HELP

Hjälp svältande barn gratis du med genom att svara på några frågor. För varje rätt svar skänker man 10 riskorn genom VFP och deras sponsorer till människor som svälter över hela världen.

Det tar inte alls lång tid och du kan själv välja hur många frågor du vill svara på :)

Här är länken: http://www.freerice.com/#/english-vocabulary/2324


You disgust me






I am so sick of filthy people


Laughs

Hej Hej!

Har idag varit hos min syster och hälsat på :) Många skratt och vi blev där i lite fler timmar än vi hade tänkt oss, sen så fick vi den gooooda pajen hon gör också :) Nu kom vi just hem faktiskt och jag ska snart in och lägga mig, tänkte först se om något nytt avsnitt av Once upon a time finns, har fastnat för den serien och det är så jobbigt att vänta en heeel vecka för nästa avsnitt :) Haha! Jag var även ock köpte en skjorta idag och lite annat :D

Denna helg består självklart av familj, och det ska bli härligt att ta det lite lugnt. Hoppas ni får en fin och lugn helg ni också! Saknar mina vänner där längst uppe i norr<3 Tänker på er :)






Heey igen, Kosovo del 2

Hahah, när jag ändå är här inne tänkte jag lägga in andra delen av Kosovo 2011 :)


























Good day

Haaalo!

Idag hade jag tänkt beställa lite böcker till den nya kursen, men sköt upp det till i morgon istället så jag vet ifall några finns som e-böcker! Sen har jag varit och hälsat på min familj litegrann :D Dagen har bara flytit på och på eftermiddagen fick jag lite goda nyheter :=) Annars så händer inget speciellt i mitt liv just nu, allt är lugnt, men jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt!

Godnatt på er och sov gott :)




I love you guys, more then life itself <3

Hallo!

Ville bara kika in och säga godnatt, idag har varit en lugn dag, härligt, laddar upp för dessa resterande dagar i veckan :) NU ska jag sova, så sleep tight alla!




A gift

Hej! Jag ska se på Glamour strax men tänkte bara lägga in en bild där man ser min väska som jag i somras fick av T. Den är jättefin brun + vit med spets och gulddetaljer, perfekt till sommaren :)




Godnatt

Hej ville bara säga godnatt alla ni som läser :)




Bortglömda bilder

Hej !

Jag kom på att jag inte delat med mig av mina Kosovo bilder i år. Jag är så van att lägga ut på fb men tydligen hade jag inte gjort det, så jag lägger in några här i omgångar.







Hahaha, kolla mannen bakom mig! När vi var i Pr så gick vi runt på stan och massor med tjejer hade små hundar som husdjur som är väldigt ovanligt i Kosovo :)







Vi hade många härliga dagar på vår gård :)


Jag och T på väg upp till Prevalle:)













I Pr hela dagen med familjen, sightseeing, middag och nöjespark :D







Hemma hos T






Jag, mamma, Salih och Berat var på min kusins förlovningsfest på mammas sida :D




Min mamma dansar med hennes brorson och hennes bror :D


Detta får räcka för denna gången, ska sova nu, så godnatt!


Syskon

Halloj!

 Kom på att jag glömt att säga TACK till båda mina bröder Adem och Berat som lånade oss deras bil under tiden T var i Mora. Adems bil tog vi alltid då vi skulle handla och då vi skulle längre bort, som Borlänge till exempel. T var helt annorlunda mot för i Kosovo, här följde han alltid reglerna, hade bilbälte på sig, haha det var roligt att se. I Kosovo var man alltid rädd i bilen men här behövde jag inte vara det, även om man velat köra vid 140 - 180 strecket så gör vi det inte i Sverige då vi inte har något behov av det. Nog för att T inte ens i Kosovo kör så fort :) Tack i alla fall för att ni är så givmilda och jag är en sån person att andras saker sköter jag om ännu mer än mina :D Love you guys <3 Ska lägga mig nu, är jättetrött, ville bara blogga lite först :)







Haha, jag i Ks i min favoritbil <3




Vet ej vad detta var för märke :D Mercedes kanske ?


Dinner

Hallo!

Idag har jag inte gjort så mycket, bara kollat runt på blocket efter lite böcker jag kommer behöva nu! Annars chillar jag mest denna vecka :)

Ska duscha nu för lite senare ska vi till min bror på middag, ska bli roligt och skojja med hans små <3




Am I back ?

Hej! Jag ser att jag fortfarande har ganska många besökare fast än det var läääänge sen jag skrev :)

I alla fall så finns det inte så mycket att skriva om faktiskt! Jag klarade den sista tentan inför den nya terminen som börjar nästa vecka, så då kändes allt så mycket bättre. J

Jag har haft två  + lite mer uuuuunderbara månader med min man som för varje dag får mig att inse att jag är så lycklig över att jag har honom! Det är så roligt med han för att han är väldigt seriös bland folk och i allmänheten men jag är bara glad att det är endast jag som känner han bäst. Han är så fånig och rolig ibland att jag tränar mina magmuskler tror jag av allt skratt, haha! OCH min mamma då, haha hon är så gullig som älskar min man nästan lite mer än vad jag gör. Ni ska vara här hemma hos oss och se dom tillsammans, jag blir så glad när jag har dom två viktigaste människorna i mitt liv nära mig <3

Det finns väldigt mycket skitsnack och falska yttren men jag uppskattar verkligen min närmsta familj sååå mycket.. Tänk verkligen på att dom personer som tar energi från dig ska du inte lägga tid på, utan fokusera på dom som ger dig energi. Jag är en sån människa att när någon visar sitt rätta jag så finns den människan inte för mig längre, men man måste ju vara hövlig and behave yourself :D

Hädanefter ska jag bara skriva när jag har lust och vill dela med mig lite!





                                              Min bästa vän, min grund och min kärlek <3

RSS 2.0