Rion 5 v och 5 dagar

Jag tänkte att jag vill skriva lite om vad Rion är för en liten person hittills då man glömmer så lätt  och så kan jag sen jämföra med framtida barn :)
 
I början så sov Rion heeela tiden, men efter 2 veckor  började han få ett stort närhetsbehov och kunde inte somna själv längre utan skulle somna vid mig och bli vaggad ( mormors verk). Jag tröttnade dock på detta vaggande fort och började bara lägga han bredvid mig och nu är det rutin, funkar jättebra. Rion älskade även att sova på pappas bröst men tycker inte om det nu , bara om han är jätte jätte trött.
 
De första veckorna grät han väldigt mkt och det var ganska jobbigt men jag började med sempers magdroppar och det blev genast mkt bättre. Jag slutade även ge D- dropparna och det blev mkt bättre och sen bad jag om vattenlösliga på BVC då jag läst att de kan få ont av de med olja i, nu funkar de vattenlösliga jättebra och min lilla kille är så nöjd så. Lillen brukade gråta mest på kvällarna men är nu som en helt annan bebis. 
 
Han älskar när man sjunger för honom, jag sjunger blinka lilla när han ska sova eller är ledsen för då blir han lugn och så en massa andra barnvisor ( även påhittade) för han verkar uppskatta min sång :) I bilen lyssnar vi alltid på låten han tyckte om i magen Alban Skenderaj och då somnar han också på en gång.
 
Han älskar att ligga i vagnen när vi är ute och somnar direkt, samma sak med att åka bil, spelar ingen roll hur ledsen han är - han somnar alltid. I början var jag tvungen att plocka upp han från vagnen direkt vi gick in i en affär för han vaknade o grinade men nu när vi går in i affärer så fortsätter han sova vilket är otroligt skönt.
 
Rion är en väldigt nöjd liten bebis och älskat när man gör sig till och gör till rösten och då får man oftast det finaste leendet tillbaka men han är fortfarande lite svårflörtad :) 
 
Han följer med blicken nu och tittar fram o tillbaka vart vi går, ibland vet han dock inte vem han ska titta på då vi är flera i rummet, haha! Jag och T brukar tävla om att höra röster och vem han tittar på :)
 
Han är jättestark i nacke och ben och har varit sen bb, nu gör det ont att ha han stående på magen för han borrar ner fötterna :) Han kan även vända från mage till rygg från när han var 4 v. Han älskar sin elektroniska babysitter och kan sitta länge och kolla på leksakerna och även somna i gungan. 
 
När Rion är hungrig så gråter han men när jag lägger honom i sängen och han ser att jag tar fram bröstet så börjar han istället sprattla med benen och göra ljud som när man är andfådd, haha! Ibland busar han även vid bröstet och ler och tittar på mig när han ammar och puttar med fötterna antingen på min mage eller på mina ben.
 
Han älskar sin filt med vilar på och den funkar mer som en snutte då han somnar direkt man lägger på den, lite tråkigt då jag har massa filtar jag vill använda men jag brukar lägga över dom över denna filt. 
 
Rion är bara lik sin pappa som det är nu, en liten mini T är han. Till och med hårfästet har han som  T som det är nu i alla fall men han har mörkbrunt hår och det har han från mig iaf, även om det är det enda :) När han gäspade en gång så sa min bror Adem - Gud till och med när han gapar ser han ut som sin pappa, haha!
Nu måste jag gå så jag hinner göra lite nytta innan han vaknar, han är det finaste jag vet och jag hade kunnat ligga här och titta på honom hela tiden <3 
 
Såhär tkr han om att sova inlindad i filt, och det är ett säkert kort om han någongång inte somnar i sängen.
 
Juste, han har många nappar men han gillar de från mam mest för dom andra spottar han ut fort ;) Han använder nappen bara när han ska sova i land men när han somnar så tar han själv  bort den genom att spotta ut den.
 
 
 
 
Samma frisyr som pappan hans :D
 
Såhär tkr han om att sitta och sparka ifrån med benen.
 
 
 
 
Älskar nu att bada, det gjorde han inte i början för då skrek han då mkt så vi fick bada han i racer fart :)
 
Haha där har ni ögonbrynet + munnen på samma gång, så ser han ut då han ser något ! 
 
