Förkylning

Jag är förkyld, så himla jobbigt!! Hoppas Rion slipper bara och i smyg hoppas jag att det sitter i till på måndag så att jag kan stanna hemma med Rion, men vi får se :) 
 
Idag har vi tvättat, städat, myst en massa, haft besök och varit till mormor och morfar med Rion :) Imorgon ska vi till bror min och gratta hans son <3
 
Rion har ätit så dåligt dom senaste veckorna men nu går det åt ett håll igen, han har ätit jättebra igår och idag :)
 
Beatällde hem en mössa till han med dalamönster och Gud vad söt han var i den <3
 
 
 
 
Fick lite pengar av morfar :)
 
 

8 månader

Rion sover jättedåligt nu för tiden, Inge lek med denna 8 månaders fas!! Vi är ju bortskämda med bra sömn men nu är vi halvt döda jag och T :) Rion vaknar flera gånger och gnäller och ska ha mjölk och vänder och vrider på sig, hoppas på att det blir som förut snart!
 
Igår kväll nattade T Rion så jag fick duscha i lugn och ro och sen såg vi på idol och bara hade lite egentid :) 
 
Idag har vi APT så jag kommer inte hem förrän det nästan är läggdags för lilleman men han får vara vaken lite längre idag!
 
 

Tillbaka till verkligheten

Jag saknar helgen, den gick alldeles för fort!! Rion lägger sig senast sju så jag och T får våra egna kvällar men igår var jag så trött så efter Rion somnat så duschade jag bara, pratade lite med mannen min men sen var jag så trött så jag la mig. Ville ha Rion i vår säng men han ville inte samma som sin mamma utan han skulle bara sova i sin säng så jag fick tyvärr somna själv!! Så liten men så bestämd redan :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgmorgon

Rion ville  upp kl 7 imorse...snark... Så T gick upp med honom men jag hörde hur dom lekte och skrattade där ute så jag klev också upp <3 T har varit så snäll och tagit båda helgmornarna, jag är så morgontrött! Nu för tiden så har Rion börjat dricka två flaskor välling per natt och vi är vana med att han sover hela natten utan att dricka nåt så jag är ganska trött. Dom är ju i värsta utvecklingsfasen nu och det är så mkt som händer i deras små kroppar vid 8 mån så det är inte så lätt för honom. 
 
Igår var vi över på kaffe till min syster och sen var min andra syster här och fika :) Har inte hunnit förbi mamma o pappa än så det ska också försöka hinnas med idag. 
 
Igår var vi ut på stan en sväng och köpte lite blommor, pyjamas och dregglisar till Rion och även lite tunnare vantar och en halskrage till han, dom brukar ta slut så fort så gäller att vara ute i tid. är på jakt efter soffkuddar men jag vet precis hur dom ska se ut så har inte hittat just dom än. Sen är det lite annat som ska köpas men det tar vi eftersom. 
 
 
 
 
Godmorgon från Rion 

Hemma i Sverige

Sådär, nu är jag tillbaka och ni hänger kvar här ser jag :) Jag är ju alltid så taggad på att skriva innan jag åker till Ks men när man väl är där så tar semesterkänslorna över och man blir lat!
 
Vi har haft det underbart, bättre än underbart! Bästa sommaren, jag kmr uppdatera med bilder från semestern.
 
Vi kom hem några dagar tidigare då jag fick ett samtal om jobb som jag tackade ja till och väl hemma skulle vi flytta också. Vi hämtade alla beställda möbler och så flyttade jag och T allt själv, så det var ganska mkt första veckan då jag både jobbade och flyttade men nu har vi landat och jag kunde inte vara lyckligare. Trivs på jobbet, har en fin lägenhet som jag ska inreda och så det bästa - världens finaste son och man och resten av familjen självklart, jag är aå otroligt tacksam <3
 
Aja, äntligen helg och jag ligger här i soffan och väntar på criminal minds, vårt lilla yrväder sover :)
 
Förresten så vägde jag mig direkt vi kom hem = ångest!! Jag har ätit som en häst och verkligen unnat mig och jag HADE INTE GÅTT UPP NÅT! Wohoo såååå härligt men nu ska jag äta nyttigt igen, har blivit alldeles för mkt choklad...
 
 

Ne Malishevë

Det här inlägget verkar aldrig kommit upp så jag publicerar det nu :) 
 
Hej allihopa,hoppas ni har en fin sommar i Sverige! Här har vi det jättebra och vi njuter till max! Idag har Ts fastrar varit här och imorgon kmr några videor som vi ska få se på från en förlovning vi var på då jag själv var förlovad :) 
 
Rion sover här bredvid mig sen kl 5!! Stackarn är helt utmattad av att slängas från famn till famn, alla kmr upp till sovrummet och kollar om han vaknat men tyvärr får dom vänta till imorgon! Min kusins söner skolkar från jobbet och kmr hem och leker med honom, Ts syster brukar ta med honom dit också!
 
Igår innan vi åkte till huvudstaden var vi ut på stan här i Ts hemstad. Jag köpte sandaler till mig och hans systrar och även till Rion! Sen handlade vi allt till Ts systers förlovning, på söndag ska vi på förlovningen så då ska jag till frissan och locka håret tror jag men jag uppdaterar med bilder. 
 
Rion äter jättebra och mår så bra här, han älskar att få så mkt uppmärksamhet och alla kommenterar hur lugn han är, i Sverige blev han lätt grinig men inte här :) Han har även fått en vagga som han älskar, han sover i flera timmar i sträck i den. 
 
Nu ska jag också sova, gonatt :)
 
 

RSS 2.0