långt då T  följde med och det var så fint vårväder ute, lillgubben somnade direkt vi gick ut :)
 
 

Thank God it's friday

Äntligen fredag och lillsnuttisen har varit en riktig tröttmössa idag! Vi har haft en mysig dag och snart väntar vi besök :) Igår badade min lilla bebis och vi ska bada honom idag. Idag har han suttit och iakttagit sina fötter och sett helt fascinerad ut, haha! Min lilla guldklimp är så himla stor nu, tittade på lite bilder från bb och han var så liten <3 
 
 
 
 

Fika i stan

Idag kom min fina syster och hämtade mig och Rion och så åkte vi in mot stan! Vi fikade och pratade om allt och inget och Rion somnade i bilen på väg ner och vaknade inte förrän vi var hemma igen så inget mys med moster blev det :) Tack syster för idag, lika trevligt som alltid <3
 
På eftermiddagen har jag och lillen hängt sjävla och han har varit lite grinig och kändes varm och då hade han 37.6 i temp så vi har gosat lite extra mycket. 
 
Jag har inte låtit Rion ligga på mage så mkt eftersom han redan är så stark i nacken men igår tänkte jag att det kunde vara lite roligt och han låg så en lång stund och efter ett tag börja han skjuta ifrån med fötterna och vill komma framåt men stackarn kom ju inte upp på knäna då han är för liten men det förstår ju inte han, Haha min stora kille.. det såg så roligt ut och han utvecklas alldeles för fort ! Idag så satt han på min mage när han började titta på sin hand och arm och såg jättekoncentrerad ut :) 
 
 
 

Mammaträff/babymassage

Idag var jag och Rion på babymassage men vi började aldrig massera utan vi var sex mammor med lika gamla bebisar som pratade om första tiden med bebis och en massa annat kring det! Supermysigt och de andra mammorna var jättegoa! Jag hade egentligen inte tänkt gå men ångrade mig i sista sekund och det var ju tur, så mysigt att prata med andra som är på samma plats i livet som en själv. Vi fikade också och satt kvar i över en timme efter att det var klart och bara fortsatte prata :) När vi skulle hem promenerade vi med en annan mamma som bodde ungefär där jag bor. 
 
Nu ser jag fram emot de andra gångerna och hoppas Rion är på lika bra humör nästa gång :) 
 
Babymassage är förresten bra för kontakten mellan mamma o barn men det är även bra för bebisarnas utveckling i bl.a. Balans och språk :) Ska bli så mysigt att få göra detta med min lilla skatt :) 
 
 
Morgonmys <3 

Qika jem e mira

Rion har blivit en riktig spyakille så ikväll hade han ingen pyjamas i stl 56 så jag började nalla lite i 62 lådan men ville inte ta av de nya då de fortfarande är lite stora för honom så han fick på sig en han ärvt av sin Lillkusin Aurela <3 
 
Kläder gör verkligen så mycket om man tänker i genus tänket för direkt jag dragit upp dragkedjan såg han ut som en liten flicka <3 
 
Idag satt han i mitt knä mot mig när jag låg ner och helt plötsligt ser jag hur han fäster blicken i sin högra fot och försöker ta fast den med sin vänstra hand men det gick inte så bra så tillslut blev han arg och frustrerad! Åh mitt mammahjärta slog lite fortare när jag såg dagens utveckling :) Undrar om han blir vänsterhänt eftersom han försökte ta fast foten med vänsterhanden. T är egenentligen vänsterhänt men blev lärd att skriva med höger så han kan skriva med båda händerna så Lillen kanske bör vänsterhänt men hoppas inte det, det verkar så svårt att skriva så, minns min vän Jasse skrev med vänster och det såg alltid så klurigt ut :) 
 
Igår och idag har han också varit så himla lättförtad och skrattat bara man sagt 'heeej Rion' annars har han varit jättesvårt att få att skratta och han har mest skrattat på morgonen! Haha i helgen skulle jag duscha på morgonen men jag tvekade ganska länge eftersom Rion sov och jag skulle missa hans morgonskratt men sen ryckte jag upp mig och lät T få se vilken solstråle han är på mornarna :) När jag var klar var dom i full gång med att prata med varandra <3
 
 
 

Och där försvann graviditetskilona

Wihooo! Idag när jag ställde mig på vågen visade den mig samma vikt som vid inskrivningen. Inskrivningen på BVC alltså som jag gjorde när jag blev gravid, dock var jag där första ggn när jag var i månad 3 så jag gick säkert upp lite innan dess också men från inskrivningen räknar jag då jag inte vet vad Hag vägde just när jag blev gravid. 
 
Kilona sitter ju på andra ställen nu än då och det är mer fett nu än muskler men huvudsaken är att jag nu efter 2 månader är av med graviditetskilona. Jag gick upp innan graviditeten också så dom ska bort nu men är mkt mer taggad nu och det är helt fantastiskt att jag på så kort tid tappat så otroligt mkt vikt :) 
 
Har inte varit och gått på 3 dagar men imorn fortsätter vi :D 
 
 
 
Rion somnar typ aldrig i famnen, han har aldrig kunnat somna så men i helgen så vart han grinig i bilen och kunde inte somna men direkt Hag kom in och la han i famnen och skulle mata han så hann han somna, haha gissa om jag vart förvånad men det var otroligt mysigt att ha honom sovandes intill mig <3 mitt lilla sockerbarn <3

Vasaloppssöndag

Vilken mysig morgon vi haft! Äntligen var pappan ledig och vi kunde ta det lugnt hela morgonen. Jag fick ta en långdusch och T umgicks med liten. Igårkväll badade vi han och sen somnade lillgubben och sov till halv åtta, ammade o sov till nio och sen ammade vi igen och så somnade vi båda till elva, haha lat söndag !
 
Vet inte om vi orkar oss ut till Vasaloppet nåt, vi får ta det lite som det kommer!
 
Igår var T inte hemma så jag, mamma och Rion tog bussen till stan men Rion hade somnat i vagnen hemma ganska länge innan vi åkte så han vaknade i stan o var hungrig så han fick äta och sen var han pigg så vart grinig då jag inte tog upp honom men när vi skulle fika fick han komma till mig och sen sov han som en stock igen. 
 
Vi var hos min syster hela eftermiddagen och kvällen och åt middag där, tack syrran <3 Min lille busunge bajsade 3 ggr och jag hade inte med mig mer blöjor så tillslut hade jag bara en i stl 1 (han har stl 3) men det gick bra ändå! Han var inte bra i magen för han har aldrig gjort så innan och var extra gnällig så han hade nog lite magknip stackarn. 
 
 
 

RSS 2.0