Här var han bara en vecka och utslagen efter nyårsnatten :)
 
 

Natten som varit

Igår så sov liten själv i spjälsängen i en och en halv timme då han började röra på sig o var hungrig. Han fick komma till vår säng och så ammade han och trampade med sina små fötter på magen min så jag kunde inte lyfta tillbaka honom utan vi myste på och somnade sen :) Men ikväll ska vi prova igen, som Blondibella sa - det behöver inte funka varje kväll men vi försöker i alla fall. 
 
Nu sover han här bredvid mig o jag tänkte skriva ett inlägg om han och hans utveckling! 
 
 
 

Min lilla prins

Men Åhh, är han inte för underbar! Han lär sig så himla snabbt! När jag första gången satt honom på mage för att träna vända till rygg så gjorde han det på en gång, 4 v gammal liksom, när doktorn sa börja vänja honom utan amningsnapp men det kan ta ett tag, så tog han tag direkt och nu när jag tränat med honom att somna själv under dan så gör han det nu på kvällen, får dock se hur länge han ligger där men  jag är så stolt <3 
 
 

Spjälsängs övning

Har under dagen lagt Rion  i spjälsängen och han har sovit bra i den. Han är så himla lätt att ha att göra med lillhjärtat. När han låg i min säng så bökade han runt och kom över på mage och sov så djupt så jag kunde inte vända på honom när han sov så bra men fick då sitta och titta på honom hela tiden. Det var första o sista gången han får sova på mage för jag vill verkligen inte riskera psd då jag är nog nojjig ändå. Och jag kan ju inte sitta o titta på honom hela tiden. 
 
 
 
 
 

29 jan 2014

Igår började min termin och det har faktiskt gått över förväntan! Igår var Rion jättesnäll men 10 innan min introduktions seminarie så vart han missnöjd och till slut stängde jag ner datorn och så fick min lille son min totala uppmärksamhet och då var han nöjd <3 
 
Igår var vi till min syster och hälsade på, hon var lite sur och sa - Du har inte varit här med Rion sen i söndags, haha 3 dagar liksom <3 Men vi snapchattar mostrarna varje dag iaf :)
 
Nu sover lillen och jag ligger snart på golvet, haha! Jag lägger han på sin kudde en bit från mig men så slingrar han sig närmare och jag flyttar ännu längre bort men då gör han samma sak och nu kan jag inte flytta längre ut så vi ligger sammansvetsade här, det enda negativa är ju att jag stör honom och han sover mkt bättre om vi inte har kroppskontakt men det förstår ju inte han. 
 
Måste berätta om igår kväll - Jag sover så dåligt för jag vaknar i samma ställning som jag lagt mig  för Rion ligger bredvid mig och jag har så ont i kroppen för att jag inte slappnar av. Igår tänkte jag prova låta honom sova i spjälsängen men det gick ju som det gick :/ 
Rion är ju van med att ha det ombonat runt sig o min arm runt honom så han gillade inte att ligga i sängen själv, även fast han somnade i vår säng och jag lyfte över honom. Han sov en stund och jag var upp o kolla till han hela tiden och efter en stund börja han gråta, jag hade ställt klockan 2 h framåt för att vakna o titta så han andas. Men när han börja gråta så tänkte jag att jag lika gärna kan ha han i sängen och sova i några timmar än att behöva ställa klockan för att ändå gå upp och titta till honom ( var orolig att inte höra honom om han inte ligger bredvid mig) och hålla på att trösta honom då jag visste att han skulle somna direkt hos mig och självklart, direkt jag la honom intill mig slocknade han. Kände mig som världens sämsta mamma när jag låg där utan honom i sängen och det kändes som att han var alldeles ensam o kanske skulle frysa men idag ska jag prova igen för jag vet bättre, vi båda sover bättre om vi inte ligger intill varann för Rion vaknar så lätt då. Hoppas det går bättre idag och att jag försöker mer idag, det ska gå!!
 
 
Här ser ni, han låg vid andra änden av sin säng o nu ligger han vid min armhåla, haha ! 
 
 

Det underbara leendet

Imorse när jag vaknade så låg lille Rion och skrattade och tittade på mig utan att jag ens behövde göra mig till eller göra roliga röster :) Mitt hjärta smälter <3 
 
Jag har tänkt så mkt på att det är svårt att veta om han är nöjd och lycklig när de inte liksom kan berätta själv och hoppats på att han mår bra, men nu när han skrattar och gör så roliga ljud så känns det så bra, då ser man verkligen att han är nöjd! 
 
