Det går undan

Min lilla bebis börjar bli stor!!! Hans utveckling går i racerfart :) 
 
-Rion har förstått att han kan stoppa fötterna i munnen, haha! Ni skulle ha sett det när vi en kväll låg i sängen och Rion helt plötsligt har foten i munnen! Självklart filmade vi och fotade en massa :)
 
- För några veckor sen så var vi på gymmet och Rion låg på golvet, medans T hjälper mig så hör vi hur Rion vänt sig från rygg till mage ! Stolt mamma :)
 
-När Rion föddes kunde han för det mesta endast bli vaggad till sömns men när han blev 3 månader så kunde han sova när vi ammade och så la jag bara honom i sin säng när han hade somnat. Förra veckan började han dock gråta och ville inte amma och jag visste inte vad han ville så jag la honom i hans säng och gav nappen och han somnade direkt!! Så har han fortsatt och numera ammar vi i vår säng och sen lyfter jag över honom till spjälsängen och så ligger han där i några minuter och så sover han själv! Förstår ni hur mkt detta underlättar för mig, då behöver inte jag ta alla nattningar när vi åker tillbaka ner till Kosovo! Sen Rion föddes så har jag aldrig behövt tvinga fram något utan jag har följt hans utveckling i hans egna takt och det har varit så skönt :)
 
- Vi tränar på att sitta och Rion är jätteduktig! Läser gör vi också men just nu är Rion mesT intresserad över att äta upp dem men sen kommer han nog uppskatta dem mer. 
 
Det var så länge sen jag skrev så jag har säkert glömt något! 
 
 
 
 
Nu ser jag fram emot några lugna veckor innan vi åker ner till Kosovo igen :)

Morsdag

Vad lyckligt lottad jag ar som far fira morsdag med min lilla goding, Rion hade en present till mamma imorse :) Vad konstigt att jag ska firas denna dag, ibland ar det svart att fatta att man faktiskt ar mamma <3
 
Kul att ni ar kvar fast jag inte uppdaterat!
 
 
 
 

Hinner inte med

Heeej! 
 
Denna månad kommer inte ha så många inlägg då jag har så himla mkt att göra plus en liten kille som börjar bli stor och vill vara med mig nästan hela tiden och inte är nöjd med att bara ligga i babygymmet som har varit förut! Känns jobbigt nu och som att det inte finns nåt slut men snart så :)
 
Rion är så himla gullig och förgyller mina dagar, när han äter gröten/ puréer så gapar han direkt han svalt för att han vill ha mer och ska ibland försöka hjälpa mig och tar tag i mina händer, dådet går ju inte så bra då men han är så otroligt söt så jag smälter! 
 
En dag tittade han på sin pappa och sa 'Oo ba' men det räknas inte men jag vart helt förvånad då jag hörde det. Nu upprepar jag varje dag Maaaaammmmma och han bara skrattar. 
 
Rion har sen han föddes varit min väckarklocka då han alltid vaknar sju och vi går upp, äter gröt, har lite puss krig och sen sover han igen så jag kan ta tag i mitt i några timmar men idag när han vaknade och lät ' Ahh gä, a rdhää, aahhh gäää' så tittade jag på klockan och den var 08.50!!! Oj vad jag vart förvånad men så gjorde vi allt som vi brukar och så har dagen flytit på. 
 
På måndag har vi tid på BVC men fick boka om tiden då det var just då Rion har sin långa sovstund på förmiddagen och jag inte hinner missa det jag ska göra så var jag tvungen att byta tid och fick som tur var en tid redan samma dag fast på eftermiddagen, ska bli spännande att se vad han väger :)
 
Imorgon ska jag på zuuuumba :D 
Idag åt vi qebapa,ris,brunsås,tomatsallad och vitlökssås - så gott och hade kunnat äta massor men jag fick lägga band på mig själv, haha :) 
 
Nu fick jag skriva av mig lite, vi hörs även om det blir lite mer sällan! 
 
 
 
 

<3

 
 
 

Och så var dagen slut

Äääntligen ligger jag här i sängen och nattat Rion och nu har jag lite egentid! Vi har lagat mat hela dagen och fixat och donat här hemma! Vi hade syster och familj här på middag vilket var supertrevligt :) Dom har en släkting hemma på besök så vi fick höra en massa roliga historier.
 
Rion är så snäll och han verkar väldigt trygg i sig själv och med alla han möter för han tycker om alla han ser och skrattar/ charmar alla! Superskönt att han är så så att mina armar får vila emellanåt! Ett litet exemplariskt barn är han, idag har han varit så snäll och sovit själv hela dagen så jag fått laga mat, min lilla busunge <3
 
Ska bli skönt att ha T hemma imorgon, ska se till att ta vara på dagen och mysa !!!
 
Aurela älskar att pussa på Rion <3
 
Sitta i mosters knä är också roligt!
 
mosters fin fina tjej, när Aurela föddes så hade jag just blivit gravid med Rion :) Lite kul info :)
 
 

Tummen

Liten har börjat ha tummen i munnen men jag försöker ta bort den då det är mkt svårare att vänja av tummen än nappen. Sen har han hittat fötterna för ett tag sen så när han t. om ammar så ska han försöka hålla i fötterna !
 
Han har lärt sig ta bort nappen själv med sin hand vilket inte är så kul när han ska sova för då vill han börja leka istället :)
 
 
 

Egentid

 
Igår var min mamma ledig så Rion fick vara med mormor och jag åkte in till stan en sväng. Så härligt att kunna gå runt i lugn och ro och inte stressa ifall man har en grinig bebis. Det blev mest till Rion, lite sommarkläder! Jag köpte även två böcker till han en 'känna på djuren' bok och en ljudbok :)
 
På eftermiddagen var jag och mamma till syster min och fikade och sen var jag på zumba - så himla roligt var det men jag har aldrig varit så trött av zumban så igår körde hon verkligen hårt med oss, bästa instruktören som är helt galen och får oss att skratta massor :)
 
 
Så underbar bild <3 Jag sa att jag skulle lägga upp den på fb och då sa Rions kusin, du kan ju lägga upp den på bloggen vetja :) Haha 

Vikt status

Dags för ny viktuppdatering! Nästa gång jag blir gravid och ska gå ner i vikt efter fl så ska jag kika tillbaka i bloggen och se hur fort det gick så jag får motivation att även då ta tag i det direkt! Därför skriver jag ner det här så att även om jag glömmer så finns det dokumenterat!
 
Denna månad har jag gått ner 2.1 kg och därmed nått mitt mål jag hade att gå ner innan sommaren, totalt 9.9 kg sedan 10 februari och sen förlossningen 22 kg! Det är bara fyra månader sen jag fick Rion så 22 kg är jäkligt bra!!
 
Eftersom jag nått mitt delmål alltså så måste jag ju sätta ett nytt mål och det blir 3 kg till tills vi åker till Kosovo! Denna månad har jag slarvat massor med maten och inte alls varit noga men känner att det räcker nu så jag ska bli mer nyttig.  
 
Ni kanske får en före och efter bild när jag når mitt slutmål :)
 
 

RSS 2.0