 
 
 

Lördagskvällen

Igår var jag och syster min hos min svägerska och hälsade på! Vi hade de trevligt o fikade :) Vi har alla tre bebisar detta år så vi hade fullt upp med dem. Jag var barnvakt till min andra systers pojke och sen sov vi över hos dem, lill A sov med oss så vi hade det riktigt mysigt. 
 
Idag har vi bara myst en massa o det ska vi fortsätta med. 
 
 
 
 
 
 

Besöksrekord

Igår hade jag tydligen besöksrekord, inte för att jag har många läsare men rekord för mig :) 
 
Igår var jag och T till stan och gjorde några ärenden, bland annat banken där vi fick två spargrisar! Så himla bra, vi har massa mynt överallt då det är så jobbigt att ha det i plånboken då de tar plats o skramlar så nu ska vi börja spara, haha!
 
Sen hade jag tänkt gå in på Lidl som öppnat men min käre man ville ju gymma och var nog sen så då var jag snäll och sa Ok! :D Väl hemma pussade vi på vår pojk och nästan bråkade om vem som skulle hålla honom men eftersom T inte sett honom på hela dagen vann han här också. Middag och sen skulle T helt plötsligt inte träna, haha kan säga att jag var lagom road, not!
 
Lilleman vaknade varannan timme kändes det som även fast det var var tredje så jag var trött imorse, men han har sovit bra nu under dagen så jag har passat på att vila mkt och suttit i telefon en massa, har nu bestämt vilken barnförsäkring jag ska ha och bestämde att försäkra lillen hos min lärarförsäkring. Smidigt att ha allt på samma ställe och har läst mkt bra recensioner om just denna. 
 
Trevlig helg!
 
 

Våra dagar

Våra dagar består mest av massa mys, idag har verkligen varit en bra dag! Rion sov i gungan i 1 h och en kvart så då hann jag äta lunch, sminka mig och bara vara. Sen tog vi en kort promenad, jag har lagat mat och nu sover lillen igen :)
 
När T kommer ska vi till banken en sväng och sen till Lidl som öppnar idag :) Mormor ska få vara barnvakt åt honom en stund :)
 
Det lilla ögonbrynet som alltid åker upp är det sötaste jag vet

Bra natt

Yes, äntligen en bra natt igen! Vi var hemma kring nio då jag ammade, T busade lite med lillen och sen så la jag han nära mig och höll om honom (som jag gör varje kväll) släckte ner och så somnade han utan att vaggas :) Sen sov han till fyra!!! Och vi ammade och sov vidare till åtta, ammade igen o sov till nio. Så skönt om detta blir en rutin, att han sover så länge alltså! Eller så har han bestämt sig för att sova så länge en dag i veckan, haha! 
 
Nu sitter vi här och jag försöker söva han i vaggan hans, han har börjat uppskatta den mer och tittar på bollarna och gillar musiken som spelas. Nu håller jag tummarna att han lsonas somna i den också, skulle underlätta för mig nästa vecka då jag pluggar :)
 
 
 
Sista bilden tog jag nu medans jag skrev inlägget, han somnade!!! Halleluja moment, min lilla bebis <3 hoppas jag nu kan hålla mig från att pussa på honom o väcka han :)

Magont

Rion hade så ont i magen igår. Det började vid tre på eftermiddagen och han var helt otröstlig, direkt jag la ner honom skrek han så jag fick laga mat med honom i famnen. Haha allt går har jag lärt mig :) Han var inte alls sig själv och orkade inte ens hålla upp huvudet och titta utan hela hans kropp var slö och han sov hela eftermiddagen men med skrik och gråtattacker. Jag tog tempen men den låg på 37.2 vilket är bra. 
 
Vid klockan åtta ammade vi och så var han helt plötsligt som vanligt igen,satt upp och tittade o var nyfiken! Jag blev så lättad, det gör så ont i mammahjärtat när man inte kan göra det bättre, önskar att man kunde ta allt ont istället för honom. 
 
Idag mår han också bra så det måste varit något jag ätit eller druckit, ska prova att inte dricka apelsinjuice ifall det är det.
 
 
 
 
Nu ska vi snart ut på en promenad och senare promenera till lasarettet en sväng. 

4 veckor

Igår var det fyra veckor sen vi åkte till fl och fick våran lille kille. 
 
Idag var var vi på 4 veckors kontroll och han väger nu 4.7 kg och var 56 cm lång. Barnmorskan kollade även hans ögon koordination genom att ta en röd boll och föra den från sida till sida och Rion var jätteduktig och följde den med blicken :) Lillen älskar vagnen så då passar vi på att promenera dit och sen en extra sväng på vägen hem, han somnar direkt vi lägger ner honom.
 
i lördags var jag o mamma o promenera med honom i en timme och han sov hela vägen, det var ganska kallt -12 grader så när vi kom in var hans lilla näsa röd :) 
 
Igår hade vi besök och Rikn fick jättefina presenter! 
 
 
Perfektion <3
 
Såhär myser Rion med mormor <3

Snuttis

Rion sover intill mig och jag försöker sakta flytta längre bort från honom men han lyckas ändå efter en stund flytta huvet så han ligger på samma sätt igen, är väl bara att acceptera att jag blir liggandes här :)
 
 

Min finaste

Måste visa er denna bild, älskar den för det är så Rion ser ut för det mesta då han är vaken o ser så mkt nytt! Min lilla plutt, så underbar <3
 
I förrgår sov lilleman från 10 på kvällen och jag vaknade av att måsta gå på toa och kollade på kl som då var 4 på natten! Chockad var jag över att han sovit i 6 timmar! Så där låg jag utvilad o väntade på att få amma haha, han vakna vid halv fem o amma o sen sov vi till halv 10, gissa om jag kände mig som en ny människa! I natt var det dock som vanligt o vi amma var 3 h tror jag, lite tröttare mamma men det är tur att han sover bra mellan amningarna!  
 
Denna bilden menade jag, haha sötfisen <3
 
Rion med sina nya kläder han fått av morbror Agron <3 stl 56, så han börjar bli stooor. Så fina kläder :)
 

......

Idag var min syster här och fikade då hon slutade tidigare, hon följde mig och lille Rion till BVC där vi hade tid för han är lite gul men länkarn sa att det såg jättebra ut :) Hon la honom På magen och blev väldigt förvånad över hur stark han var i nacken och sa , detta kan dom typ vid6veckors kontrollen, men min lille kan han också :) Han är jättestark i både nacke och ben : D
När vi kom in sa hon- Hej Kosovare va ? Ja sa jag :) Du har haft min son i skolan och han har nämnt dig så ofta, trevligt att träffa lite föräldrar :)
 
Sen kollade hon höfter, rygg, levern och hjärtljud när vi ändå var där sa hon :) 
 
Vet inte om jag skrev att Rion vägde 4530 g i tisdags  Och var 55 cm lång :) 
 
 
 
Denna fina overall har Rion fått av sin snälla morbror Adem :) Den använder vi i bilen då mormors tjocka overall inte ryms i babyskyddet och använder den i vagnen istället :)

Min stora lilla bebis

Ända sen Rion föddes har han bara velat ha en massa närhet och har sovit som mest när han varit nära någon av oss. Jag har inte velat vänja av honom då jag läst att bebisar går inte att skämma bort förrän 6 mån ålder o de behöver mkt närhet ! Men nu igår och idag har han sovit själv o förut när vi vart ute me vagnen/bilen har han sovit jättebra men vaknat då vi gått in men nu sover han fortfarande i vagnen o vi kom hem för 2 h sen så jag har hunnit laga mat o massa annat idag! Glad mamma :)
 
Vi var på BVC idag och han har gått upp 330 g på en v vilket är jättebra! Nu väger han 4580 g. Stor kille, vissa kläder i stl 50 är tom för små, åh det går för fort :/ 
 
 

13 jan 2014

Kom just på att jag inte bloggat på länge :)
 
Liten växer och blir mer kontaktbar, nu vill han titta på oss att vi pratar med honom, han är vaken lite längre stunder och är jättestark i nacke och ben :) Underbar är han<3
 
Dagarna går åt att mysa och umgås med honom, får passa på för i slutet på jan börjar min termin! 
 
Igår var jag och T iväg till Willys själva och jag kom på mig själv längta till Rion och pussa på honom, haha så himla konstig känsla att älska någon så högt :)
 
 
 
 
 
Älskar denna bild <3
 
 

Förlossningsberättelse <3

21 december - Jag, min syster och mamma var på stan och jag skämtade med några bekanta att jag ska försöka gå ut honom. Senare på kvällen var vi till min andra syster och T frågade hur det gick om jag orkade stanna en stund till och jag sa, ja jag känner ingenting. På kvällen gick jag upp på toa halv elva och sen halv ett, då jag gick upp halv ett kände jag hur det rann innan jag ens var på toa, men det var inte alls mkt men när jag kom tillbaka till sovrummet kände jag hur det rann igen och då var det bara tillbaka på toan, såhär fick jag hålla på fram till morgonen och närmare 3 kom också slemproppen och värkarna började komma med 10 min mellanrum men gjorde inte så ont. Förlossningen sa att jag skulle vila och komma in på morgonen för att det lät som om det var igång. Jag kunde självklart inte somna så jag låg och klockade värkarna men ville inte väcka T då jag ville att han skulle vara utvilad. Kl 4 gick jag upp och plockade ögonbrynen, haha och jag ville duscha men ville inte väcka T så det drog jag på till kl 7, då kom värkarna var 6-7 min och i duschen kände jag inte av dem mer. Vid åtta väckte jag T, åt frukost och gjorde oss i ordning och sen åkte vi till Falun. I bilen kom värkarna var 4 minut. 
 
22 dec - Vi kom in till fl halv elva och dom kollade med ctg och värkarna kom med 3-4 min mellanrum. De ville inte undersöka mig än då infektionsrisken var hög då mitt vatten gått. Efter ett tag satt jag på en pilatesboll och det kändes mkt bättre då det gjorde för ont att ligga, T satt bakom mig och tröck hårt mot min ländrygg. Kring halv två fick jag lustgas och först då behövde T inte massera mig nå mer så jag sa att han fick passa på att gå och äta och hämta väskan i bilen. När han kom tillbaka undersökte dem mig då det var skiftbyte. 3 cm öppen var jag. 
 
Lustgasen fick dom höja och kl 5 fick jag epiduralen, tre ggr fick dom sticka mig innan den tog och fyfan vilken smärta den tredje gången då den tog. Jag var tvungen att ligga på sidan med benen uppdragna mot magen och just då hade jag en värk och sprutan gjorde så mina ben Domnade bort och jag fick panik och skrek rakt ut. T berättade sen att han tyckte så synd om mig då det bara sprutade blod från ryggen och sprutan var svinstor,! Men den gjorde så att värkarna försvann i mage och rygg och efter en stund kände jag bara ett tryck neråt. De fick fylla på epiduralen efter ett tag då det började göra ont igen och allt jag kunde tänka och sa var, jag vill bara vila och fortsätta imorgon, haha ! Jag var så jäkla utmattad och jag visste att det var svårt att föda barn men inte att det gjorde såhär ont, fyfan det går inte att beskriva men värre smärta finns inte!!
 
Kring 6 undersöker dom mig igen och då är jag fortfarande 3 cm öppen men bm gör så att jag öppnas till fem och hon säger - nu är du verkligen bedövad för såhär hade jag inte kunnat göra om du inte var bedövad. 
 
Sen ska jag tydligen gå på toa också och det gör så jävla ont att stå upp och när jag sitter där kommer det en krystvärk men det kändes som jag skulle göra nr 2 men jag la mig på sängen igen och snart började dessa kramper i magen, T ville ropa in bm men jag sa nej för då tvingar dom mig att föda och det tänker jag inte göra idag!!! Jag vill vila! 
 
Efter en stund kan jag inte hantera dessa kramper ( värkar är fel ord för det är som man har kramp i magen) och när bm kmr vill hon känna och jag säger - du får känna men INTE öppna mig mer varpå hon säger att hon måste få känna först och sen ta det beslutet. Jag var nu öppen 8-9 cm och bebis var långt ner, jag kan ju säga att jag inte var glad, haha! I allas fl berättelser hör man hur de blir glada av att öppnas men inte jag, jag ville bara stoppa upp allt! 
 
Jag hade turen att ha en jättesnäll äldre bm som nästan alltid var i rummet med mig och det hjälpte att ha en kunnig där som efter varje värk sa såja nu är den över, jag tyckte så synd om T och kunde inte se honom utan jag sa hel tiden jag mår bra, har inte ont utan jag vilar bara. Lustgasen gjorde så man andades tungt och det lät lite läskigt, efter jag tagit epiduralen sa förresten denna bm - nu mår du bättre för jag har inte sett dina ögon sen jag kom in och efter EdAn så kunde jag se alla i rummet och T också. 
 
Närmare nio börjar dessa "värkar" göra så jävla ont att jag inte står ut och de säger att de måste undersöka mig och att jag då måste lägga mig på rygg vilket jag inte ville då jag låg på sidan. Tillslut efter mkt tjat vände jag på mig och sa fuyfan vet du hur det är att föda barn ens? Och bm som skulle förlösa mig skrattar och säger, ja faktiskt har jag gjort det tre ggr :)
 
Jag var nu öppen 10 cm och bebis låg alldeles innanför, de gör iordning allt och jag tror jag ska dö, när värkarna kmr trycker jag inte så mkt för det trycker av sig själv och det gör så ont av att trycka på men bm tror att jag trycker på och säger bra fortsätt så, haha! Efter ett tag går tydligen bebis hjärtljud ner och återhämtar sig inte så de hade kallat in jour läkare men det uppfattade jag inte och då sa dem nu krystar du och då tog jag i allt jag hade och nästa värk tänkte jag ta i igen men då sa dem nej bara lite nu. När han var ute sa doktorn jaha då behövdes jag inte här och då berättade fl bm att de skulle varit tvungen att använda sugklklocka eller klippa om jag inte krystaT så effektivt. Jag hörde dem sen säga att jag krystat som en omföderska och att det gått otroligt fort :)
 
Under fl fick jag så goda milkshakes med chokladsmak som var jättekalla :) Jag glömde helt bort att önska bada men kom på sen att eftersom mitt vatten gått så var det säkert infektionsrisk. När lilleman sen kom så skrek han  direkt efter avtorkning och han fick komma till mitt bröst direkt, han var så fin och det underbaraste jag någonsin sett. T fick klippa navelsträngen och vi samtalade med barnmorskorna som också var från Mora medan dom sydde mig lite. Det kändes inte alls, och moderkakan gjorde inte heller ont när den kom. Det är många som får ont när den ska ut men jag kände inte alls den. Rion vägdes och vägde 3816 gram, var 51 cm lång och huvudomfånget var 34,5 cm.
Vi fick fika smörgåsar vilket var jättegott och jag duschade och sen fick vi gå ner till bb kring halv 12 på natten. 
 
Min fl var alltså helt normal men jag vet inte om jag vågar göra om det!! Han kom förresten kl 21.08 och allt började 21 h tidigare med vattenavgång. Jag har säkert glömt massor som jag kmr komma ihåg eftersom, jag är så tacksam att jag hade T med mig, förstår inte hur man kan föda utan sin man bredvid sig. Han var ett enormt stöd och bara att han fanns där gjorde så mkt för mig. <3
 
 
 
 
 
 

Viti ri 2014

Vår lilla familj firade nyår med min syster och familj. Vi åt massa gott, umgicks, lite dans o massa gos med vår lilla tomtenisse. Vi hade en jättetrevlig kväll med massa skratt, tack för en härlig kväll <3 
 
Vid tolvslaget var alla ute för att titta på fyrverkerierna medan jag och Rion stannade inne och tittade.  
 
Tur att syster min också hittade den söta dräkten, tack bästa :)
 
 
 
 
 

Fullt upp

Jag har verkligen inte tid att skriva, eller tid kanske jag har men jag har för fullt upp med lillgrodan. Han är världens snällaste, sover nätterna igenom om jag inte väcker honom och under dagarna sover han för det mesta förutom under blöjbyte och amning. Han kissar dock ner sig ganska ofta och T får oftast byta på honom då jag haft en konstant huvudvärk sen förlossningen :( 
 
BVC var hem till oss i måndags och lilleman har gått upp 300 g på 5 dagar så nu behöver jag inte väcka honom på nätterna för att amma. Nu ska vi på kontroller varje vecka o det känns bra så man får väga och se att han går upp som han ska :)
 
Åhh vilken kärlek man känner till sitt barn, visste inte att det gick att älska någon så högt, T är alldeles till sig och går runt o säger o bre se na knaqe zemren, haha <3 Tänk vad man kan skapa tillsamans, perfektion ! 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0